Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Tradition of Excellence

AACSB Akkrediteret Badge Stillman School of Business ved Seton Hall University blev oprettet i 1950 for at give uddannelse rettet mod de komplekse, praktiske behov for virksomhedsledere. Skolen var den første private business school i New Jersey for at opnå akkreditering fra Association til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). Mere end 60 år senere fortsætter skolen med at opretholde faglig akkreditering fra AACSB og er den eneste skole i det nordlige New Jersey med både erhvervsmæssig og regnskabsmæssig akkreditering.

Nationalt anerkendt uddannelseserfaring

Lederskab Excellence 2016 badgeThe Stillman School er nationalt anerkendt for sin "Return on Investment" af US News

Vores MBA-program er inkluderet i The Princeton Review's "Bedste Business Schools" og i amerikanske nyheder

Begreber i praksis

Stillman School of Business giver en pædagogisk oplevelse, der "omdanner koncepter til praksis" og udvider læring ud over de fire vægge i et klasseværelse. Mærkbare eksempler herpå omfatter vores:

  • Otte anvendte læringscentre
  • Praktik og beskæftigelsesmuligheder
  • Fakultet / Studenterforskningspartnerskaber
  • Nationalt anerkendt bacheloruddannelse

Nær-knit Fællesskabet

Skolen opretholder følelsen af ​​et nært fællesskab med små klassestørrelser og praktiske kursusplaner. Studerende arbejder med fakulteter og administratorer for at nå deres akademiske og karriere mål. Desuden giver alumni-samfundet 17.000 stærke studerende elever med et væld af læring, netværk og karrieremuligheder.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Seton Hall W. Paul Stillman School of Business

Regnskabsmedarbejdere har et stort antal karriereforløb og industrier at vælge imellem, hvilket betyder, at vores kandidater nyder høje beskæftigelsesfrekvenser og jobsik ... [+]

Regnskabsmedarbejdere har et stort antal karriereforløb og industrier at vælge imellem, hvilket betyder, at vores kandidater nyder høje beskæftigelsesfrekvenser og jobsikkerhed.

Seton Hall's program forberedes mod kandidater uden en bachelorgrad i regnskab, og forbereder dig til en vellykket karriere og opfylder de uddannelsesmæssige kreditter, der kræves for at sidde til CPA-eksamen i New Jersey, New York og de fleste andre stater.

Mange af de største firmaer og de mest kendte agenturer henvender sig til vores program til rekruttering på events på campus, herunder vores årlige "Meet the Firms Night".

Fuldtidsstuderende kan færdiggøre deres kursusarbejde på campus eller online på bare 12 måneder; deltid studerende typisk afslutter vores program om to år.... [-]

USA South Orange
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Address
400 South Orange Ave
07079 South Orange, New Jersey, USA