Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En Rutgers erhvervsuddannelser forbereder de studerende til succes - ikke bare i deres valgte områder, men også i deres liv. Fra vores omfattende bachelor kurser til vores meget populære MBA-program, en Rutgers uddannelse er en livsændrende oplevelse, der giver den studerende de færdigheder og viden til at konkurrere globalt med at udvide deres påskønnelse for, hvordan verden fungerer. Mange beskriver det som en af ​​de mest givende oplevelser i deres liv - fagligt og personligt.

Men hvad gør RBS erfaring så forskellige fra andre top-rangerede skoler? Du kan finde nationalt toprangerede programmer i en lang række områder, herunder Pharmaceuticals, finans og Supply Chain Management. Og vores beliggenhed giver nem adgang til karrieremuligheder i New York / New Jersey-området.

Men de fleste studerende påpege deres ægte følelse af "montering i" som en afgørende forskel i RBS oplevelse. Studerende næsten øjeblikkeligt føler sig trygge i skolens kultur. Og fordi vi leverer en top-rangeret uddannelse for en generelt lavere omkostninger end andre business skoler, studerende nyde en meget højere afkast af deres investering.

Placeringer

New Brunswick

Address
New Brunswick Campus
100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854

08854 New Brunswick, New Jersey, USA

Newark

Address
Rutgers Business School—Newark
1 Washington Park | Newark, NJ 07102

07102 Newark, New Jersey, USA

Jersey City

Address
286 Washington Street, Jersey City, NJ 07302
07302 Jersey City, New Jersey, USA

Morristown

Address
161 Madison Ave, Morristown, NJ 07960
07960 Morristown, New Jersey, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited