School Of The Art Institute Of Chicago (SAIC)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Provokerende tænkning og skabelse

Velkommen til School Of The Art Institute Of Chicago (SAIC) , en af de mest historisk betydningsfulde akkrediterede uafhængige skoler for kunst og design i nationen beliggende i en af de største amerikanske byer. Vores anerkendelser er mange, inklusive anerkendelse af Columbia Universitys National Arts Journalism-undersøgelse som "det mest indflydelsesrige kunsthøjskole i USA" og vores konsekvente placering blandt de førende kandidater til finskunst i nationen af US News and World Report.

SAIC er adskilt på den måde, det giver kandidater, post-baccalaureate og bachelorstuderende et tværfagligt pensum og den nødvendige frihed til at udvikle sig som kunstnere, designere og lærde. Samtidig stræber vi efter et niveau af strenghed, undersøgelse og kulturel relevans, der gør SAIC virkelig speciel. Vores studerende oversætter de mest komplekse ideer til konkrete former - malerier, skulpturer, film, forestillinger, bøger, installationer, opfindelser, bygninger, samfundsprojekter og, oftere end ikke, en kombination af ovenstående. Få skoler i USA giver en så bred vifte af muligheder.

Vores engagerede studerende og det prisvindende fakultet for kunstnere, lærde og førende praktikere arbejder i umiddelbar nærhed, deler ekstraordinære ressourcer og etablerer et forum for en kraftig udveksling af ideer. Den indvarslede nye moderne fløj af kunstinstituttet giver en utrolig ressource til inspiration og undersøgelse. Andre unikke SAIC-ressourcer inkluderer vores banebrydende faciliteter, Gene Siskel Film Center, Visiting Artists Program og Sullivan Galleries, der udstiller arbejde for et bredt publikum.

Naturligvis giver centrum af Chicago vores studerende adgang til en af verdens mest kreative livlige og arkitektoniske rige byer, og vi tilskynder til engagement i dets fulde spektrum af kulturelle faciliteter. Vi erkender dog fuldt ud, at vi lever i et globaliseret samfund - som også afspejles i den demografiske sammensætning af vores studerendes organ - og dermed giver et væld af uvurderlige internationale studiemuligheder over hele kloden.

Frem for alt handler SAIC om studerende. Vi er dedikeret til at tilbyde en komplet liberal kunst såvel som kunst- og designuddannelse, der vil tjene vores alumner gennem deres mangefacetterede karriere. Vi glæder os over din interesse og håber inderligt, at du vil tilføje din stemme til SAIC-dialogen på et så kritisk punkt i Chicago, nationen og verdens historie.

Placeringer

Chicago

Address
South Wabash Avenue,36
60603 Chicago, Illinois, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig