Rivier University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Rivier University

Tjen din grad i en af ​​de fineste regioner i Amerika. Rivier University har stolt leveret en tradition for akademisk ekspertise med rod i katolicismen i mere end 80 år.

Vores lille hjemby Nashua, New Hampshire har et pulserende internationalt fællesskab og blev stemt som en af ​​de "bedste steder at bo" af Money Magazine. Rivier ligger inden for nem kørselsafstand til store nordamerikanske byer som Boston, New York og Montreal.

Vores 68-acre campus er hjemsted for 2.600 studerende, der forfølger programmer på alle niveauer af studier, herunder Computer Science, Psychology, Business og Liberal Arts. Universitetet tilbyder meget overkommelige studieafgifter og meritbaserede stipendier til internationale studerende.

Internationale Stipendier

Meritbaserede bachelorbevillinger på op til $ 51.000 tilbydes kvalificerende studerende.

Beliggenhed
Vores campus ligger kun 45 minutter fra den verdensberømte by Boston, den 6. største økonomi i USA, der giver store muligheder for internationale studerende til at forfølge CPT og OPT hos store arbejdsgivere.


Undervisningskvalitet
Med et 15: 1-forhold mellem studerende og fakulteter tilbyder universitetet hver elev en individualiseret læringserfaring i et indbydende fællesskab


Vælg Programmer
BS i erhvervslivet; BS i bioteknologi; BS i økonomi; BS i matematikuddannelse; BS i sygepleje; NS i psykologi; BS i folkesundhed


MS i Informationsteknologi Management; MBA; MS i Computer Information Systems; MS i computervidenskab

Adgangskrav
Undergraduate: 5.5 IELTS (eller tilsvarende) og High School Diploma med et minimum 3,0 GPA
Graduate: 5,5 IELTS (eller tilsvarende) og 3,0 GPA fra et akkrediteret universitet.


Startdatoer
Januar og august (bachelor)
Januar, maj og august (kandidat)

Placeringer

Nashua

Address
420 South Main Street
Nashua, NH 03060

Nashua, New Hampshire, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig