Læs den officielle beskrivelse

Engineering Transformation

Temple Engineering er under store ændringer. Kl. 12 og Norris har vi udviklet os i ganske lang tid. Som kollegium er vi vokset til mere end 2.100 studerende og gennemgår altid ændringer for at modernisere vores læseplan. Vores faciliteter udvikler sig også fortsat med henblik på at levere moderne, effektive og samarbejdende rum designet specielt til ingeniører.

Den første af to faser af renoveringer begyndte i sommeren 2018 og blev afsluttet i tide til begyndelsen af efterårssemesteret. Det konverterede første sal til et fleksibelt designlaboratorium med udvidet teknologi og modulære møbler.

121071_COE-Building-27.jpg

Når vi går ind i dette nye semester, fortsætter vores bygning også sin egen transformation i den anden fase af renoveringer: anden etages videnskab og teknikbibliotek (SEL). Opgraderingerne vil omfatte ny teknologi og udstyr, virtual reality-stationer, værktøjskasse, en mikrofabrikkeringshandskekasse, benchtop 3D-udskrivning og let prototypeplads, luftrobotisk flyvezoner, dræn, jordforbundne elektronikstationer, nyt A / V-udstyr og PCB-skærere .

Disse rum vil også tilbyde modulære møbler til konvertering til et samarbejdsmødeplads samt lagerplads til løbende studerendes arbejde som Senior Design-projekter.

Derudover har et undervisningslaboratorium i rum 502 også gennemgået en betydelig renovering. Opgraderinger inkluderer ekstra siddekapacitet sammen med smart undervisningsteknologi, kemikaliebestandigt gulvbelægning og bordplader med mere.

STEM — Videnskab, teknologi, teknik

Vejen til den globale økonomi starter lige her i North Philadelphia.121066_180917_TempleEngineering-766.jpg

College of Engineering støtter streng STEM-uddannelse og mener, at enhver studerende, der ønsker at forfølge en uddannelse i et STEM-felt, skal kunne gøre det. Center for inklusiv konkurrenceevne, der ligger i kollegiet, sponsorerer regionale initiativer og programmer inden for ingeniørvidenskab til Philadelphia-skoler, og kollegiet kører også sommerteknologiprogrammer i gymnasiet. Dette er blot et par af måderne, som Temple Engineering arbejder for at sprede ordet om de succeser, som STEM-felterne bringer til ungdom og samfundet.

Dean's Message

Det er med enorm stolthed, at jeg tjener som dekan ved College of Engineering i denne tid med fortsat vækst og mulighed for kollegiet og vores studerende.

Sammen med stigende rangordninger bygger kollegiet på vores ry for at tilbyde en god uddannelse gennem samarbejdende fakultetsundersøgelser, erfaringsmæssig læring, vores voksende alumninetværk og innovative Senior Design-projekter. Fra miniatyrteknologier til medicinsk udstyr til sprængning ud i ionosfæren eller passe på vores egen planet her hjemme, Temple-ingeniører er virkelig fremtidens arkitekter.

Bemærkelsesværdige ting foregår hver dag i og omkring vores bygning på Norris Street. Verden udenfor vil altid kræve flere ingeniører, og vi vil fortsat sikre, at vores ugler ikke kun kan træde ind i den verden, men føre den.

Jeg ser frem til at fortsætte med at tjene og styrke dette kollegium, når vi fortsætter på vores bane med store præstationer. Vi håber du vil være med.

Keya Sadeghipour

Dekan

Temple College of Engineering

121070_20141118_skyline_004_938x528.jpg

Akkreditering

Vi er en fremadrettet forskningsinstitution, der tilbyder uddannelse af høj kvalitet akkrediteret af ABET.

Den ingeniørvidenskabelige bachelor i naturvidenskabelige programmer (CE, EE, EE / Computer, ME) er akkrediteret af Engineering Accreditation Commission for ABET. Kollegiet er glade for at meddele, at bioingeniør- og ingeniøruddannelserne er blevet gennemgået og godkendt til ABET-akkreditering. Miljøteknologiprogrammet søger akkreditering under den næste gennemgang, efter at de første studerende fra programmet afsluttes.

Den ingeniørvidenskabelige bachelor i naturvidenskabelige programmer (CET, ET) er akkrediteret af Engineering Technology Accreditation Commission for ABET.

