Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

En Rutgers erhvervsuddannelser forbereder de studerende til succes - ikke bare i deres valgte områder, men også i deres liv. Fra vores omfattende bachelor kurser til vores meget populære MBA-program, en Rutgers uddannelse er en livsændrende oplevelse, der giver den studerende de færdigheder og viden til at konkurrere globalt med at udvide deres påskønnelse for, hvordan verden fungerer. Mange beskriver det som en af ​​de mest givende oplevelser i deres liv - fagligt og personligt.

Men hvad gør RBS erfaring så forskellige fra andre top-rangerede skoler? Du kan finde nationalt toprangerede programmer i en lang række områder, herunder Pharmaceuticals, finans og Supply Chain Management. Og vores beliggenhed giver nem adgang til karrieremuligheder i New York / New Jersey-området.

Men de fleste studerende påpege deres ægte følelse af "montering i" som en afgørende forskel i RBS oplevelse. Studerende næsten øjeblikkeligt føler sig trygge i skolens kultur. Og fordi vi leverer en top-rangeret uddannelse for en generelt lavere omkostninger end andre business skoler, studerende nyde en meget højere afkast af deres investering.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Den Rutgers Business School Master of Science i Business of Fashion er en avanceret program, der vil forberede dig til en spændende forretning karriere i modebranchen. By ... [+]

Den Rutgers Business School Master of Science i Business of Fashion er en avanceret program, der vil forberede dig til en spændende forretning karriere i modebranchen. Bygge bro mellem kreative lidenskab og købmandskab, vil vores program give dig den viden, du har brug for at placere dig selv for at være en central aktør i branchen alt i en placering, der er kun få minutter væk fra mode verdens centrum, Ny York City.

Som studerende i vores program, vil du deltage i en streng og relevant pensum og har adgang til berømte, verdensklasse fakultet og branchefolk. Uanset om du er klar til at bryde ind i en virksomhed karriere i branchen, er en kreativ design iværksætter, eller en industri veteran, Master of Science i Business of Fashion vil forberede dig til at blive en førende på området. ... [-]

Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Address
New Brunswick Campus 100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854 P: 973.353.1234
New Brunswick, New Jersey, USA
Telefonnummer
undefined