Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Stevens

Syv tusinde studerende, 300 fakultet. En juvel af en campus, ved siden af en fantastisk by, i en top-3 college by. Utallige ideer. Uendelige spørgsmål. Og svar, der betyder noget. Dette er Stevens.

Lidenskabelig for (Im) muligt

På Stevens Institute of Technology bliver det umulige muligt. Vi tager gnisten af en ide og gør den til virkelighed.

Vores elever arbejder sammen i tværfaglige teams for at skabe nye produkter, løsninger og tjenester. Vores fakultet producerer banebrydende forskning, der muliggør bedre planlægning og politik; forbedrer sundhedsydelser og behandling bygger vores forståelse af kritiske spørgsmål; deler nyttig indsigt og gør livet mere sikkert og mere sikkert. Vores partnere i branchen arbejder sammen med os for at forandre forretninger, skabe fremtiden og tackle de store udfordringer.

På en grønne bakketopp campus, lige den rigtige størrelse og lige over floden fra New York, lærer vi de næste generationer af ledere og tænkere - drømmerne og gererne - at udforske med deres sind, men også for at følge deres hjerter. Vi lærer dem at forny, forventer, samarbejder. Vi forbereder dem til karriere og videreuddannelse, forbereder dem til at komme frem og trives i den virkelige verden. Og de trives, spektakulært.113232_people-woman-coffee-meeting.jpgOpstart Stock Photos / Pexels

Stevens forskellen

Stevens uddannelse er unik. Vi udfordrer og forbereder eleverne på måder, de aldrig vidste muligt. Vi lærer, hvordan de største gevinster gennem samarbejde opnås. På det tidspunkt, hvor kandidater har passeret vores døre, har de oplevet teamwork, projektledelse, trængsel og håb. Og de har været parat til at nå de futures, de altid har forestillet sig.

Visionen til at lykkes

Stevens præsident Nariman Farvardin har tjent universitetet siden juli 2011. Hans ledelse afspejler Stevens 'engagement i samarbejde, indvirkning og konsekvenser for at arbejde sammen med sit kabinet, Stevens Board of Trustees og et rådgivende ledelsesråd og styret af en detaljeret 10-årig strategiplan. udnyttelse af teknologi til at løse samfundets mest presserende udfordringer.

En uddannelse i modsætning til alle andre

Stevens unikke blanding af teknologisk uddannelse og anvendt til at lære muligheder forbereder vores studerende til den virkelige verden - og rekrutteringsbemærkninger. Vi tilbyder iværksætterkursus til førsteårsstuderende; et bredt udvalg af tværfaglige majors og uovertruffen adgang til højtrangerede praktikophold og kooperativ uddannelse. De fleste Stevens seniorer deltager også i år lange team capstone projekter.

Minutter fra Manhattan

Stevens ligger i det ideelle sted, i en top-3 college by (Hoboken) og placeret direkte over Hudson-floden fra New York City - verdens finansielle og kulturelle centrum og et stigende center for teknologisk innovation. En 55 hektar stor bakke campus, kun få minutter fra byen med tog, bus eller færge? Nu er der adgang til mulighed.

Forskning, der gør forskellen

Oversvømmelser. Hurricanes. Alzheimers sygdom. Brystkræft. Hackere. Stevens-forskere tager fat på de hårde spørgsmål, prøver de nye tilgange, tager de ekstra skridt og udvikler de virkelige applikationer, der gør den afgørende forskel - redder liv, beskytter privatlivet, hjælper folk med at træffe bedre beslutninger og sikrer en sikrere, sundere og mere sikker verden.

Grundforskningspiller

Stevens udfører avanceret forskning inden for en lang række kritiske discipliner. Universitetet har valgt at udøve særlig forskningsfokus på seks specifikke grundpiller, hvor Stevens i øjeblikket besidder førende ekspertise.

Arbejde på disse strategiske områder vil være afgørende for national og global planlægning, styring, infrastruktur og teknologiudvikling - samt regional, national og international sikkerhed, sikkerhed og trivsel. Derfor vil Stevens engagere forskellige samarbejdspartnere i akademisk, industri og regering i dynamiske partnerskaber på disse specifikke områder. Gennem dette tværfaglige forskningssamarbejde og eksterne partnerskaber vil universitetet fortsat maksimere sin samfundsmæssige indvirkning på disse områder.

Kunstig intelligens, maskinlæring

Stevens udfører forskning i AI, maskinindlæring og cybersikkerhed med applikationer til adgangskode, enheds- og netværkssikkerhed, sundhedsydelser, økonomiske data og hjemlandssikkerhed, blandt andre områder.

Biomedicinsk, Sundhedsvæsen

Gennem vores tværfaglige Center for Sundhedsvæsen Innovation (CHI) arbejder Stevens på nøgleforskningsområder mod fremtidens fordel for patienter over hele verden.

Komplekse systemer

Drives af Center for Complex Systems

Datalogi og informationssystemer

Stevens datavidenskabsfolk undersøger og minder eksplosionen af store data produceret af enheder og analyser, der producerer nye indsigter og beslutningsteknologier.

Finansielle systemer

Drives af Hanlon Financial Systems Center, en state-of-the-art finansiel forskning og undervisning facilitet, berører Stevens forskning alle aspekter af finansiering, herunder regulering, smitte og investeringsstrategi.

modstandskraft

Stevens er en international leder inden for kyst- og urbane modstandsdygtighedsforskning, kørestudier og diskussioner om beskyttelse af kystsamfundene fra virkningerne af klimaændringer. Vi udfører også betydelig bæredygtighed og energiforskning.113233_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash

Ledelse

Stevens Institute of Technology er en privat meduddannende forskningsinstitution. Stevens Institute of Technology blev oprettet af en lov fra New Jersey i 1870 og fungerer som en skattefritaget organisation i henhold til § 501, litra c), nr. 3, i Internal Revenue Code. Som en privat institution styres Stevens af sin bestyrelse, der opererer under universitetets vedtægter og af dets formand.

Governance

Stiftelsen for Stevens Institute of Technology, som et privat universitet, fungerer i henhold til vedtægter og vedtægter samt de politikker og procedurer, som institutionen har vedtaget fra tid til anden. Bestyrelsen mødes regelmæssigt og opretholder en struktur af bestyrelsesudvalg, der er skitseret i vedtægterne og charteret for hvert udvalg. Politikbiblioteket er et repository for mange af de politikker, som institutionen har vedtaget, og opdateres regelmæssigt.

Stevens Leadership

Udpeget af bestyrelsen er præsidenten for Stevens Institute of Technology ansvarlig for tilsynet med alle universitetsforhold og for at overvåge fremskridt mod universitetets strategiske mål. Præsidenten arbejder tæt sammen med provosten, som fører tilsyn med alle akademiske programmer og påtager sig præsidentens ansvar i præsidentens fravær og vicepræsidenterne, der fører store administrative opdelinger inden for universitetet.

Ud over klasseværelset

Stevens-elevoplevelsen tager meget mere end klasseværelsetid og forskning i laboratoriet. Universitetet tilbyder teamet og intramurale atletik; mere end 100 studieklubber; et regelmæssigt program af scene, musik og anden kunst; og masser af andre muligheder for personlig vækst, skabelsen af fællesskab og nyt venskab.

Hæve deres spil

Stevens-studerende-atleter udfordrer endimensionelle stereotyper og trives på konkurrence. Kombinerer smarts, karakter og grus konkurrerer de på de højeste niveauer i 26 varsity sports, fange NCAA individuelle og hold mesterskaber.

Tager en bue

Dramatisk teater, der taler til den menneskelige tilstand. Broadway-stil viser at løfte vores spiritus. Musikalske ensembler, der gør vores hjerter synge. På Stevens mener vi, at evnen til kreativt at løse problemer er allieret til en passion for kunsten. Og de mange talentfulde kvinder og mænd i Stevens, der frygtløs udforsker de kunstneriske muligheder, udgør denne kreative energi.

Ændre agenter

Indkomst lighed. Miljømæssig bæredygtighed. Uddannelsesreform. Stevens studerende er ikke tilfredse med at sidde på sidelinjen. Embrer borgernes og lederens roller, de er forandringsproducenter, der har til hensigt at gøre en forskel i det bredere samfund, de bor i.

Placeringer

Hoboken

Address
Castle Point Terrace,1
07030 Hoboken, New Jersey, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig