Læs den officielle beskrivelse

Om Stevens

Syv tusinde studerende, 300 fakultet. En juvel af en campus, ved siden af en fantastisk by, i en top-3 college by. Utallige ideer. Uendelige spørgsmål. Og svar, der betyder noget. Dette er Stevens.

Lidenskabelig for (Im) muligt

På Stevens Institute of Technology bliver det umulige muligt. Vi tager gnisten af en ide og gør den til virkelighed.

Vores elever arbejder sammen i tværfaglige teams for at skabe nye produkter, løsninger og tjenester. Vores fakultet producerer banebrydende forskning, der muliggør bedre planlægning og politik; forbedrer sundhedsydelser og behandling bygger vores forståelse af kritiske spørgsmål; deler nyttig indsigt og gør livet mere sikkert og mere sikkert. Vores partnere i branchen arbejder sammen med os for at forandre forretninger, skabe fremtiden og tackle de store udfordringer.

På en grønne bakketopp campus, lige den rigtige størrelse og lige over floden fra New York, lærer vi de næste generationer af ledere og tænkere - drømmerne og gererne - at udforske med deres sind, men også for at følge deres hjerter. Vi lærer dem at forny, forventer, samarbejder. Vi forbereder dem til karriere og videreuddannelse, forbereder dem til at komme frem og trives i den virkelige verden. Og de trives, spektakulært.113232_people-woman-coffee-meeting.jpgOpstart Stock Photos / Pexels

Stevens forskellen

Stevens uddannelse er unik. Vi udfordrer og forbereder eleverne på måder, de aldrig vidste muligt. Vi lærer, hvordan de største gevinster gennem samarbejde opnås. På det tidspunkt, hvor kandidater har passeret vores døre, har de oplevet teamwork, projektledelse, trængsel og håb. Og de har været parat til at nå de futures, de altid har forestillet sig.

Visionen til at lykkes

Stevens præsident Nariman Farvardin har tjent universitetet siden juli 2011. Hans ledelse afspejler Stevens 'engagement i samarbejde, indvirkning og konsekvenser for at arbejde sammen med sit kabinet, Stevens Board of Trustees og et rådgivende ledelsesråd og styret af en detaljeret 10-årig strategiplan. udnyttelse af teknologi til at løse samfundets mest presserende udfordringer.

En uddannelse i modsætning til alle andre

Stevens unikke blanding af teknologisk uddannelse og anvendt til at lære muligheder forbereder vores studerende til den virkelige verden - og rekrutteringsbemærkninger. Vi tilbyder iværksætterkursus til førsteårsstuderende; et bredt udvalg af tværfaglige majors og uovertruffen adgang til højtrangerede praktikophold og kooperativ uddannelse. De fleste Stevens seniorer deltager også i år lange team capstone projekter.

Minutter fra Manhattan

Stevens ligger i det ideelle sted, i en top-3 college by (Hoboken) og placeret direkte over Hudson-floden fra New York City - verdens finansielle og kulturelle centrum og et stigende center for teknologisk innovation. En 55 hektar stor bakke campus, kun få minutter fra byen med tog, bus eller færge? Nu er der adgang til mulighed.

Forskning, der gør forskellen

Oversvømmelser. Hurricanes. Alzheimers sygdom. Brystkræft. Hackere. Stevens-forskere tager fat på de hårde spørgsmål, prøver de nye tilgange, tager de ekstra skridt og udvikler de virkelige applikationer, der gør den afgørende forskel - redder liv, beskytter privatlivet, hjælper folk med at træffe bedre beslutninger og sikrer en sikrere, sundere og mere sikker verden.

Grundforskningspiller

Stevens udfører avanceret forskning inden for en lang række kritiske discipliner. Universitetet har valgt at udøve særlig forskningsfokus på seks specifikke grundpiller, hvor Stevens i øjeblikket besidder førende ekspertise.

Arbejde på disse strategiske områder vil være afgørende for national og global planlægning, styring, infrastruktur og teknologiudvikling - samt regional, national og international sikkerhed, sikkerhed og trivsel. Derfor vil Stevens engagere forskellige samarbejdspartnere i akademisk, industri og regering i dynamiske partnerskaber på disse specifikke områder. Gennem dette tværfaglige forskningssamarbejde og eksterne partnerskaber vil universitetet fortsat maksimere sin samfundsmæssige indvirkning på disse områder.

Kunstig intelligens, maskinlæring

Stevens udfører forskning i AI, maskinindlæring og cybersikkerhed med applikationer til adgangskode, enheds- og netværkssikkerhed, sundhedsydelser, økonomiske data og hjemlandssikkerhed, blandt andre områder.

Biomedicinsk, Sundhedsvæsen

Gennem vores tværfaglige Center for Sundhedsvæsen Innovation (CHI) arbejder Stevens på nøgleforskningsområder mod fremtidens fordel for patienter over hele verden.

Komplekse systemer

Drives af Center for Complex Systems

Datalogi og informationssystemer

Stevens datavidenskabsfolk undersøger og minder eksplosionen af store data produceret af enheder og analyser, der producerer nye indsigter og beslutningsteknologier.

Finansielle systemer

Drives af Hanlon Financial Systems Center, en state-of-the-art finansiel forskning og undervisning facilitet, berører Stevens forskning alle aspekter af finansiering, herunder regulering, smitte og investeringsstrategi.

modstandskraft

Stevens er en international leder inden for kyst- og urbane modstandsdygtighedsforskning, kørestudier og diskussioner om beskyttelse af kystsamfundene fra virkningerne af klimaændringer. Vi udfører også betydelig bæredygtighed og energiforskning.113233_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash

Ledelse

Stevens Institute of Technology er en privat meduddannende forskningsinstitution. Stevens Institute of Technology blev oprettet af en lov fra New Jersey i 1870 og fungerer som en skattefritaget organisation i henhold til § 501, litra c), nr. 3, i Internal Revenue Code. Som en privat institution styres Stevens af sin bestyrelse, der opererer under universitetets vedtægter og af dets formand.

Governance

Stiftelsen for Stevens Institute of Technology, som et privat universitet, fungerer i henhold til vedtægter og vedtægter samt de politikker og procedurer, som institutionen har vedtaget fra tid til anden. Bestyrelsen mødes regelmæssigt og opretholder en struktur af bestyrelsesudvalg, der er skitseret i vedtægterne og charteret for hvert udvalg. Politikbiblioteket er et repository for mange af de politikker, som institutionen har vedtaget, og opdateres regelmæssigt.

Stevens Leadership

Udpeget af bestyrelsen er præsidenten for Stevens Institute of Technology ansvarlig for tilsynet med alle universitetsforhold og for at overvåge fremskridt mod universitetets strategiske mål. Præsidenten arbejder tæt sammen med provosten, som fører tilsyn med alle akademiske programmer og påtager sig præsidentens ansvar i præsidentens fravær og vicepræsidenterne, der fører store administrative opdelinger inden for universitetet.

Ud over klasseværelset

Stevens-elevoplevelsen tager meget mere end klasseværelsetid og forskning i laboratoriet. Universitetet tilbyder teamet og intramurale atletik; mere end 100 studieklubber; et regelmæssigt program af scene, musik og anden kunst; og masser af andre muligheder for personlig vækst, skabelsen af fællesskab og nyt venskab.

Hæve deres spil

Stevens-studerende-atleter udfordrer endimensionelle stereotyper og trives på konkurrence. Kombinerer smarts, karakter og grus konkurrerer de på de højeste niveauer i 26 varsity sports, fange NCAA individuelle og hold mesterskaber.

Tager en bue

Dramatisk teater, der taler til den menneskelige tilstand. Broadway-stil viser at løfte vores spiritus. Musikalske ensembler, der gør vores hjerter synge. På Stevens mener vi, at evnen til kreativt at løse problemer er allieret til en passion for kunsten. Og de mange talentfulde kvinder og mænd i Stevens, der frygtløs udforsker de kunstneriske muligheder, udgør denne kreative energi.

Ændre agenter

Indkomst lighed. Miljømæssig bæredygtighed. Uddannelsesreform. Stevens studerende er ikke tilfredse med at sidde på sidelinjen. Embrer borgernes og lederens roller, de er forandringsproducenter, der har til hensigt at gøre en forskel i det bredere samfund, de bor i.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Ledende systemledere med den tekniske viden til at designe avancerede systemer og færdigheder til at drive og vedligeholde dem i et stadig mere komplekst, globalt sammenk ... [+]

Oversigt

Ledende systemledere med den tekniske viden til at designe avancerede systemer og færdigheder til at drive og vedligeholde dem i et stadig mere komplekst, globalt sammenkoblet forretnings- og politimiljø, er efterspurgte i det 21. århundrede.

Som den største udbyder af systemteknikuddannelse til den amerikanske forbundsregering og til industrier verden over underviser Master of Engineering i systemteknik fra School of Systems and Enterprises de tværfaglige færdigheder og tilgange til arkitekt, design og styring af komplekse tekniske systemer og processer gennem hele deres livscyklus.

Programmet giver de studerende den rigtige blanding af ingeniør-, teknologi- og ledelsestræning og forbereder kandidater til at blive tekniske ledere, der anvender en systemtilgang til succesfuld navigation og styring af komplekse systemer. Vores kandidater er i stand til at tackle systemintegration, livscyklusproblemer og systemtænkning på system- og virksomhedsniveauer på et marked, hvor globalisering, kvalitet, kompleksitet og produktivitet er forretningsdriverne.... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Stevens går gennem nye grænser inden for kunstig intelligens ved at tilbyde en af de første kandidatprogrammer i landet for at udforske AI-applikationer til engineering. ... [+]

Oversigt

Stevens går gennem nye grænser inden for kunstig intelligens ved at tilbyde en af de første kandidatprogrammer i landet for at udforske AI-applikationer til engineering.

I den anvendte kunstige intelligens masters program udvikle kandidatstuderende en stærk baggrund i den teoretiske fundament og algoritme udvikling i kunstig intelligens og dyb læring med en grundig forståelse af en række tekniske applikationer. Studerende vil lære en blanding af software og hardware færdigheder, der gælder over flere engineering domæner.

Studerende er nedsat i en praktisk tilgang til læring inden for en blanding af kursus tilbud, fra grundlæggende kerne kurser til topmoderne emner som internet af ting (IoT), informationssystem sikkerhed og store dataprogrammer.... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Få ledere kombinerer business acumen med den tekniske ekspertise til at lede deres organisation til en digital æra, hvor værdien er skabt gennem kunstig intelligens, dyb ... [+]

Oversigt

Få ledere kombinerer business acumen med den tekniske ekspertise til at lede deres organisation til en digital æra, hvor værdien er skabt gennem kunstig intelligens, dyb læring og predictive analytics.

Business Intelligence

Læreplanen dækker begreberne i spidsen for datrevolutionen - maskinindlæring, sprogbehandling, webmining, optimering og risikoanalyse. Klasser udforske centrale forretningskoncepter, mens de går ud over grundlæggende i R, SAS, Hadoop, Python og Sparc. Programmet kulminerer i en capstone-oplevelse, hvor du arbejder på et projekt ved hjælp af rigtige data under ledelse af en industrielektor.

"Virksomheder søger personer, der kan bruge analyser til at fortolke dataene, men de har også brug for forretningshemmelighed - og i dette program får de begge."... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Få stærke færdigheder inden for både byggekonstruktion og business management og forberede sig på at lede mega-projekter rundt om i verden. ... [+]

Oversigt

Få stærke færdigheder inden for både byggekonstruktion og business management og forberede sig på at lede mega-projekter rundt om i verden.

Byggeteknik og ledelse masteruddannelsen er designet til at styrke teknisk træning og udvikle færdigheder i styring af omkostninger, tidsbegrænsninger, kvalitet og sikkerhedskontrol, samtidig med at de forbereder eleverne til at lede globale byggeprojekter.

Stevens er en af nogle få universiteter i New York-området for at tilbyde dette banebrydende program - og måske det eneste universitet i regionen med særligt fokus på megaprojekter. Når du er færdiguddannet, vil du have konkurrencedygtige lederskabskompetencer til at hjælpe dig med at forfølge en ledende karriere i den globale byggebranche.... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Få en efterspørgselsgrad i et hurtigt voksende felt. Cybersecurity-masterprogrammet hos Stevens er designet specielt til at uddanne studerende til karriere, der beskytter ... [+]

Oversigt

Få en efterspørgselsgrad i et hurtigt voksende felt. Cybersecurity-masterprogrammet hos Stevens er designet specielt til at uddanne studerende til karriere, der beskytter vores komplekse informationsinfrastrukturer i regeringen og industrien.

Cybersecurity-masterprogrammet er designet til sikkerhedspersonale, der søger en dybtgående forståelse af den tekniske viden i forbindelse med informationssikkerhed samt en vurdering af de organisatoriske, sociale, ledelsesmæssige og juridiske aspekter af sikkerhed og privatliv.

Cybersecurity er et højvækstfelt, der i øjeblikket oplever en efterspørgsel langt større end udbuddet af uddannede fagfolk. Det Hvide Hus har rapporteret, at der i de kommende år er så mange som 30.000 nye cybersecurity-fagfolk er nødvendige af den amerikanske regering alene.... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Lær den teoretiske viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at analysere store data til funktionel anvendelse i erhvervslivet og teknologien. ... [+]

Oversigt

Lær den teoretiske viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at analysere store data til funktionel anvendelse i erhvervslivet og teknologien.

Efterspørgslen efter datavidenskabsmænd, der kan opsamle indsigt fra den rigdom af information, der stilles til rådighed gennem moderne teknologier til støtte for en velinformeret beslutningstagning, stiger. Datavidenskabsuddannelsens program hos Stevens inddriver de teoretiske viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at håndtere den moderne indsamling, udforskning, analyse og modellering af data sammen med de relaterede udfordringer vedrørende indledning og forudsigelse.

Dette tværfaglige program forbereder eleverne til karriere inden for fintech, business intelligence og analytics, academia og database management samt offentlige stillinger, der kræver stærke færdigheder i dataanalyse. Studerende vil analysere komplekse data, herunder storskala databaser, og anvende state-of-the-art modellerings- og visualiseringsteknikker. De vil deltage i simuleringer af cyberangreb og oprette effektive forsvarsstrategier samt at undersøge i dybden algoritmerne og optimeringsplanerne bag de nyeste forretningsanalysemetoder.... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Bliv en efterspurgt ekspert med banebrydende viden og stærke faglige forbindelser. ... [+]

OversigtComputer Engineering

Bliv en efterspurgt ekspert med banebrydende viden og stærke faglige forbindelser.

Computeringeniørens program forbereder de studerende til specialisering i computersystemer, i realtid og indlejrede systemer, datakommunikation og netværk, digital systemdesign, billedbehandling og multimedie, informationssystemer, informationssystemsikkerhed og intelligente systemer. Programmet træner eleverne til karriere inden for computerteknik, der kræver avanceret og specialiseret viden. I slutningen har du imponerende resultater inden for hardware og softwareudvikling under dit bælte - og det højt respekterede ry af en Stevens engineering grad.

Elektroteknik... [-]
USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Kom på hurtige spor for at få indflydelse i et af dagens hurtigst voksende felter med en kandidatgrad i maskinindlæring. ... [+]

Oversigt

Kom på hurtige spor for at få indflydelse i et af dagens hurtigst voksende felter med en kandidatgrad i maskinindlæring.

Maskinindlæringsuddannelsens program fastlægger de teoretiske og praktiske fundamenter, der er nødvendige for at være i spids for fremskridt i den næste teknologiske revolution. Fremskridt inden for maskinlæring og beslægtede discipliner vil snart berøre alle teknologier, hvilket gør en avanceret grad et væsentligt aktiv for en vellykket karriere.

Det hurtigt voksende felt af maskinindlæring har en lang række anvendelser inden for forskellige områder som intelligente systemer, computersyn, talegenkendelse, naturligt sprogbehandling, robotik, finansiering, informationsindsamling, bioinformatik, sundhedspleje og vejrudsigter.... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Maskiningeniøruddannelsen på Stevens giver dig en fordel i et stadig mere konkurrencedygtigt erhverv, hvor en styring af forskning, design, produktion og testfærdigheder ... [+]

Oversigt

Byg fremtiden i et program, der er udviklet til at fremme din succes.

Maskiningeniøruddannelsen på Stevens giver dig en fordel i et stadig mere konkurrencedygtigt erhverv, hvor en styring af forskning, design, produktion og testfærdigheder er lige så vigtig som den næste store ide.

Dette program fokuserer på teknikker, der muliggør konsekvent oprettelse af produkter gennem en videnskabsbaseret forståelse af tekniske materialer og fremstillingsprocesser og forbereder dig til at løse komplekse ingeniørproblemer, positionere nye teknologier, lede udviklingen af produkter af høj kvalitet, administrere projekter og vedligeholde krævende standarder i en evolutionsøkonomi.... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

En kandidat i software engineering handler om at opbygge pålidelige, lydhør, sikre og sikre software systemer, der flytter industrien og samfundet fremad i en stadig mere ... [+]

Oversigt

En kandidat i software engineering handler om at opbygge pålidelige, lydhør, sikre og sikre software systemer, der flytter industrien og samfundet fremad i en stadig mere sammenkoblet verden. I vores software engineering program lærer du om livscyklusprocessen og hvordan du opbygger bæredygtige produkter. Du vil erhverve færdigheder til at designe, bygge, teste og vedligeholde software systemer og styre softwareprojekter med optimal effektivitet.

School of Systems and Enterprises 'software engineering studerende, der kommer fra forskellige baggrunde; computervidenskab, generel videnskab, matematik, ingeniørfag, business og liberal arts, udvikle den forståelse og færdigheder, der er nødvendige for at blive arkitekter og projektledere, der kan bygge fremtidens softwareintensive systemer.... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Address
Castle Point Terrace,1
07030 Hoboken, New Jersey, USA