Simmons College, Simmons School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Simmons School of Management er beliggende i Boston, Massachusetts, og tilbyder tre graduate-niveau business-programmer: MBA, Sundhed MBA, og Masters of Science i Management-programmer. Det er den førende center for innovativ undervisning, forskning og diskurs om kvinder, ledelse og management.

Den Simmons MBA udbydes i en fremskyndet 16-måneders fuld tid-format eller treårige deltid format. Simmons School of Management tilbyder den eneste AACSB-akkrediteret MBA-program designet udelukkende for kvinder, og programmet har været rangeret # 1 i muligheder for kvinder ved Princeton Review for 5 år i træk.

Den Simmons Health Care MBA er både AACSB og CAHME akkrediteret, og uddanner mænd og kvinder for sundhedsvæsenet ledelse. Denne strategisk designet treårigt program indeholder de stærke sider af vores nationalt anerkendte MBA-program med den ekspertise, vores sundhedsvæsen fakultet og et omfattende sundhedspleje pensum.

Den Simmons Masters of Science i Management Program er designet til at forberede mænd og kvinder fra et bredt sæt af akademiske og professionelle baggrunde til ledelse og lederskab succes i dagens konkurrenceprægede globale økonomi. De kursusaktiviteter vil udgøre en suite af fundament niveau business kurser, der giver grundlæggende faglige viden og en beherskelse i ledelse.

Placeringer

Boston

Address
300 The Fenway
02115 Boston, Massachusetts, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig