SUNY Buffalo University at Buffalo School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UB School of Management er et levende og inkluderende samfund af store tænkere og endnu større gørere. Vi arbejder sammen om at stille spørgsmålstegn ved og upendere teorierne, løfte hinanden og skifte forandring. Fordi på UB School of Management, ambition er en dyd, vedholdenhed er en given, og opdagelse sker overalt, fra klasseværelset til bestyrelseslokalet. Det er netop, hvordan vi gør det her.

En Tradition of Excellence

Siden 1923 har UB School of Management opbygget et imponerende ry som en af de bedste handelshøjskoler i verden. Den omfattende vifte af vores akademiske portefølje, vores fakultets ekspertise og vores kandidaters verdensomspændende succes er de primære årsager til skolens anerkendelse.

En global tilstedeværelse

I dag spænder School of Managements uddannelsesmæssige omdømme bogstaveligt talt over hele kloden, og studerende på skolen kommer fra hele verden. I en given klasse kan en besøgende på skolen finde studerende fra Buffalo eller New York City, der sidder ved siden af studerende fra Asien eller Tyskland, mens de lytter til en professor, der for nylig vendte tilbage fra at undervise kandidater i Singapore.

I et stigende globalt erhvervsmiljø hjælper mangfoldigheden af vores programmer og vores internationale omdømme med at sikre, at School of Management-graden er en legitimation, der åbner døre for vores kandidater til enhver virksomhed overalt i verden.

Et nationalt rangeret fuldtids MBA-program

Vores nationalt rangerede fuldtids MBA-program har forberedt studerende til lederstillinger i ledelse siden 1931. Kombiner en grundlæggende bygningskerne med fleksible, karriereorienterede valgfag. Føj til denne praksis med at lære på tre niveauer - individuelt, studieteam og kohort - og prisvindende programmer som LeaderCORE ™ og Corporate Champions, og du har en uovertruffen oplevelse.

Executive og professionelle MBA'er

Topledere fra vestlige New Yorks førende virksomheder drager fordel af skolens MBA-programmering også gennem tilmelding til vores dynamiske Executive MBA-program. Siden det blev oprettet i 1994 har hundredvis af forretningsførere dimitteret fra dette intensive 17-måneders program, designet til områdets mest talentfulde og erfarne ledere.

Vores professionelle MBA-program, en hybrid af personlig og webbaseret læring, tilbyder aften- og lørdagsmuligheder og kan afsluttes på så lidt som 27 måneder. Designet til forretningsfolk med mindst et års erhvervserfaring og er det mest prestigefyldte og billigste deltidsuddannelse MBA i det vestlige New York.

Stærk international tilstedeværelse

Internationalt tilbyder vi en bachelorgrad i forretning i Singapore i samarbejde med Singapore Institute of Management. Vi tilbyder også et samarbejdsforetagende i Bangalore, Indien, der består af to kandidatgrader: en Master of Science i Management Science: Business Analytics og systemer fra State University of New York i Buffalo og en Master of Business Administration fra Amrita University.

Ledende bacheloruddannelser

På bachelor-niveau tilmelder sig mere end 2.900 studerende årligt til vores nationalt anerkendte programmer inden for forretningsadministration og regnskab. Mange af disse studerende drager fordel af et praktikprogram, der betragtes som en af de bedste og største i landet.

Prestigefyldt doktorgrad

Vores ph.d.-program med ledelse, med mere end 45 studerende, er det førende ph.d.-program i SUNY-systemet og rekrutterer studerende over hele verden. Kandidater accepterer stillinger ved større universiteter i hele USA og hos førende konsulent- og forskningsfirmaer.

Brugerdefineret virksomhedsuddannelse, iværksætteri og lederskab

Ud over kreditbærende programmer leverer vi også innovative uddannelses- og faglige udviklingsprogrammer for ledere, fagfolk og organisationer gennem vores Center for Executive Development (CED). CED tilbyder en række ikke-kreditbærende træningsprogrammer tilpasset virksomheder og enkeltpersoner. Tilbud inkluderer undervisning i ledelse, tilsynsfærdigheder, marketing, LEAN-fremstilling, projektledelse og mange andre. Programmer kan generelt tilpasses til at passe til enhver organisations uddannelsesbehov. En bred og mangfoldig række organisationer deltager i CED-uddannelse på årsbasis.

School of Management er også hjemsted for Center for Entrepreneurial Leadership (CEL), der har forbedret iværksættertalenter hos erhvervsdrivende og ledere siden 1987 for at forbedre deres udsigter til vækst. Fremme af iværksætterånd er afgørende for at styrke universitetet, det omgivende samfund og den større vestlige New York-økonomi. CEL leverer individualiseret og interaktiv uddannelse i iværksætteri.

School of Management's Center for Leadership and Organizational Effektivitet (CLOE) blev lanceret i 2013 for at skabe mere effektive ledere og organisationer. CLOE er bygget på et fundament af videnskabelig stipendium og problemfokuseret organisatorisk og økonomisk engagement og stræber efter at være et internationalt anerkendt center for at producere tankeledelse inden for organisatorisk ledelse og innovation.

Placeringer

Bøffel

Address
14260 Bøffel, New York, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig