Sofia University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

History Of Sofia Universitet

Sofia Universitet har bygget sig på et fundament af transformativ, transpersonlig uddannelse siden 1975. Sofia har ændret sig og vokset i sin egen tid som et universitet og opfordrer sine studerende til at gøre det samme. Vi inviterer dig til at tage et dybere kig ind i vores fornemme fortid at lære mere om vores første fodspor som en skole.

Transformative transpersonlige Uddannelse siden 1975

Sofia Universitet, tidligere Institut for Transpersonlig Psykologi, blev grundlagt i 1975 af Dr. Robert Frager som reaktion på det stigende behov for et skift i pædagogik af videregående uddannelse. Som kandidat fra Harvard, havde Frager oplevet første hånd den konventionelle tilgang til studiet af psykologi og fundet det at mangle og ofte fragmenteret.

Især Dr. Frager pædagogiske ideal lyttede tilbage til den antikke græske system, som holdt den tro, at uddannelsen skal tage hensyn til alle aspekter af den menneskelige erfaring. Med dette ideal i tankerne, han satte sig for at skabe en skole i psykologi, der fuldt ud vil forberede psykologer til at forstå den menneskelige natur fra en tilgang, der overskrider den patologiske og omfatter hele menneske i forbindelse med kultur, fysisk sundhed, mental sundhed, og åndelige sundhed. I dag, Sofia Universitet fortsætter med at tilføje nye programmer til at udvide sit fokus ved at anvende transpersonlige værdier til forskning, uddannelse, teknologi og teknik.

Hvad er transpersonlig?

Sofia Universitet har længe udforsket grænserne for psykologi og spiritualitet til gavn for menneskeheden og bæredygtighed af planeten.

Transpersonlige psykologi er en full-spektrum psykologi, der studerer et kontinuum af menneskelig erfaring og adfærd lige fra alvorlig dysfunktion, mental og følelsesmæssig sygdom i den ene ende, til det, der generelt betragtes som "normal", sund adfærd i den anden ende og forskellige grader af normal og tilpasningsproblemer i mellem - og går derefter ud over det ved at tilføje en seriøs videnskabelig interesse i de forestående og transcendente dimensioner af menneskelig erfaring: exceptionelle menneskelig funktion, erfaringer, forestillinger og præstationer, ægte geni, arten og betydningen af ​​dybe religiøse og mystiske oplevelser, ikke-ordinære bevidsthedstilstande, og hvordan vi kan fremme opfyldelsen af ​​vores højeste potentiale som mennesker.

Transpersonlige psykologer arbejder på tværs af discipliner og trækker på indsigter fra ikke kun de forskellige områder af psykologi, men også videnskaber kognition, bevidsthed og det paranormale; filosofi; social og kulturel teori; integreret sundheds- teorier og praksis; poesi, litteratur og kunst; og verdens åndelige og visdom traditioner.

Transpersonlige Pioneers

Mary Calkins

Mary Calkins var den første kvinde præsident for American Psychological Association, og blev nægtet hende doktorgrad fra Harvard University på grund af hendes køn. Disse to begivenheder banede en vej for fremtidige kvindelige psykologer og ryst de barrierer mellem kønnene i psykologi.

Aldous Huxley

Aldous Huxley, en af ​​de store moderne tænkere, filosoffer og sociale kommentatorer i det 20. århundrede, er ofte udråbt som en inspirerende figur af det menneskelige bevægelse og den efterfølgende udvikling af transpersonlig psykologi.

Abraham Maslow

Abraham Maslow er en af ​​grundlæggerne af den humanistiske psykologi og transpersonlig psykologi. Han mente, at en præcis og holdbar teori om personligheden må ikke kun omfatte dybet, men også de højder, at hver enkelt er i stand til at opnå.

William James

For William James, blev psykologi afgrænset af biologi på den ene side og filosofi på den anden; det rettet alle områder af menneskelig erfaring. James hjalp introducere psykologi til USA, undervisning det første kursus og oprettelse af første laboratorium.

Carl Jung

Carl Jung, er en af ​​de vigtigste, mest komplekse og mest kontroversielle psykologiske teoretikere. Jungianske psykologi fokuserer på oprettelse og fremme forholdet mellem bevidste og ubevidste processer.

Carl Rogers

Carl Rogers var en af ​​stifterne af humanistisk psykologi hvis bidrag fortsat genlyd i hele området. Hans teori og praksis flyttet autoritære paradigme terapeut-ledede psykoterapi mod en klient-centreret praksis.

Placeringer

Palo Alto

Sofia University

Address
Sofia University
1069 East Meadow Circle,
Palo Alto

94303 Palo Alto, Californien, USA
Telefonnummer
+1 650-493-4430

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig