Saint Joseph's University, Haub School of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I Saint Joseph's University har i 160 år udviklet mænds og kvinders professionelle og personlige ambitioner ved at yde en stringent Jesuit uddannelse - en der kræver høj præstation, udvider viden, forstærker forståelsen, understreger effektiv tankegang og kommunikation, udvikler moralsk og åndelig karakter og giver vedvarende stolthed. En Saint Josephs uddannelse omfatter alle aspekter af personlig vækst og udvikling, hvilket afspejler Cura personalis 'Ignatiske credo. Guided af et fakultet, der er forpligtet til både undervisning og stipendium, udvikler eleverne intellektuelt gennem en intens liberalistisk læreplan og avanceret studie i en udvalgt disciplin. Studerende modnes socialt ved at deltage i Saint Josephs campusliv, kendt for sit rige udvalg af aktiviteter og smitsom entusiasme. Studerende vokser etisk og åndeligt ved at leve deres egne værdier i det større samfund ud over campus. Saint Joseph's University ligger i udkanten af ​​Metropolitan Philadelphia og giver klar adgang til de store karrieremuligheder og kulturelle ressourcer i Amerikas femte største by, samtidig med at de giver studerende en sammenhængende og intim campusoplevelse. For personlig assistance til at udforske dine Graduate Business grad muligheder, bedes du kontakte Christine Anderson på 610-660-1690 eller sjumba@sju.edu

En krævende uddannelse til krævende tider

Stupt i Jesuit, Katolsk Tradition, giver Saint Joseph's University en stringent, intens uddannelse, som begge discipliner og udvider sindet. Kernen i denne uddannelse er et General Education Program (GEP), der udsætter eleverne for primære undersøgelsesområder og de kulturelle værdier, der danner vores verden. En jesuit fokus på engageret undervisning og mentorskab gennemsyrer universitetet.

Alumni, som leder og opnår

Alumni af Saint Josephs stigning til de højeste niveauer af lederskab og bruge denne indflydelse til at omdanne deres organisationer til eksemplariske modeller for succes og integritet. Saint Josephs alumni netværk af næsten 50.000 er bundet af en varig stolthed i deres alma mater, og er ivrig efter at hjælpe eleverne med at finde meningsfuld beskæftigelse efter eksamen.

En campus, der ikke er til tilskuere

Saint Josephs studerende engagerer entusiastisk i alle aspekter af campuslivet - akademisk, social, atletisk, etisk og åndelig. Deres aktive deltagelse skaber et levende, dynamisk campus samfund og producerer et gensidigt støttende, humant og tolerant miljø for individuel succes og service til andre.

Placeringer

Philadelphia

Saint Joseph's University

Address
5600 City Ave
Mandeville Hall, Suite 280

19131 Philadelphia, Pennsylvania, USA
Telefonnummer
+1 610-660-1693

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig