Rennert English Language School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Rennert, det bedste valg i skoler for at nå dine engelske mål. Uanset om du ønsker at forbedre dine engelske kommunikationsevner til erhvervsmæssige formål, til at deltage i et amerikansk universitet, til rejser, eller for at chatte med internationale venner, Rennert har et program, og den ekspertise, du har brug for.

Hvad er Rennert forskel? Erfaring, små klasser og den personlige touch. Siden 1973 Rennert har undervist sprog og kan prale den mindste klassestørrelse i New York med et maksimum på 10 elever. Vores kvalificerede, dedikerede lærere bringe det engelske sprog til livet ved at bruge den kommunikative metode sprogindlæring og fordybe dig i den virkelige verden i to af de mest spændende amerikanske byer: New York og Miami!

Vores innovative Arts plus engelsk program omfatter individualiserede kurser i dans, mode, musik, Make-Up Artistry, Fotografi, fungerende og Filmmaking i New York City. Miamis Kunst plus engelskkurser inkluderer Salsa Latin Dans og Fotografi på den solrige kyster i South Beach.

Rennert ekspertise i TOEFL og Cambridge eksamensforberedende kurser, University Access Program og Professional English Program for arbejder fagfolk respekteres rundt om i verden. Selv lærere kommer fra hele verden for vores TESOL lærere kurser for at opnå en konkurrencemæssig fordel i deres land.

Rennert New York og Rennert Miami South Beach tilbyder et fuldt program med lærerstyrede aktiviteter, gratis klasser og udflugter kan forbedre din nydelse og sætte dine engelske kommunikationsevner til handling. Vi inviterer dig til at udforske vores programmer og vælge den, der er bedst for dig. Vi håber at se dig snart i New York eller Miami!

Placeringer

New York

Address
Rennert New York City
216 East 45th Street

NY 10017 New York, New York, USA

Miami Strand

Address
Rennert South Beach
560 Lincoln Road

FL 33139 Miami Strand, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: