Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Om os

Lucas College og Graduate School of Business blev grundlagt i 1928 og er blevet akkrediteret siden 1967 af AACSB International, verdens førende akkrediteringsorgan for erhvervsskoler. Vi er den største bidragyder af forretningskandidater til Silicon Valley og en stor bidragyder til, hvad dalen er i dag. Ligesom Universitetet, hvor den er placeret, afspejler Lucas College og Graduate School of Business den livlige, multikulturelle og globale atmosfære i Silicon Valley. Med mere end 175 fakultet og 5.000 studerende tilbyder vores college studerende globale muligheder, samtidig med at de har stærke bånd til Silicon Valley-virksomheder.

Gennem videregående skoler og afdelinger leverer vi tretten forretningskoncentrationer, og vores graduate school giver avancerede grader og certifikater inden for business, regnskab, beskatning og transportstyring. Vores centre og institutter tilbyder unikke muligheder for studerende til at finpudse deres viden og færdigheder inden for skat, regnskab, finansielle tjenesteydelser, driftsledelse, global ledelse, iværksætteri og meget mere. Andre prisbelønnede programmer afrunder LCoBs elevoplevelse, der skaber et ekstraordinært læringssamfund, der driver Silicon Valley og videre.

Lucas College og Graduate School of Business - Styrkende Silicon Valley

Vi leverer de ressourcer, færdigheder og muligheder for studerende til at lykkes i Silicon Valley - en af de mest blomstrende, konkurrencedygtige og innovative økonomiske regioner i verden og videre.

Blandt multikulturelle, globale perspektiver med Silicon Valley historiske fundament for teknologisk innovation, er vores programmer en afspejling af vores værdsatte lokale arv. Med over 80% af vores studerende, der arbejder i dalen, er vores forretningsstuderende og alumner virkelig Powering Silicon Valley.

Lucas College of Business tilbyder studerende betydelige valg for deres fokusområde med 13 forretningskoncentrationer. Jack Holland Student Success Center giver individuel opmærksomhed for at hjælpe eleverne med at navigere i deres uddannelsesmæssige valg og karrierevej.

Vores centre og institutter i verdensklasse understøtter den studerendeoplevelse med forbedret uddannelse og netværk med højt kaliber, lokale fagfolk inden for en bred vifte af brancher. Uovertruffen studentressourcer som Gary J. Sbona Honor's Program, Thompson Global Internship Programmet og vores berømte fakultet giver ressourcer og miljø, hvor eleverne kan udforske professionelle perspektiver og drage fordel af unik oplevelsesmæssig læring.

Mission

LCoB Vision, Mission og Værdier. Som Silicon Valley største og ældste offentlige universitet har San Jose State University fungeret som vores samfund og dets globale markedsplads siden 1857. Grundlagt i 1928 er College of Business blevet akkrediteret siden 1967 af AACSB International, verdens førende akkrediteringsorgan for erhvervsskoler. Vi er den største udbyder af forretningskandidater til Silicon Valley og en stor bidragyder til, hvad dalen er i dag.

Vision. Vores kollegium beføjelser Silicon Valley ved at betjene globale og forskellige krav til dette dynamiske og innovative forretningsmiljø. Vi leverer en uddannelse fra det 21. århundrede, der gør det muligt for vores studerende, arbejdsgivere og samfundet at opnå succes.

Mission. Vi er muligheden for institutioner i Silicon Valley, der uddanner fremtidige ledere gennem erfaringsmæssig læring og karakterudvikling i et globalt erhvervsliv og ved at gennemføre forskning, der bidrager til forretningsteori, praksis og uddannelse.

Kerneværdier

 • Excellence - Vi er drevet af standarder for excellence i undervisning, forskning og service
 • Etik - Vi sætter de højeste standarder for akademisk og professionel adfærd for at fremme social ansvarlighed
 • Iværksætteri - Vi fremmer en kultur af innovation og kreativitet
 • Forlovelse - Vi bygger en kultur, som værdsætter mangfoldighed, åben kommunikation og samarbejde

Implikationer af vores mission

 • Mulighed for institutioner - Vi tilbyder en højkvalitetsuddannelse, der giver både arbejdende og fuldtidsstuderende, i alle aldre og forskellige baggrunde, mulighed for at omdanne deres liv.
 • Silicon Valley fokuseret - Vi integrerer Silicon Valley-oplevelsen i vores programmer, forskning, deltagelse af studerende og samfundsrelaterede værdier til Silicon Valley regionen og videre.
 • Erfaringslærerindlæring - Vi uddanner eleverne ved hjælp af innovative pædagogik og erfaringsindlæring gennem engagement med lokale og globale virksomheder og samfund, faglig udvikling og tværkulturelle oplevelser.
 • Uddannelse fra det 21. århundrede - Vi skaber et teknologimedieret læringsmiljø og løbende forbedrer og udvikler programmer, der engagerer, påvirker og tilføjer værdi til både virksomheder og samfund.
 • Lederskab i et globalt erhvervsliv - Vi leverer en talentpulje, ideeledelse og forretningsmæssigt engagement gennem vores institutter og ekspertcentre, der understøtter Silicon Valleys vækst på verdensmarkedet.
 • Forskning - Vores mangfoldige fakultet fokuserer på forskning og professionelt engagement, der har betydning for teori og praksis inden for business og uddannelse i Silicon Valley og videre.
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

At have "MST" efter dit navn er en høj sondring i skatteverdenen. Det indikerer, at du er velbevandret inden for beskatning, dygtige til skatteforskning og i stand til at ... [+]

Om

At have "MST" efter dit navn er en høj sondring i skatteverdenen. Det indikerer, at du er velbevandret inden for beskatning, dygtige til skatteforskning og i stand til at håndtere intelligent med kompleksiteten af nutidens skatteregler. MST er et 30-enhedsprogram, som giver dig mulighed for at tilmelde fuld tid og fuldføre graden om 12 måneder eller deltid og færdig i 24-36 måneder. Og tal om fleksibel, vores klasser er planlagt til at arbejde rundt den travle skatte sæson.

Adgangskrav

Adgang til MST-programmet tilbydes hvert efterår og forårssemester. Adgangskrav er:

Fire års bachelorgrad (enhver major) fra et akkrediteret amerikansk college eller universitet eller en tilsvarende grad fra en anerkendt institution uden for USA.For transskriptioner eller grader tjent uden for USA og Canada: Graduate Admissions (GAPE) kræver, at du sender en WES (Basic eller ICAP) evaluering. Retningslinjer er tilgængelige på WES (World Education Services).3,0-point-point gennemsnit (sidste 60 semester / 90 kvartal enheder)GMAT eller GRE: Resultaterne ved de 50 percentil i både verbale og kvantitative dele af prøven. Eller betinget af godkendelse af MST-direktøren kan GMAT / GRE-kravet frafaldes, hvis ansøgeren har nogen af følgende.Tjent en ph.d. i USAPasserede alle dele af CPA eksamenen (i USA)Passerede den Tilmeldte Agent eksamen administreret af IRS.Scoret 145 eller højere i LSAT eksamenUddannet med æresbevisninger fra Lucas College of Business Gary J. Sbona Honours Program inden for de sidste fem år.En GPA på mindst 3,2 fra et akkrediteret amerikansk universitet og gennemførte mindst tre års fuldtidsbeskæftigelse inden for beskatning. Et interview med MST-direktøren og / eller et brev fra vejlederen,... [-]
USA Santa Clara
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Hvis du planlægger at blive en CPA og vil leve og arbejde som professionel revisor i Silicon Valley, vil du ikke finde et bedre program end vores. MSA-programmet består a ... [+]

Om

Er du klar til at starte en karriere? Er du en professionel eller bachelor, der har brug for 30 enheder til CPA-certificering? Gode nyheder! Tidligere designet til studerende med ringe eller ingen regnskabsmæssige baggrund, velkommen vores Master of Science i Accountancy grad nu alle med en bachelorgrad grad.

Vores MSA-program er det længste løbende program i det nordlige Californien. Vi er en usædvanligt god pasform hvis du ønsker at leve og arbejde som professionel revisor i Silicon Valley.

Spændende praktikophold. Fremragende CPA eksamen resultater. Og masser af udvidede netværk og karrieremuligheder fremover.

Hvis du planlægger at blive en CPA og vil leve og arbejde som professionel revisor i Silicon Valley, vil du ikke finde et bedre program end vores. MSA-programmet består af 30 enheder, der tilbydes i et accelereret format, som du kan færdiggøre i to til tre fuldtids-semestre. Adgang tilbydes hvert efterårssemester.... [-]

USA San Jose
August 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Master of Science i Transportation Management (MSTM) er et fuldt akkrediteret, 30-enhedsprogram, der tager to og et halvt eller tre år at fuldføre som deltidsstuderende. ... [+]

Om

Master of Science i Transportation Management (MSTM) er et fuldt akkrediteret, 30-enhedsprogram, der tager to og et halvt eller tre år at fuldføre som deltidsstuderende. Studieordningen består af seks krævede kurser, to valgfag og en to-kursus kulminerende capstone oplevelse.

Studieordningen ledes af nationalt anerkendte instruktører, som er akademiske eller industrielle eksperter. MSTM er fuldt akkrediteret af Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Klasser afholdes på weekday aftener, så de studerende kan arbejde fuld tid, mens de tjener deres grader. Studerende tager generelt et kursus ad gangen, en nat om ugen, for hver ti-timers session, i alt fire klasser om året. Klasser leveres af tovejs videokonferencer, suppleret med web courseware. Studerende deltager i klassen personligt på steder i hele Californien eller via online videokonferencer.... [-]

USA Santa Clara
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
24 - 36 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Address
One Washington Square San Jose, CA
95192 San Jose, Californien, USA
Address
2933 Bunker Hill Lane, Suite 120
95054 Santa Clara, Californien, USA