Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Newhouse-skolen på Syracuse University er en af ​​landets førende kommunikationsskoler, hvor talentfulde studerende kommer til at studere og lære fra de bedste branchefolk. Vi er stolte af den højeste kaliberuddannelse, der er muliggjort af en utrolig, fremtidsrettet fakultet og state-of-the-art faciliteter. Vi tilbyder 11 professionelle kandidatuddannelser i offentlig kommunikation, hvoraf de fleste kan gennemføres i et kalenderår.

historie

  • 1934: Journalistskolen grundlagt ved Syracuse Universitet
  • 1964: Første bygning, Newhouse 1, åbner
  • 1971: Journalistikskolen fusionerer med Institut for Fjernsyn og Radio; omdøbt SI Newhouse School of Public Communications
  • 1974: Anden bygning, Newhouse 2, åbner
  • 2007: Tredje bygning, Newhouse 3, åbner
  • 2014: Studio og Innovation Center, der byder på Dick Clark Studios og Alan Gerry Center for Media Innovation åbner

Dekan
Lorraine E. Branham

Fakultet
Mere end 80 fuldtidsundervisning fakultet og 50 adjungerende fakultet

Personale
Ca. 50 fuldtids- og 10 deltidsansatte

Alumni
Mere end 27.000

Tilmelding
Ca. 1.900 kandidater, 210 boliger kandidatstuderende, 200 online mastergradsstudenter og 13 ph.d.-studerende

Faciliteter
Newhouse-skolen er indrettet i et bygningskompleks på 250.000 kvadratmeter, der omfatter state-of-the-art klasseværelser, professionelle studier, et digitalt nyhedscenter, et auditorium med 300 pladser, et forskningscenter, en doktorand suite og kontorer, en Executive Education Wing, en café og mange pladser til formelle og uformelle møder og samarbejde mellem studerende, fakultet og personale.

Akkreditering

SI Newhouse School of Public Communications er en af ​​100 + massekommunikationskoler akkrediteret gennem Akkrediteringsrådet for Uddannelse i Journalistik og Massekommunikation (ACEJMC). Vores frivillige deltagelse i selvvurdering og ekstern gennemgang hjælper med til at sikre, at Newhouse-studerende konsekvent får et godt forberedelse til deres fremtidige karriere i kommunikationsbranchen. Vores akkreditering afspejler vores engagement i ni standarder, der omsætter til små klassestørrelser, praktiske læringserfaringer, en introduktion til kommunikationslov, omfattende rådgivning og karriereudvikling samt et stærkt liberal kunstgrundlag. Hvis du vil vide mere om akkreditering og hvorfor det er vigtigt, besøge akkrediterende Råd om uddannelse i journalistik og massekommunikation hjemmeside.

Placeringer

Syracuse

Address
215 University Place
13244-2100 Syracuse, New York, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig