SUNY Empire State College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SUNY Empire blev oprettet i 1971 af SUNY Board of Trustees og daværende kansler og kommende amerikanske uddannelseskommissær Ernest L. Boyer som en karakteristisk statlig SUNY-institution, der fokuserede på utraditionel undervisning og læring, hvor mentorer på universitetsfakultetet vejleder elever gennem at designe et individ uddannelse inden for 12 brede områder.

Yderligere fortsætter kollegiet sin 40-årige forpligtelse til at vurdere læring, der er opnået gennem livs- og arbejdserfaring, og har en klar proces til vurdering og tildeling af kredit for læring på college-niveau opnået gennem erfaring.

Akkrediteret af Mellemstaternes Kommission for Videregående Uddannelse tjener kollegiet for det meste arbejdende voksne, der forfølger associerede, bachelor- og kandidatuddannelser på stedet på 35 steder i staten New York og i udlandet, såvel som online overalt.

Uanset om det er online eller ansigt til ansigt, eller en kombination af begge dele, bestemmer eleverne, hvornår og hvor de skal studere.

Kollegiet tilbyder også overkommelig SUNY-undervisning; grader, der kan skræddersys til at opfylde individuel uddannelse, karriere og personlige mål; overførselsvenlige politikker og omfattende support gennem MyESC (login kræves).

Partnerskaber, som kollegiet har med organiseret arbejdskraft, alle grene i militæret og den private og almennyttige sektor gør det muligt for disse organisationer at uddanne deres medlemmer og ansatte til at opfylde mandater og licenskrav, tilpasse sig kravene til ny teknologi og give veje til forfremmelse.

Placeringer

Saratoga Springs

Address
Union Avenue,2
12866 Saratoga Springs, New York, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: