The Conway School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores historie

Walter Cudnohufsky ikke var tilfreds med status quo. Han havde fået en kandidatgrad i landskabsarkitektur fra Harvard i 1965, tilbragte atten måneder rejser, og var undervise design på et stort universitet. Han var frustreret med traditionelle design uddannelse, som han anså for opdelte, i fleksibel, og teoretisk.

Han havde udforsket design uddannelse i hans kandidat afhandling og havde læst progressiv uddannelse teori. Han ønskede at prøve en ny måde at gøre tingene, med hands-on læring, mere ligesom en arbejdsgruppe design fi ce. Han troede, at det bør være elev-baseret, ikke institutionelt organiseret, og han ønskede at være en fælles oplevelse, der understregede teamwork. Han ønskede at starte en ny skole, der ville vende design uddannelse på hovedet. Og han gjorde.

Et personligt lån Starter SCHOOL

Selv om han ikke havde forestillet et design skole i landlige omgivelser, på grund af økonomi, Walt begyndte skolen i sit Conway hjem og perifere bygninger-sukker-hus og en ombygget lade. Han sikrede en 8000 dollars personlige lån til at betale for renovering og fl havre skolen i det første år. Byggeri fandt sted i løbet af sommeren 1972 i forventning om de første klasse-syv mænd og to kvinder, primært fra Massachusetts.

Klasser blev afholdt hver dag, til tider med studiet også hver dag. Der kan være en improviseret stenmur bygning demonstration eller andre invitationer til "lære ved at gøre." Pligter var altid en del af deling, potlucks og spil en del af det sjove. Kommunikation altid var og stadig er et vigtigt indsatsområde på skolen.

Walt tro var, at hvis man ikke kan forklare dine ideer i skrift og tale, så er du ikke ansvarlig for dig selv eller hvad du laver.

ANDEN DIREKTØR ankommer som STUDENT

Don Walker, som skulle vise sig at være en væsentlig kraft i udviklingen af ​​skolen, kom som en studerende i 1978. Han havde allerede to grader i landskabsarkitektur og stor erfaring i undervisning og praksis. Han blev også desillusionerede med sin undervisningserfaring og vedvarende pres for at gøre forskning. Med Dons tillæg til personale kom et gradvist skift i fokus fra undervisning traditionel landskabsarkitektur at fremme design, der er miljøvenlige. Stigende grad ansøgere søgte denne nye måde at anskue design.

AKKREDITERING NÅET

New England Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier givet fuld akkreditering effektiv 1989. , Walt forlod i 1992 skolen for at sætte i praksis de ting, han havde undervist. Han begyndte hvad fortsætter med at være en blomstrende privat praksis, en, der har mange økologiske og samfund bygning dimensioner. I dag er han angår Conway School som sin største livstid bidrag, samtidig med kredit til de mennesker, der bærer skolen fremad.

Don Walker blev direktør i 1992, en stilling han havde indtil sin pensionering i 2005. Don og personale overså overgangen fra skolens tredive år hjem til et nærliggende skovområde bakketop. Den 34,5-acre campus bliver planlagt som en læring laboratorium for bæredygtigt design.

Conway tredje direktør, landskabsarkitekt og bevaring planner Paul Cawood Hellmund, er forpligtet til skolens unikke undervisning tilgang og bæredygtigt design. Han har også en stærk interesse i at udvide skolens perspektiv til globale miljømæssige muligheder. I skolens livlige historie, nogle ting, såsom dens ydre fremtoning og personale, har ændret sig. Andre ting, især dens fokus på individualiseret læring, vil altid forblive som konstanter.

Mission

Vi udforsker, udvikler, praksis og undervise design af jord, der er økologisk og socialt bæredygtige.

I processen vi:

give kandidater med den grundlæggende viden og færdigheder er nødvendige for at praktisere planlægning, design, og forvaltning af den jord, der respekterer naturen samt menneskeheden; udvikle økologisk bevidsthed, forståelse, respekt og overnatning i sine elever og projektledere klienter; producere projekter, der passer mennesker til naturlige forhold.

Skolens mission guider beslutningsprocessen på alle niveauer: der er lejet, hvilke projekter gennemføres, hvordan kurserne er struktureret, og hvilke kontorer og steder er besøgt på ekskursioner. Mens programmet grundigt er baseret på økologisk viden og praksis, Conway pædagogiske fokus er på design af jorden frem for miljøvidenskab.

Hvorfor Conway

Klima destabilisering. Mad + usikkerhed vand. Arter sammenbrud.

Fremtiden var ikke meningen at ligne det!

Hjælp genopfinde fremtiden. Arbejde hen imod en bedre planet hjælp økologisk hele systemer tænkning. Hjælpe med at sikre sunde samfund og produktive landskaber for fremtidige generationer.

Udstyre dig selv til:

Fix, hvad der er brudt. Gem hvad der virker. DESIGN FREMTIDEN!

Conway er ti måneders intensiv, specialiseret kandidatoverbygningen, der vil forberede dig til at arbejde som designer / planner om vigtige virkelige verden projekter ved. . . (Klar til dette?) Arbejder på vigtige, den virkelige verden projekter-som studerende, med støtte fra lærere, der er erfarne fagfolk.

For 40 år det har været sker på Conway: virkelige verden, reelle resultater.

10 grunde til at anvende

Disse big ti vil tale til ansøgerne, men de siger også, hvorfor projektet kunder bør overveje Conway School. Ditto for alle interesserede i at støtte design og planlægning innovation for planeten.

  1. Arbejdet med konkrete projekter for rigtige kunder, lige fra starten. Det er, hvad vi mener med "virkelige verden. Reelle resultater. "Og resultaterne har vist sig i fyrre år.

  2. Få de værktøjer, du har brug for at opbygge en bæredygtig karriere ... og en bedre verden gennem den mest nyskabende program af sin art overalt.

  3. Lær i små klasser med masser af individuel opmærksomhed. Glem alt om karakterer! I stedet fokusere på at lære at gøre arbejdet, og gøre det godt.

  4. Samarbejd, ikke konkurrerer. Hver person eller lille team har sit eget projekt, og alle tilbyder hjælp til resten af ​​klassen.

  5. Se det store billede og være opmærksom på detaljerne. Det er vejen til bæredygtighed og robusthed.

  6. Kandidat med en designproces kan du sætte til at arbejde med det samme, og med de færdigheder til at være en livslang lærende. Det er en hurtigt fremad for dig, hvis du er ivrig efter at komme til at arbejde at gøre en forskel.

  7. Opret en portefølje af professionelle projekter med referencer fra virkelige kunder.

  8. Bliv en del af en skole, der er fast besluttet på at udforske, udvikle, øve, og undervisning planlægning og projektering af den jord, der er økologisk og socialt bæredygtige. Vores mission er for naturen og for mennesker.

  9. Danne en tæt sammentømret gruppe af forandringsagenter, sammen i ti måneder, i kontakt for livet.

10.. Arbejde side om side med lærere, der er erfarne praktikere og også omsorgsfulde instruktører.

Placeringer

Conway

Address
332 South Deerfield Road, Conway, MA
01341-0179 Conway, Massachusetts, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig