Rutgers School of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Introduktion til Rutgers University-New Brunswick School of Engineering

På Rutgers School of Engineering vores kandidatstuderende værdifulde partnere inden for forskning, instruktion og outreach. Vi tilbyder kandidatuddannelser for dynamiske studerende i 10 studieområder. Med næsten 70 millioner dollars i forskningsudgifter og næsten 200 fakultetets medlemmer, der beskæftiger sig med forskning på en bred vifte af emner, der påvirker samfundet, nationen og det globale samfund, er Engineering School et dynamisk og akademisk støttende miljø for at forfølge kandidatuddannelser.

Vi har et nationalt rangeret program, der tilbyder graduate grader inden for biomedicinsk teknik; civil- og miljøteknik; el- og computerteknik; energisystemer; industriel ingeniørvirksomhed; materialer videnskab og teknik; mekanisk og rumteknik og emballage teknik. Rutgers SoE beskæftiger sig med førende forskning inden for en lang række discipliner og har modtaget national anerkendelse for sine teknologiske fremskridt. Vi har omfattende laboratorier med state-of-the-art udstyr.

Størrelse betyder noget for os. Ingeniørhøjskolen er lille nok til at løfte fokus på kandidatuddannelseskrav, men stort nok til, at de studerende kan nyde alle fordele, ressourcer og muligheder for et førende offentligt forskningsuniversitet.

Fakultet

SåE fakultet medlem er fremragende-hvert år, to eller flere af vores fakultet medlemmer i gennemsnit modtage NSF CAREER Awards. Vores fakultet medlemmer er ofte hædret af deres jævnaldrende med priser og stipendier fra de mest prestigefyldte faglige organisationer. Bøger skrevet af vores fakultet anvendes over hele verden. Vores fuldtids fakultetsmedlemmer samt vores supplerende fakultet er nationale og internationale eksperter på en bred vifte af områder. Vores fakultet er også tilknyttet flere forskningscentre og organisationer, både inden for og uden for Rutgers.

Venlig, kollegial atmosfære

Selvom vores standarder er høje og adgangen er konkurrencedygtig, er vores en "studentvenlig" skole, hvor fakultetets medlemmer stræber efter at uddanne eleverne gennem forskning og kurser og for at øge udviklingen af elevernes karriere gennem personlig mentorskab, grupperepportmiljøer og muligheder for honing og marketing studerende færdigheder. Hvis du er en ambitiøs studerende, der trives i et støttende miljø, bør du seriøst overveje Rutgers School of Engineering .

Beliggenhed

Vores centrale beliggenhed er yderst ønskeligt af flere grunde:

  • De kulturelle og sociale muligheder i New Brunswick samt New York City (35 mi), Philadelphia (60 mi), Princeton (20 mi) og Newark (25 mi) er uovertruffen.
  • Rutgers er midt i den største koncentration af industrielle og offentlige forskningslaboratorier i USA (i betragtning af New Jersey, New York, Philadelphia, Boston og Washington DC). Dette øger mulighederne for faglig kontakt samt beskæftigelsesudsigter.
  • Rutgers ligger i et meget forskelligt område, hvor næsten alle etniske, kulturelle og religiøse grupper i landet har en stærk repræsentation. Mangfoldigheden i vores område er vores styrke, så det bliver muligt for studerende fra alle dele af USA og verden at føle sig hjemme fra din første dag her.

Placeringer

Piscataway Township

Address
599 Taylor Road, Piscataway
08854 Piscataway Township, New Jersey, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig