Rocky Mountain University of Health Professions

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Rocky Mountain University of Health Professions (RMUoHP), en akkrediteret institution, der er anerkendt for evidensbaseret, meningsfuld uddannelse i sundhedsuddannelse. RMUoHP blev grundlagt i 1998 som en eksklusiv post-professionel sundhedsinstitution og har ry for enestående højkvalitets, strenge sundhedsuddannelsesprogrammer og har en forskellig studentergruppe og alumner fra alle 50 stater samt et fantastisk og nationalt respekteret fakultet, der repræsenterer sundhedsvæsenet praksis, forskning og uddannelse over hele landet. Vores akademiske leveringsmodeller gør det muligt for vores studerende med begrænset ophold at fortsætte med deres livsroller uden at flytte, og vores opholdsstuderende kan begynde og afslutte deres fuldtidsstudier i det smukke Provo, Utah.

Bliv en del af spændingen ved at engagere dig i højt fokuseret og specialiseret sundhedsuddannelse ved fødderne af nogle af de mest kompetente, kvalificerede og erfarne fakulteter i USA. Oplev den transformation, der venter dig som praktiserende kliniker, underviser, forsker eller administrator. Med fortsat vækst og udvidelse til andre sundhedsrelaterede programmer i en ikke alt for fjern fremtid er RMUoHP et universitet at se på!

Kerneværdier

Evidensbaseret. Vi smelter vores ekspertise med det bedste tilgængelige bevis for at opnå de bedst mulige resultater.

Læringscentreret. Ved at udfordre tænkning, tilskynde til vækst og udforske muligheder inden for et støttende læringsmiljø giver vi eleverne mulighed for at stige til deres højeste potentiale.

Autentisk. Vi anerkender vores ufuldkommenheder og glæder os over vækst, der stammer fra både succes og fiasko. Vi tror på vores ubegrænsede kapacitet til at finde løsninger. Vi modellerer taknemmelighed. Vi søger at forstå, empati og tilgive.

Serviceorienteret. Fordi vi værdsætter mennesker frem for alt andet, tjener vi hinanden, vores patienter og klienter, vores samfund og verden.

Pålidelig. Vi stræber efter ærlighed, respekt og ansvarlighed i alt, hvad vi gør for kontinuerligt at opnå troværdighed som institution og som enkeltpersoner.

Inklusive. Ved at respektere vores forskelle og ligheder styrker vi institutionelle og samfundsmæssige forbindelser.

Samarbejdsgivende. Vi lærer og skaber inden for og på tværs af hold for at innovere, fremme forandringer, implementere strategi, sikre ansvarlighed og fejre præstation.

Placeringer

Provo

Address
East 1700 South,122
84606 Provo, Utah, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig