South University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

South University giver et varmt, støttende læringsmiljø, der vil tilskynde dig til at engagere dig i et samfund med fakultet, personale og studerende, der er ivrige efter at spille en rolle i at hjælpe dig med at nå dine uddannelsesmæssige mål, på campus og online. Vi sætter en ære i den sydlige oplevelse af små klasser, der tilbyder en praktisk oplevelse, der vil være vigtig for at hjælpe med at forme dine færdigheder og dygtighed inden for dit valgte felt, men også hjælpe med at forme din karakter gennem samfundsengagement, frivillighed og forfølgelse af liv- lang læring.

Mission

South University er en akademisk institution dedikeret til at give uddannelsesmuligheder for den intellektuelle, sociale og faglige udvikling af en forskelligartet studerende.

For at nå dette formål tilbyder institutionen fokuserede og afbalancerede programmer på associerings-, baccalaureate-, master- og doktorgradsniveauer. Der tilbydes et bredt baseret læseplan, der fremmer kritisk tænkning, effektiv verbal og skriftlig kommunikation og færdigheder til livslang læring. Derudover fokuserer universitetet på at udvikle kravene til at værdsætte viden såvel som en forfølgelse af livslang læring.

South University tilgang til videregående uddannelse og de deraf følgende fleksible akademiske oplevelser giver studerende den intellektuelle indsigt og fornuftige tilgang, der er nødvendig for at skabe grundlaget for personlig og professionel opfyldelse. South University har et mål at give en omfattende uddannelse, der inddrager i sine studerende en filosofi, der ikke kun sætter pris på læring og professionalisme, men også bidrag og engagement i samfundets fremskridt.

I tro på, at kvalificerede personer skal have privilegiet ved formel akademisk uddannelse, hilser South University de, der søger uddannelsesmæssige udfordringer, velkommen. Til dette formål giver universitetet et læringsmiljø, både på campus og online, der hjælper studerende med at identificere mål og midlerne til at nå dem. Med denne filosofi i tankerne lærer studerende ved at interagere med et samfund med fakultet, personale og administration dedikeret til South University 's akademiske formål.

En del af dit samfund

Vi er forpligtet til at opbygge et levende, mangfoldigt samfund, der fungerer til støtte for dine mål. Vores studerende, personale, fakultet, alumner - og arbejdsmarkedet - udgør et rigt netværk, der strækker sig langt ud over din tid på skolen. Som studerende på South University vil du blive en del af denne udvidede familie, der hjælper dig med at identificere mål, mens du er i skole og derefter midlerne til at nå dem. Syd har udviklet sig fra et universitetscampus til et universitetssystem, der i øjeblikket har 11 lokationer.

 • Savannah, GA Etableret i 1899
 • West Palm Beach, FL Etableret i 1986
 • Montgomery, AL Etableret i 1996
 • Columbia, SC Etableret i 2002
 • Tampa, FL Etableret i 2006
 • Orlando, FL- læringssted
 • Virginia Beach, VA Etableret i 2009
 • Richmond, VA Etableret i 2009
 • Austin, TX Etableret i 2011
 • Online-programmer, der blev tilbudt gennem Savannah, oprettet i 2004
 • High Point, NC Etableret i 2012

137006_IMG_0793.jpgSouth University","author_url":"","source":""}" />

University Career Services Center

Universitetets Karriereserviceafdeling samarbejder med studerende for at udforske deres karrierepotentiale og samarbejder med dem for at opbygge deres professionelle brand under hele deres uddannelsesrejse. Vores mål er at opmuntre studerendes karrierepotentiale ved at lette mulighederne for at udforske deres interesser og få værdifuld erhvervserfaring, mens vi bruger ressourcer, der kan fås adgang til praktisk talt eller personligt på alle South University campusser. Karriereserviceafdelingen byder alle studerende på South University velkommen til at deltage og deltage i eventuelle campusbegivenheder.

Karriereservicecenter

Fra dag ét af klasser har studerende adgang til den eksklusive South EDGE-platform, som har en overflod af videoer og aktiviteter, og der er ingen gebyrer eller omkostninger forbundet med denne service.

Alumni-forbindelser

På tværs af South University 120-årige historie - fortid, nutid og fremtid - har mange studerende, medarbejdere, instruktører og alumner bidraget til ånden i samfund og livslang læring, der er blevet væsentlig for vores identitet. South University er forpligtet til at give intellektuelle, sociale og faglige udviklingsmuligheder til ikke kun vores studerende, men også til vores inspirerende samfund på mere end 43.000 studenter over hele verden.

Vores alumniforbindelseswebsted sigter mod at engagere og byde velkommen tilbage til vores alumner ved at genskabe det støttende miljø, du oplevede som studerende. Her kan du fejre din succes ved at ansøge om en Alumni Achievement Award eller nominere en tidligere klassekammerat, der har udmærket sig inden for deres felt. Du kan dele med os, hvor du er i din karriere i dag og bruge vores karriereressourcer uden omkostninger til at hjælpe dig med at forfølge, hvor du vil være i din fremtid. Derudover kan du opdage måder at gøre en forskel i vores nuværende studerendes liv som en receptor, mentor eller endda arbejdsgiver.

Arbejdsgiverforbindelser

South University Career Services giver arbejdsgivere en mulighed for at finde den næste kvalificerede kandidat fra vores South University kandidater gennem South EDGE jobportal. Post dine job og praktikmuligheder her.

Transkriptanmodninger

Klik her for instruktioner om, hvordan nuværende og tidligere studerende kan anmode om en officiel South University udskrift.

Placeringer

Savannah

Address
Mall Boulevard,709
31406 Savannah, Georgien, USA

Tampa

Address
North Himes Avenue,4401
33614 Tampa, Florida, USA

West Palm Beach

Address
University Centre 9801 Belvedere Road
33411 West Palm Beach, Florida, USA

Montgomery

Address
5355 Vaughn Road
36116 Montgomery, Alabama, USA

Columbia

Address
9 Science Court
29203 Columbia, South Carolina, USA

Orlando

Address
5900 Lake Ellenor Drive, Suite 150
32809 Orlando, Florida, USA

Virginia Beach

Address
301 Bendix Rd Suite 100
23452 Virginia Beach, Virginia, USA

Richmond

Address
2151 Old Brick Road
23060 Richmond, Virginia, USA

Austin

Address
1220 W. Louis Henna Blvd.
78681 Austin, Texas, USA

Savannah

Address
Savannah, Georgien, USA

High Point

Address
3975 Premier Drive
27265 High Point, North Carolina, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig