Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til College of Science ved San José State University!

Dette er et sted, hvor alle slags videnskabsstuderende, herunder fagfolk, lærere på alle niveauer og universitetsuddannede og kandidater mødes for at opdage og innovere.

Plants in beakerschuttersnap / Unsplash

Institut for Biologiske Videnskaber

Som ledere inden for uddannelse af en højtuddannet og forskelligartet videnskabelig arbejdsstyrke er vores mission at give en dynamisk uddannelsesmæssig oplevelse ved at engagere studerende i praktiske, undersøgelsesbaserede læringsaktiviteter på bænken og i marken. Gennem disse oplevelser får vores studerende en konceptuel og oplevelsesmæssig forståelse af de biologiske videnskaber, der spænder fra molekyler til økosystemer

Vores programmål

  • Server den mangfoldige studerende i vores region.
  • Uddannet studerende til at være intellektuelt smidige og teknologisk dygtige.
  • Giv studerende intensive, strenge laboratorie- og feltoplevelser inden for rammerne af deres regelmæssige kursusarbejde.
  • Opret individualiserede mentormuligheder og avanceret læringsoplevelse inden for rammerne af vores fakultetsforskningsprogrammer.
  • Fremme kreativitet, et solidt teoretisk fundament og evnen til at kommunikere effektivt og interagere samarbejdsvilligt.
  • Giv betydelige bidrag til det videnskabelige samfund gennem vores forskningsindsats og vores studerendes.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

San Jose State University - Department of Biological Sciences

Professional Science Master of Biotechnology Program (MBT) blev grundlagt i 2003 i afdelingen for biologiske videnskaber ved San José State University med støtte fra et t ... [+]

Deltag i Biotechs fremtid

Formelt to-årigt studium:

Opnå dine karrieremål.Føj værdi til din organisation og fremryk din karriere.Natkurser for den arbejdende professionelle.Bedste branche- og akademiske instruktører med reel erfaring.

Professional Science Master of Biotechnology Program (MBT) blev grundlagt i 2003 i afdelingen for biologiske videnskaber ved San José State University med støtte fra et tilskud fra Sloan Foundation. MBT-programmet integrerer avanceret, praktisk praktikuddannelse i laboratoriebaseret bioteknologi med MBA-niveau kurser fra Business College. Institut for Biologiske Videnskaber er meget anset i Silicon Valley for at levere fremragende laboratoriebaseret uddannelse, og College of Business er rangeret i de 15% af Business Schools i landet.... [-]

USA San Jose
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
21 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk

SJSU - We Are Spartans