Syracuse University - David B. Falk College of Sport and Human Dynamics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til David B. Falk College of Sports and Human Dynamics! Falk College samler Syracuse Universitets faglige programmer inden for Human Development and Family Science, Food Studies, Marriage

Falk College har til opgave at yde undervisningspraksis og lederskab inden for sine fagområder gennem stipendium, praksis, civilsamarbejde, fortalervirksomhed og iværksætterindsats for at fremme sundhed og trivsel hos enkeltpersoner i alle aldre, deres familier og deres samfund inden for rammen af ​​principper for social retfærdighed.

Collegeets ledelsesteam arbejder tæt sammen med Falk College Dean, Diane Lyden Murphy, og omfatter:

  • Eileen Lantier, Senior Associate Dean, Academic Affairs
  • James Byrne, assisterende dekan, studietjenester
  • Deborah J. Monahan, Associate Dean, Research
  • Felicia Otero, direktør for optagelser

Admissions Office er placeret på 340 White Hall, kan nås på 315-443-5555 for mere information om akademiske programmer, tjenester og alle andre aktiviteter relateret til kollegiet.

Hvem vi er

Falk College på Syracuse University aktier i en arv, der spænder over et århundrede. De kollegier og skoler, der er kommet for os, har vævet værdierne for menneskelig forbindelse, samfundstjeneste og social retfærdighed i hjertet af Falk College, herunder boligøkonomi, menneskelig udvikling, menneskelige tjenester og sundhedspersoner, humanøkologi, sygepleje og Skole for socialt arbejde. Disse samme værdier udgør og styrer kollegiet i dag.

Vi er dybt stolte af at dele i den evige indflydelse, som disse kollektive alumner har lavet i verden sammen med kolleger i Syracuse Universitet gennem årene. Sammen har de været nødhjælp i tider med nød, forandring i uretfærdighedsperioder og opdagelse i usikkerhedstider - de samme ting, som vores studerende drømmer og stræber efter at være. Takket være alumni, der banede vejen for dem, fortsætter det gode arbejde.

Det er ikke overraskende, at vores akademiske programmer også er blevet formet af programmer, der kom før dem: den sportslige ledelse tager fra de forretningsmæssige kundeundersøgelser, marketing management, retailing; at ernæring, ernæringsvidenskab og fødevarestudier nyder godt af sådanne programmer som dietetics-koordineret program, styring af fødevaresystemer, restaurant

I 2011 gav David B. Falk '72 og Rhonda S. Falk '74 en generøs gave til College of Human Ecology, og blev dermed omdøbt til David B. Falk College of Sports and Human Dynamics. Og det er på grund af denne værdifulde arv af akademisk mangfoldighed, at Falk-studerende i dag deltager i tværfagligt arbejde i klasseværelset, i forskning og i samfundet. Falk College er sandt kendt for sit banebrydende arbejde i disse indstillinger og til at inddrage forskellige perspektiver til gavn for vores fremtid. Og elever, fakulteter, medarbejdere og alumner på alle punkter i vores historie kan fejre denne succes sammen.

Når vi ser fremtiden, er vi glade for at se, at vores kollektive virkning fortsætter. Vi håber, at du vil dele i hvert øjeblik, da vi fortsætter med at skrive vores arv for at uddanne tjenesteydelsen, der spænder over generationerne.

Placeringer

Syracuse

Address
Falk College | 150 Crouse Drive, 340 White Hall, Syracuse, NY 13244
13244 Syracuse, New York, USA