Læs den officielle beskrivelse

Sam Houston State University

Et stort navn i Texas Education

I mere end 137 år har Sam Houston State University forberedt eleverne på meningsfulde præstationsperioder. Dens motto, "The Measure of a Life, er dets Service", ekkoer over SHSUs syv gymnasier og ud over sin Texas campus gennem elevforskning, kreative bestræbelser, serviceindlæring, frivilligt arbejde og meget mere.

SHSU er navngivet for Sam Houston, Texas 'største helt, og tilstræber løbende at ære sine historiske rødder gennem akademisk ekspertise, der omfatter enestående undervisning fra fakultetets medlemmer, der bryr sig så meget om deres elevernes succes som de gør om at fremme kendskabet til deres fagområder.

SHSU stræber også efter at opfylde behovene hos nutidige elever, både traditionelle og online. Med en række fuld online bachelor-og kandidatgrad og talrige certifikater og certificeringer, som alle er undervist af professorer på campus, har SHSU Online den mulighed, du søger for at nå dine faglige, personlige og faglige mål.

Akademiske tilbud

SHSU tilbyder over 80 bacheloruddannelser, mere end 50 kandidatuddannelser og ti ph.d.-programmer, herunder nationalt anerkendte uddannelser inden for business, kunst, uddannelse, matematik og strafferet. SHSU er klassificeret som "Doctoral Research University" af Carnegie Commission for Higher Education og blev for nylig anerkendt af US News and World Report for at være blandt de bedste i landet for online graduate programmer. Desuden klassificerede Carnegie Commission on Higher Education SHSU som et "Community Engaged" universitet. Denne ære er blevet tildelt 311 offentlige institutioner landsdækkende og anerkender universitetets betydelige engagement i at tjene samfundet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Sam Houston State University

Master of Science i kemi uddannelsen på Sam Houston State University er designet til at uddanne kemikere til en karriere i erhvervslivet, industrien eller akademikere. De ... [+]

Kandidatuddannelsen i kemi

Master of Science i kemi uddannelsen på Sam Houston State University er designet til at uddanne kemikere til en karriere i erhvervslivet, industrien eller akademikere. Denne grad er også hensigtsmæssig for studerende, der planlægger at fortsætte i Ph.D. programmer hos andre institutioner.

Det toårige uddannelsesprogram indebærer kurser i mindst fire af følgende kemiområder: analytisk, biokemi, miljømæssig, uorganisk, organisk og fysisk; og et selvstændigt forskningsprojekt, der kulminerer i en skriftlig afhandling. En ikke-afhandling er også tilgængelig. Der er aktive forskningsgrupper i Institut for Kemi på alle disse områder.

Afdelingen har en lille forsker mentor / graduate student ratio, der skaber tæt samspil mellem vores studerende og fakultet.... [-]

USA Huntsville
September 2019
Engelsk
Fuldtid
30 - 36 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Sam Houston State University

MS-graden i statistik er designet til at give personer med det akademiske grundlag, der er nødvendigt for at forfølge doktorgradsstudier; at forberede kompetente statisti ... [+]

Master of Science i statistik

MS-graden i statistik er designet til at give personer med det akademiske grundlag, der er nødvendigt for at forfølge doktorgradsstudier; at forberede kompetente statistikere, der er rustet til at acceptere ansvar i erhvervslivet, industrien og de offentlige stillinger og at præsentere et supplerende kandidatuddannelsesprogram for studerende med speciale i områder, hvor statistikker let anvendes, såsom samfundsvidenskab, kriminalitet og fysik. Kerneklasser omfatter matematisk statistik, regressionsanalyse, multivariat analyse og eksperimentelt design.

SHSU-statistikprogrammet er bredt respekteret over hele staten og hinsides. Vores kandidater er eftertragtede af topstatistik Ph.D. programmer landsdækkende. Andre er ansat som dataanalytikere for større medicinske centre og farmaceutiske virksomheder som forskere for marketing- og bankvirksomheder og som universitetsinstruktører og professorer... [-]

USA Huntsville
September 2019
Engelsk
Fuldtid
37 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Sam Houston State University Office of International Programs 1908 Avenue J, Box 2150 Huntsville, TX
77341 Huntsville, Texas, USA