School Of Professional Studies - Columbia University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den School of Videreuddannelse tilbyder kandidatuddannelser i nye og tværfaglige felter, kurser og certifikater, Columbia Sommer, programmer til at besøge indenlandske og internationale studerende og meget mere. Den School of Videreuddannelse ved Columbia University er en ressource for dem, der ønsker at tage deres liv i nye retninger.

Vores studerende er motiverede, alvorlige, fagligt orienterede mennesker, der søger faglige, personlige eller faglige udvikling hos individer, der spænder fra de videnskaber til humaniora til kunst.

Omfanget af skolen strækker sig langt ud aftenskole for tilbagevendende studerende. Vores programmer tjener ikke kun ikke-graders og faglige studerende, men også hundredvis af kandidat og bachelor Columbia matriculates hvert år.

Vi tilbyder i øjeblikket

Fjorten professionel masteruddannelser Postbaccalaureate undersøgelse i over 100 fagområder Over 50 high school muligheder programmet læseplaner Ti niveauer af ESL undervisning Adgang til kunst og videnskab kurser gennem Revision og livslang læring Programmer Universitetets Summer Sessions

Selvom dette tilbud er forskelligartet, er vores programmer, forenet af vores mission: at omdanne viden og forståelse i tjenesten af ​​den større godt: en retfærdig, holdbar og medfølende globalt samfund.

Venligst udforske vores hjemmeside og overveje alt, Columbia School of Videreuddannelse har at tilbyde.

historie

Siden 1995 har Columbia University School of Videreuddannelse administreret og udviklet innovative programmer, der fylder en mangfoldighed af de studerendes behov.

Oprindeligt navngivet afdelingen for Special programmer, efteruddannelse på Columbia begyndte med flere ikke-uddannelser, en oversøisk program, Summer Session, Summer High School programmer, den amerikanske Sprog Program, og et par inter-institutionelle ordninger. I løbet af de næste fem år, afdelingen udvidet støt, lancere en serie af programmer rettet mod ph.d.-studerende, der er nødvendige for at forberede sig til graduate skole eller karriere og bachelorstuderende, der ønskede at studere i udlandet i et semester, år, eller i løbet af sommeren.

I 2002 universitetets bestyrelse givet endelig godkendelse til oprettelse af School of Continuing Education, den første nye skole på Columbia i 50 år. Med denne nye status, tjente SCE myndighed til at overdrage Master of Science grad.

Siden 2002 har skolen gennemgået en bemærkelsesværdig vækst. I dag Skolen administrerer 14 professionelle MS uddannelser, postbaccalaureate undersøgelse i over 50 fagområder, Summer Sessions, den amerikanske Sprog Program, og Summer High School Programmer.

Skolen i øjeblikket indskriver ca 6.000 studerende hvert år, fra hele nationen og rundt om i verden. Vi serverer hundredvis af studerende i andre skoler på universitetet gennem Summer Sessions, vores undersøgelse i udlandet tilbud, og gennem fagligt orienterede kurser, vi monterer hvert år.

Denne robuste vækst er et bevis på den vitalitet Videreuddannelse på Columbia og til succes for vores studerende og programmer. Vi fortsætter med at se frem til at udvikle muligheder for studerende til at ændre deres liv gennem strenge akademikere og udfordrende undersøgelse.

Placeringer

New York

Columbia University School of Continuing Education

Address
203 Lewisohn Hall 2970 Broadway, MC 4119
10027 New York, New York, USA
Telefonnummer
+1 212-854-9666