Santa Fe University of Art and Design - SFUAD

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Lær om innovation, samarbejde og kreativitet, der sker på Santa Fe Universitet for Kunst og Design - lige fra SFUAD fakultet, studerende, og tidligere studerende fra hvert program på vores campus! Mød dine professorer, se de studerendes arbejde, og forstå, hvad der venter dig på SFUAD. Du er klar til at være en kunstner - og vi er klar til at hjælpe!

MISSION

Vores mission er at forberede talentfulde studerende rundt om i verden for en vellykket karriere som kreative fagfolk inden for kunst, design, iværksætteri og innovation.

Vi opnår denne mission ved at dyrke elevernes kunstneriske, akademiske og faglige færdigheder og kundskaber, mens berige deres læring erfaring gennem meningsfuld samfundet, spændende campus aktiviteter, og deltagelse i det globale kunst samfund.

Santa Fe University of Art and Design giver ekstraordinære rum til at skabe, hvor ekstraordinære lærere og udøvende kunstnere inspirere, udfordre og vejlede deres elever, som de udvikler deres kreative og professionelle identiteter.

Her er nogle af de andre måder, vi støtter kunstnere, skabende og det bredere samfund:

FREMME filmskabere

Som en af ​​de få amerikanske universiteter med et professionelt filmstudie, Garson Studios, Santa Fe University of Art and Design tilbyder op-and-coming lokale filmskabere adgang til en state-of-the-art film teater, tre soundstages og produktion kontorer. Garson Studios har også været brugt til en lang række filmproduktioner som Longmire, True Grit, og No Country for Old Men.

COMMUNITY FOCUS DAY

I 2011 skabte vi et fællesskab Focus dag, har til formål at styrke en følelse af socialt ansvar blandt vores studerende og fakultet. Vi slutte op med mange almennyttige organisationer i nærheden af ​​Santa Fe, som storebrødre Big Sisters, Habitat for Humanity og andre lokale organisationer, til at låne vores timer og lidenskab til deres årsager. Find ud af om dette års Fællesskab Focus dag, og hvordan du kan deltage i.

Sponsorere ARTS

Vi er passionerede omkring sponsorerer kunstudstillinger og arrangementer, såsom Santa Fe Film Festival. Vores on-campus Cinemateket, The Screen, er et vigtigt mødested for festivalen. Vi hoster også Santa Fe kunstnere på Marion Center og i vores Fine Arts galleri ofte over semestret.

Støtte unge kunstnere

For at fremme den næste generation af kreative fagfolk, giver vi adgang til faciliteter og ressourcer. Det omfatter plads til en Monte del Sol Charter School fundraiser, Santa Fe Art Institute sommerlejre og efter-skole-programmer, og webstedet Santa Fe Unge kuratorer udstilling.

Placeringer

Santa Fe

Address
1600 Saint Michael’s Drive
87505 Santa Fe, Ny mexico, USA