Studerende skal være stolte af at vælge et ABET-akkrediteret program. Akkreditering betyder, at din uddannelse opfylder den globale standard for teknisk uddannelse i dit erhverv. Uanset om du studerer anvendt videnskab, computing, teknik eller teknologi, er ABET-akkreditering en vigtig indikator for dit programs engagement i kvalitet og kan være en nøgle til din professionelle fremtid.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Temple University College of Engineering

Optjen en computer- og systemsikkerhed Professionel videnskab-kandidatgrad fra Temple University's College of Engineering for at beskytte cyber-fysiske systemer og integr ... [+]

Oversigt

Optjen en computer- og systemsikkerhed Professionel videnskab-kandidatgrad fra Temple University's College of Engineering for at beskytte cyber-fysiske systemer og integreret hardware- og softwareinfrastruktur, der driver netværkscomputere, kontrol- og sikkerhedssystemer til automatiserede systemer, intelligente maskiner og tingenes internet.

Denne kandidatuddannelse består af seks obligatoriske kurser (18 point) og fire valgfag (12 studiepoeng), der kan tilpasses dine interesser, i alt 30 point. Et praktikophold eller senior capstone-projekt giver praktisk anvendt erfaring til programmet. Grundkurser inkluderer

Tekniske principper for computerintrusion og detektion,Introduktion til kryptografi og informationssikkerhed,... [-]
USA Philadelphia
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Temple University College of Engineering

Elektroingeniør Master of Science er et tværfagligt, praksisorienteret program i College of Engineering. Benyt dig af praktiske forskningsmuligheder, og undersøg de mekan ... [+]

Oversigt

Elektroingeniør Master of Science er et tværfagligt, praksisorienteret program i College of Engineering. Benyt dig af praktiske forskningsmuligheder, og undersøg de mekanismer, der understøtter det teknologiske stof i vores liv, herunder computere og internettet.

Som kandidatstuderende kan du nyde et fleksibelt udbud af kurser med mange muligheder for valgfag, der passer til dine særlige faglige og faglige interesser. Arbejd tæt sammen med en rådgiver for at kortlægge et personlig kursus gennem programmet.

Institut for Elektroteknik og dets fakultets lille størrelse og indbydende miljø skaber en unik, spændende læringsoplevelse. Professorer fungerer i henhold til en åben dør-politik, så du kan besøge dem regelmæssigt uden for klassen for at brainstorme uafhængige forskningsprojekter, diskutere spørgsmål eller tale gennem spørgsmål om faglig udvikling. Studentens organers forskellige personlige og professionelle oplevelser tilføjer værdi til klasseprojekter, diskussioner og gruppearbejde.... [-]

USA Philadelphia
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Temple University College of Engineering

I programmet Master of Science in Civil Engineering på College of Engineering ved Temple University vil du mestre de færdigheder, der er nødvendige for at bygge og vedlig ... [+]

Oversigt

I programmet Master of Science in Civil Engineering på College of Engineering ved Temple University vil du mestre de færdigheder, der er nødvendige for at bygge og vedligeholde infrastrukturen i den moderne verden - herunder lufthavne, broer, kanaler, dæmninger, motorveje, veje og tunneler - og også udvikle de geotekniske og strukturelle analysefærdigheder, der kræves til ansvarlig teknik.

Ud over at bygge videre på dine eksisterende tekniske og praktiske færdigheder, bliver du en mere artikuleret, socialt opmærksom bidragyder til civilingeniørfaget. Lær at pakke ud og kritisk evaluere de vigtigste udfordringer og problemer, som samfundets infrastruktur står overfor og formulere intelligente ingeniørløsninger.... [-]

USA Philadelphia
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Temple University College of Engineering

Tjen en kandidatuddannelse i bioingeniør og foretag tværfaglig forskning i specialiserede biomedicinske forskningsområder. Udvikl den ekspertise, der vil fremme din karri ... [+]

Oversigt

Tjen en kandidatuddannelse i bioingeniør og foretag tværfaglig forskning i specialiserede biomedicinske forskningsområder. Udvikl den ekspertise, der vil fremme din karriere, hjælpe dig med at gå over til området eller forberede dig til doktorgradsstudier.

Bioingeniørarbejde fokuserer på anvendelse af avanceret teknologi til løsning af komplekse biologiske problemer. Gennem dette kandidatprogram får du legitimationsoplysninger til at kræve ekspertstatus inden for områder, der spænder fra vævsteknik til biomekanik og bioelektronik.

Programmet kan forfølges gennem et tilpasset specialiseringsområde. Der opmuntres til tværfagligt samarbejde med fakultetet i og uden for College of Engineering. Studerende har arbejdet med forskere i Temple's Fox Chase Cancer Center, Katz School of Medicine, Kornberg School of Dentistry og College of Science and Technology.... [-]

USA Philadelphia
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Temple University College of Engineering

Tjen Master of Science i Engineering Management og gå videre fra ingeniør teammedlem til en ingeniør teamleder. Denne tværfaglige kandidatgrad kombinerer kursusarbejde fr ... [+]

Oversigt

Tjen Master of Science i Engineering Management og gå videre fra ingeniør teammedlem til en ingeniør teamleder. Denne tværfaglige kandidatgrad kombinerer kursusarbejde fra College of Engineering og Fox School of Business. Lært af branchen ledere og eksperter, er det designet til at udvikle den forretningsmæssige skarphed, der vil føre din stigning gennem virksomhedens rækker eller med succes starte din egen virksomhed.

Du vil drage fordel af et fokuseret læseplan, der præsenterer forretningsviden inden for rammerne af ingeniørprojekter og prototyper. Du lærer hvordan du gør det

redegøre for markeds- og kommercielle faktorer inden for produktudviklingsprocessenintegrere kundemønstre i produktdesign,styre ingeniørprojekter ogforstå elementerne og funktionerne i en finansiel rapport.... [-]
USA Philadelphia
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Temple University College of Engineering

Mestre mekanikerne i kunstige og naturlige ingeniørprocesser, og lær at guide et produkt fra en idé til markedet i Mechanical Engineering Master of Science på College of ... [+]

Oversigt

Mestre mekanikerne i kunstige og naturlige ingeniørprocesser, og lær at guide et produkt fra en idé til markedet i Mechanical Engineering Master of Science på College of Engineering. Få en avanceret forståelse af tekniske koncepter fra mekanik til alternativ og vedvarende energi til materialeteknik. Du vil også udvikle en arbejdsviden om materialer og teknologi, der bruges i maskinteknik.

Institutionen for maskinteknik er lille og tilbyder dig et koncentreret kandidatuddannelse i et intimt miljø, der fremmer interaktion med fakultetet med ekspertise inden for biomedicinsk ingeniørarbejde, materialevidenskab og teknik, mekanik, robotik og andre områder. Arbejd tæt sammen med en fakultetsrådgiver, der hjælper dig med at kortlægge et kursus for dine studier for at nå dine faglige og faglige mål. Du kan også studere med den professionelle forberedelse og ledelsesevne for at blive mere konkurrencedygtig på markedet og flytte din karriere til det næste niveau.... [-]

USA Philadelphia
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Temple University College of Engineering

Forstå og fortolke dynamikken i menneskeskabte og naturlige forurenende stoffer, miljøsystemer og bæredygtigheden af naturressourcer i programmet Miljøteknologi Master of ... [+]

Oversigt

Forstå og fortolke dynamikken i menneskeskabte og naturlige forurenende stoffer, miljøsystemer og bæredygtigheden af naturressourcer i programmet Miljøteknologi Master of Science (MS) i College of Engineering ved Temple University. Forbered dig på at udføre projekter, der modellerer strømning, brug og bortskaffelse af ressourcer til at tackle klima-, miljø- og bæredygtighedsspørgsmål. Kombiner læring i klassen med forskning og praktisk arbejde for en robust uddannelsesmæssig oplevelse.

Uddannelsen til miljøteknik giver en stor grad af fleksibilitet: Klasser tilbydes om aftenen, så du kan passe dine faglige forpligtelser omkring dit personlige og professionelle ansvar. Skræddersy pensum til dine interesser og professionelle karriereveje med specialiserede valgfag og kurser. For eksempel, hvis du er interesseret i ledelse, kan du muligvis vælge at tage et kursus i Engineering Management. Eller du kan studere Stormwater Management ved at fokusere dit kursus på dette emne.... [-]

USA Philadelphia
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Temple University College of Engineering

Address
1947 N. 12TH STREET
Philadelphia, Pennsylvania, USA