Stratford University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VORES MISSION

Stratford University er en privat institution for videregående uddannelse. Den studerende er forskelligartet, inklusive nyuddannede gymnasier, arbejdende fagfolk, internationale studerende og personer, der ønsker at ændre deres karriereområder. Opgaven fra Stratford University er at forberede de studerende til at belønne karrierer gennem kvalitetsuddannelsesprogrammer, der imødekommer de skiftende behov hos arbejdsgivere og samfundet. For at imødekomme denne mission tilbyder universitetet en række forskellige certifikat-, eksamens-, tilknytnings-, bachelor- og kandidatuddannelser inden for nye områder med stor efterspørgsel efter ansættelse.

Stratford University er akkrediteret af akkrediteringsrådet for uafhængige colleges and schools (ACICS) for at tildele certifikat, eksamensbevis, lektorat, bachelor og kandidatuddannelse. Stratford University leverer kvalitetsuddannelse til studerende. ACICS er opført som et nationalt anerkendt akkrediteringsbureau, der er anerkendt af Council for Higher Education Accreditation (CHEA), en national talsmand og institutionel stemme for selvregulering af akademisk kvalitet gennem akkreditering. CHEA er en sammenslutning af 3.000 grader, der giver universiteter og universiteter og anerkender 60 institutionelle og programmatiske akkrediteringsorganisationer.

Stratford er også akkrediteret af American Culinary Federation Education Foundation (ACFEF), og sikrer, at vi lever op til de standarder og kompetencer, der er sat for fakultet, læseplan og studerendes tjenester.

Stratford University er certificeret til at fungere af State Council of Higher Education for Virginia (SCHEV) for at drive campus i Virginia.

Placeringer

Falls Church

Address
Leesburg Pike,7777
22043 Falls Church, Virginia, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig