SIT Graduate Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SIT Graduate Institute tilbyder internationalt fokuseret masteruddannelser, certifikater og faglige udviklingsprogrammer inden for områderne konflikt transformation, international uddannelse, bæredygtig udvikling, og TESOL. Siden 1964 har SIT forberedt fagfolk til at få succes i interkulturelle og internationale miljøer.

Kandidatgrad og certifikat programmer i en række forskellige indholdsområder og formater

SIT Graduate Institute forbereder de studerende fra hele verden til at være effektive ledere, fagfolk og borgere. SIT s graduate og professionelle udviklingsprogrammer har rod i den erfaringsmæssige uddannelsesmodel, hvor læring finder sted på sammenhængen mellem teori og praksis. Studerende er uddannet til at blive dygtige praktikere, der har en kommanderende kendskab til teoretiske grundlag af deres erhverv; erfaring på området; og en bevidsthed om deres egne evner, værdier og etik.

Eleverne kan vælge fra forskellige MA, certifikat, og faglig udvikling programmer på områder lige fra international uddannelse til bæredygtig udvikling til transformation konflikt til sprogundervisning. For at imødekomme forskellige faglige og personlige mål, tilbydes programmer af forskellig varighed og format på SIT historiske 200-acre campus i Vermont; på SIT Graduate Institute Washington, DC Center online; og på oversøiske marken sites. I hvert program område, de studerende undersøger nutidige sociale, økonomiske og politiske spørgsmål, med særlig vægt på de menneskelige og etiske dimensioner af disse spørgsmål.

Placeringer

Brattleboro

Address
1 Kipling Road
05302-0676 Brattleboro, Vermont, USA

Washington

Address
1015 15th Street, NW, Washington, DC 20005
20005 Washington, District of Columbia, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig