Læs den officielle beskrivelse

History Of Sofia Universitet

Sofia Universitet har bygget sig på et fundament af transformativ, transpersonlig uddannelse siden 1975. Sofia har ændret sig og vokset i sin egen tid som et universitet og opfordrer sine studerende til at gøre det samme. Vi inviterer dig til at tage et dybere kig ind i vores fornemme fortid at lære mere om vores første fodspor som en skole.

Transformative transpersonlige Uddannelse siden 1975

Sofia Universitet, tidligere Institut for Transpersonlig Psykologi, blev grundlagt i 1975 af Dr. Robert Frager som reaktion på det stigende behov for et skift i pædagogik af videregående uddannelse. Som kandidat fra Harvard, havde Frager oplevet første hånd den konventionelle tilgang til studiet af psykologi og fundet det at mangle og ofte fragmenteret.

Især Dr. Frager pædagogiske ideal lyttede tilbage til den antikke græske system, som holdt den tro, at uddannelsen skal tage hensyn til alle aspekter af den menneskelige erfaring. Med dette ideal i tankerne, han satte sig for at skabe en skole i psykologi, der fuldt ud vil forberede psykologer til at forstå den menneskelige natur fra en tilgang, der overskrider den patologiske og omfatter hele menneske i forbindelse med kultur, fysisk sundhed, mental sundhed, og åndelige sundhed. I dag, Sofia Universitet fortsætter med at tilføje nye programmer til at udvide sit fokus ved at anvende transpersonlige værdier til forskning, uddannelse, teknologi og teknik.

Hvad er transpersonlig?

Sofia Universitet har længe udforsket grænserne for psykologi og spiritualitet til gavn for menneskeheden og bæredygtighed af planeten.

Transpersonlige psykologi er en full-spektrum psykologi, der studerer et kontinuum af menneskelig erfaring og adfærd lige fra alvorlig dysfunktion, mental og følelsesmæssig sygdom i den ene ende, til det, der generelt betragtes som "normal", sund adfærd i den anden ende og forskellige grader af normal og tilpasningsproblemer i mellem - og går derefter ud over det ved at tilføje en seriøs videnskabelig interesse i de forestående og transcendente dimensioner af menneskelig erfaring: exceptionelle menneskelig funktion, erfaringer, forestillinger og præstationer, ægte geni, arten og betydningen af ​​dybe religiøse og mystiske oplevelser, ikke-ordinære bevidsthedstilstande, og hvordan vi kan fremme opfyldelsen af ​​vores højeste potentiale som mennesker.

Transpersonlige psykologer arbejder på tværs af discipliner og trækker på indsigter fra ikke kun de forskellige områder af psykologi, men også videnskaber kognition, bevidsthed og det paranormale; filosofi; social og kulturel teori; integreret sundheds- teorier og praksis; poesi, litteratur og kunst; og verdens åndelige og visdom traditioner.

Transpersonlige Pioneers

Mary Calkins

Mary Calkins var den første kvinde præsident for American Psychological Association, og blev nægtet hende doktorgrad fra Harvard University på grund af hendes køn. Disse to begivenheder banede en vej for fremtidige kvindelige psykologer og ryst de barrierer mellem kønnene i psykologi.

Aldous Huxley

Aldous Huxley, en af ​​de store moderne tænkere, filosoffer og sociale kommentatorer i det 20. århundrede, er ofte udråbt som en inspirerende figur af det menneskelige bevægelse og den efterfølgende udvikling af transpersonlig psykologi.

Abraham Maslow

Abraham Maslow er en af ​​grundlæggerne af den humanistiske psykologi og transpersonlig psykologi. Han mente, at en præcis og holdbar teori om personligheden må ikke kun omfatte dybet, men også de højder, at hver enkelt er i stand til at opnå.

William James

For William James, blev psykologi afgrænset af biologi på den ene side og filosofi på den anden; det rettet alle områder af menneskelig erfaring. James hjalp introducere psykologi til USA, undervisning det første kursus og oprettelse af første laboratorium.

Carl Jung

Carl Jung, er en af ​​de vigtigste, mest komplekse og mest kontroversielle psykologiske teoretikere. Jungianske psykologi fokuserer på oprettelse og fremme forholdet mellem bevidste og ubevidste processer.

Carl Rogers

Carl Rogers var en af ​​stifterne af humanistisk psykologi hvis bidrag fortsat genlyd i hele området. Hans teori og praksis flyttet autoritære paradigme terapeut-ledede psykoterapi mod en klient-centreret praksis.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Sofia University

Sofias Masters i Rådgivning Psykologi pensum opfylder de uddannelsesmæssige og pre-grad krav kliniske uddannelse for både Licensed ægteskab og familie terapeuter (LMFT) o ... [+]

Med en Master i Rådgivning Psykologi fra Sofia Universitet, vil du have den uddannelse og præ-graders uddannelse for at forfølge licensure som en kliniker uddannet i hel-personen tilgange til sundhed og helbredelse. Desuden vil du lære at pleje din egen vækst og trivsel i en støttende, samarbejdsorienteret atmosfære.

Program Højdepunkter

Ud over at give krav til uddannelses- og præ-graders kliniske uddannelse for både Licensed ægteskab og familie terapeuter (LMFT) og autoriseret professionel kliniske vejledere (LPCC), Sofia Universitets MACP program tilbyder:

Både på campus og lav Residency (online) formater. Uddannelse formet gennem en kollaborativ kohorte oplevelse. Experiential transpersonlig dygtighed-building laboratorier. Valgfri specialisering i kreative udtryk. Fire kvartaler i klinisk erfaring inden gradueringen. Fokus på individuelle, barn, par og familieterapi. Professionel forberedelse til både offentlig og privat praksis. ... [-]
USA Palo Alto
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Sofia University

Sofia Universitets Master of Arts i transpersonlige psykologi (MATP) grad er en toårig på campus program skabt til at give dig mulighed for at engagere sig i din egen per ... [+]

On-Campus-programmet

Sofia Universitets Master of Arts i transpersonlige psykologi (MATP) grad er en toårig på campus program skabt til at give dig mulighed for at engagere sig i din egen personlige udvikling, mens forberedelserne til ph.d.-niveau undersøgelse og faglige anvendelser af transpersonlige praksis og principper. Hvis du er en selvmotiverende elev, der kæmper med de udfordringer, vores tid og søger at gøre positive forandringer i verden, dette program er for dig. Transformativ læring er grundlaget for programmet, og vores kandidater tjener som forandringsagenter, healere og transpersonlige lærde. Dette liv-transformerende program er undervist af førende fakultet i transpersonlig psykologi, der tjener som mentorer og guider i både klasselokalet og indstillinger forskning. Vores fakultet udgiver i forskellige områder af undersøgelse, herunder ekstraordinære menneskelige erfaringer, bevidsthed undersøgelser, kreativitet, komparative religioner og grænsefladen af ​​kulturstudier og transpersonlig psykologi. Vores karakteristiske balance i videnskabelig undersøgelse, erfaringsbaseret læring, og faglig udvikling tjener til at støtte dig i at finde måder at tage transformerende begreber og praksis i verden for at fremme social forandring og helbredelse i en række forskellige indstillinger.... [-]

USA Palo Alto
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Sofia University

Master of Science i Datalogi ved Sofia Universitet giver de studerende med en bred baggrund i softwareudvikling og andre centrale discipliner for datalogi. Det giver også ... [+]

Master of Computer Science

Master of Science i Datalogi ved Sofia Universitet giver de studerende med en bred baggrund i softwareudvikling og andre centrale discipliner for datalogi. Det giver også eleverne mulighed for at fremme deres viden i fundamentale og anvendte emner. Beliggende i Palo Alto, i hjertet af Silicon Valley kun få minutter væk fra top virksomheder som Google, Apple, HP og Facebook giver de studerende et miljø rigt på muligheder.

Vores fakultet medlemmer har arbejdet i Fortune 500 virksomheder og nystartede og modtog deres Ph.D. fra skoler som MIT, Stanford, Carnegie Mellon University, UC Berkeley, Oxford, University of Southern California og University of Sydney... [-]

USA Palo Alto
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Sofia 40 Years History

The Transpersonal Worldview - Sofia University USA