Saint Augustine's University School of General Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

General College's mission er at give et miljø, hvor forskellige elever kan opnå akademisk, socialt og åndeligt for at blive 21. århundredes ledere. Målet med kollegiet er at (1) engagere studerende, fakultet og personale i undervisning, læring og stipendier gennem tværfaglige samarbejder, (2) at forbinde studieprogrammer og undervisningsplaner til universitetets kernekompetencer i det generelle uddannelsesprogram (TEP), (3) øge global læring i akademiske og sociale oplevelser, (4) tiltrække og fastholde akademisk højtydende studerende til universitetet og (5) tilbyde et holistisk akademisk program (TTAL-Three Tier Approach to Learning), der forbedrer matriculation, fastholdelse og gradering af lærde, der yder positive bidrag til deres lokale, regionale, nationale eller internationale samfund.

Den generelle uddannelsesafdeling støtter universitetets generelle uddannelsesprogrammål ved at tilbyde kurser i fremmedsprog, historie og filosofi. Målet med kurserne er at introducere studerende til følgende kompetencer:

1. Tænk kritisk og demonstrer en høj færdighed i skriftlige og mundtlige udtryk;

2. Besidde en forståelse af kulturelle og åndelige værdier, kreativt udtryk og det menneskelige samfunds historie og oplevelse gennem kurser inden for humaniora, kunst og sprog; og

3. Overvej etiske og åndelige spørgsmål relateret til deres intellektuelle interesser, sociale ansvar og personlige vækst.

Placeringer

Raleigh

Address
Oakwood Avenue,1315
27610 Raleigh, North Carolina, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer