Læs den officielle beskrivelse

Simmons School of Management er beliggende i Boston, Massachusetts, og tilbyder tre graduate-niveau business-programmer: MBA, Sundhed MBA, og Masters of Science i Management-programmer. Det er den førende center for innovativ undervisning, forskning og diskurs om kvinder, ledelse og management.

Den Simmons MBA udbydes i en fremskyndet 16-måneders fuld tid-format eller treårige deltid format. Simmons School of Management tilbyder den eneste AACSB-akkrediteret MBA-program designet udelukkende for kvinder, og programmet har været rangeret # 1 i muligheder for kvinder ved Princeton Review for 5 år i træk.

Den Simmons Health Care MBA er både AACSB og CAHME akkrediteret, og uddanner mænd og kvinder for sundhedsvæsenet ledelse. Denne strategisk designet treårigt program indeholder de stærke sider af vores nationalt anerkendte MBA-program med den ekspertise, vores sundhedsvæsen fakultet og et omfattende sundhedspleje pensum.

Den Simmons Masters of Science i Management Program er designet til at forberede mænd og kvinder fra et bredt sæt af akademiske og professionelle baggrunde til ledelse og lederskab succes i dagens konkurrenceprægede globale økonomi. De kursusaktiviteter vil udgøre en suite af fundament niveau business kurser, der giver grundlæggende faglige viden og en beherskelse i ledelse.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Simmons College, Simmons School of Management

Den nyligt lancerede Masters of Science i Management (MSM) er designet til at forberede de studerende fra et bredt sæt af akademiske og professionelle baggrunde til ledel ... [+]

Den nyligt lancerede Masters of Science i Management (MSM) er designet til at forberede de studerende fra et bredt sæt af akademiske og professionelle baggrunde til ledelse og lederskab succes i dagens konkurrenceprægede globale økonomi. Programmet udfordrer eleverne ved at give et solidt forretningsgrundlag og mulighed for at udvikle lederevner afgørende for en række forskellige sektorer.

Kursusaktiviteter

Studerende i MSM program fuldføre 36 semester timer, som omfatter et minimum af 9 krævede kurser og tre valgfag. Kernen kursusaktiviteter vil udgøre en suite af fundament niveau business kurser, der giver grundlæggende viden om erhvervslivet og en beherskelse i ledelse. Fuldtids studerende vil modtage deres grad med en koncentration i General Management. Deltids-studerende kan tilpasse deres grad ved at forfølge en fusion General Management eller speciale i Nonprofit Management eller Communications Management. Klasser er afholdt om aftenen fra den 6.-9 PM, på Simmons campus i Boston.... [-]

USA Boston
Kontakt skolen
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk