Radford University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er

Radford University er et omfattende offentligt universitet med 11.870 studerende, der har modtaget national anerkendelse for mange af sine bacheloruddannelser og akademiske programmer samt dens bæredygtighedsinitiativer. Radford University betjener Commonwealth of Virginia og nationen gennem en bred vifte af akademiske, kulturelle, menneskelige tjenester og forskningsprogrammer. Radford University er kendt for sine stærke fakultets- / studerendeobligationer, innovative brug af teknologi i læringsmiljøet og det pulserende studerendes liv på et smukt 204 mål stort amerikansk klassisk campus. Det giver studerende mange muligheder for at blive involveret og lykkes i og ud af klasseværelset. Universitetet tilbyder 76 bacheloruddannelser i 47 discipliner, tre associerede grader og seks certifikater på bachelor-niveau; 28 kandidatuddannelser i 23 discipliner og seks doktorgradsprogrammer på kandidatniveau og 14 post-baccalaureat-certifikater og et post-master-certifikat. Radford University et divisionsmedlem i NCAA og Big South Conference, konkurrerer i 16 mænd og kvinder. Med over 300 klubber og organisationer tilbyder Radford University mange muligheder for studerendes engagement, lederudvikling og samfundstjeneste. Ud over robuste akademiske tilbud og engagerende studerendeoplevelser på hovedcampus beliggende i Radford, Virginia, tilbyder Radford University også en klinisk baseret uddannelseserfaring for mere end 1.000 studerende, der bor og lærer i Roanoke, Virginia som en del af Radford University Carilion, en offentlig-privat partnerskab med fokus på den banebrydende levering af sundhedsvidenskabsprogrammering, opsøgning og service.

Serverer Commonwealth and Beyond

Radford University betjener Commonwealth of Virginia og nationen gennem en bred vifte af akademiske, kulturelle, menneskelige tjenester og forskningsprogrammer. Først og fremmest lægger universitetet vægt på undervisning og læring og læringsprocessen i sit engagement i udviklingen af modne, ansvarlige, veluddannede borgere. Radford University udvikler studerendes kreative og kritiske tænkningskompetencer, lærer studerende at analysere problemer og implementere løsninger, hjælper studerende med at opdage deres ledelsesstil og fremmer deres vækst som ledere. Mod disse mål er universitetet studerende-fokuseret og fremmer en følelse af omsorg og en meningsfuld interaktion mellem alle medlemmer af universitetssamfundet. Forskning betragtes som en vigtig følge af undervisningen og læringstransaktionen, da den opretholder og forbedrer evnen til at undervise effektivt. Radford University tror på dynamik i forandring og har en stærk forpligtelse til kontinuerlig gennemgang, evaluering og forbedring af læseplanen og alle aspekter af universitetet for at imødekomme de skiftende behov i samfundet.

Akkreditering

Radford University er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) til at tildele associerede, baccalaureate, kandidater, specialister og doktorgrader. Kontakt Kommissionen om colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørgsmål om akkreditering af Radford University .

Placeringer

Radford

Address
East Main Street,801
24141 Radford, Virginia, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig