Læs den officielle beskrivelse

Skolen er forpligtet til den højeste kvalitet i undervisningen for sin bachelor-, kandidat- og School of Videreuddannelse (SCE) business-studerende. The School of Business på Providence College stræber efter at skabe et læringsmiljø i overensstemmelse med den mission at kollegiet, funderet i en stærk liberal kunst uddannelse og de ​​jødisk-kristne værdier som formuleret i den Dominikanske tradition. Bygget på sunde etiske standarder, dette miljø dyrker det personligt, samfundsmæssigt, og faglig udvikling af sine studerende og fakultetet gennem et tæt samspil, fremragende pædagogik og høj kvalitet stipendium. Vi leverer en uddannelse, der forbereder eleverne til at være livslang elever, etiske fagfolk og effektiv forandringsagenter. Vores uddannelser udvikle vel-afrundede, socialt ansvarlige individer med en påskønnelse for de udfordringer og muligheder for mangfoldighed og globalisering. Studieordningen har til formål at give de studerende kompetencer i deres valgte fagområder samt i sådanne centrale områder som kritisk tænkning, lederskab, teamwork, kommunikation og informationsteknologi. Vores fakultet er fuldt forpligtet til kvalitet i undervisning og forskning, som det er skolen i at støtte, at virksomhed. Vi opfordrer aktivt de intellektuelle og faglige bidrag, ville vitalisere undervisning og service. Hvorfor studere Business på Providence College?

Skelne dig selv med en pc-forretning uddannelse erfaring, som lægger vægt fakultet-elev interaktioner sat i et lille klasselokale. Adskille dig fra andre med en virksomhed uddannelse, der er funderet i de liberale kunst og jødisk-kristne værdier i Den Dominikanske tradition Berige din forståelse af, hvem du er med en bred vifte af centrale kurser fra virksomhed til liberale kunst og videnskab. Invester i en etisk, moralsk og åndelig værdi-baserede uddannelse til at blive en virksomhed professionel med etiske beslutningstagning færdigheder. Udvikle en passion for sandheden, et sind til afhøring, og evnen til at integrere din pc-forretning uddannelse til kreativ proces forretningsmæssige problemstillinger.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Providence College, School of Business

Uddannelsesprogrammet, der fører til Master of Business Administration grad består af praktiske kurser, som kan bruges på jobbet. Hvert forløb er tilrettelagt således, at ... [+]

Providence College tilbyder et program for kandidat studie, der fører til en vis grad af Master of Business Administration (MBA)

Uddannelsesprogrammet, der fører til Master of Business Administration grad består af praktiske kurser, som kan bruges på jobbet. Hvert forløb er tilrettelagt således, at det bliver en meningsfuld lærerig oplevelse, som vil gavne den enkelte i hans karriere. Mange af kurserne har en kvantitativ vægten med edb-applikationer.

Men, mens den typiske MBA-program ofte kritiseres for at producere kandidater, der mestrer teknikken, men ikke substansen, Providence College programmet tager behørigt hensyn til de sociale formål og ansvar samt de tekniske aspekter af virksomheden. Kort sagt, stræber vi efter at "menneskeliggøre" Master of Business Administration Program. Det føler vi, er en afgørende vigtig langsigtet betragtning. ... [-]

USA Providence
September 2020
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk