Temple University College of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Engineering Transformation

Temple Engineering er under store ændringer. Kl. 12 og Norris har vi udviklet os i ganske lang tid. Som kollegium er vi vokset til mere end 2.100 studerende og gennemgår altid ændringer for at modernisere vores læseplan. Vores faciliteter udvikler sig også fortsat med henblik på at levere moderne, effektive og samarbejdende rum designet specielt til ingeniører.

Den første af to faser af renoveringer begyndte i sommeren 2018 og blev afsluttet i tide til begyndelsen af efterårssemesteret. Det konverterede første sal til et fleksibelt designlaboratorium med udvidet teknologi og modulære møbler.

121071_COE-Building-27.jpg

Når vi går ind i dette nye semester, fortsætter vores bygning også sin egen transformation i den anden fase af renoveringer: anden etages videnskab og teknikbibliotek (SEL). Opgraderingerne vil omfatte ny teknologi og udstyr, virtual reality-stationer, værktøjskasse, en mikrofabrikkeringshandskekasse, benchtop 3D-udskrivning og let prototypeplads, luftrobotisk flyvezoner, dræn, jordforbundne elektronikstationer, nyt A / V-udstyr og PCB-skærere .

Disse rum vil også tilbyde modulære møbler til konvertering til et samarbejdsmødeplads samt lagerplads til løbende studerendes arbejde som Senior Design-projekter.

Derudover har et undervisningslaboratorium i rum 502 også gennemgået en betydelig renovering. Opgraderinger inkluderer ekstra siddekapacitet sammen med smart undervisningsteknologi, kemikaliebestandigt gulvbelægning og bordplader med mere.

STEM — Videnskab, teknologi, teknik

Vejen til den globale økonomi starter lige her i North Philadelphia.121066_180917_TempleEngineering-766.jpg

College of Engineering støtter streng STEM-uddannelse og mener, at enhver studerende, der ønsker at forfølge en uddannelse i et STEM-felt, skal kunne gøre det. Center for inklusiv konkurrenceevne, der ligger i kollegiet, sponsorerer regionale initiativer og programmer inden for ingeniørvidenskab til Philadelphia-skoler, og kollegiet kører også sommerteknologiprogrammer i gymnasiet. Dette er blot et par af måderne, som Temple Engineering arbejder for at sprede ordet om de succeser, som STEM-felterne bringer til ungdom og samfundet.

Dean's Message

Det er med enorm stolthed, at jeg tjener som dekan ved College of Engineering i denne tid med fortsat vækst og mulighed for kollegiet og vores studerende.

Sammen med stigende rangordninger bygger kollegiet på vores ry for at tilbyde en god uddannelse gennem samarbejdende fakultetsundersøgelser, erfaringsmæssig læring, vores voksende alumninetværk og innovative Senior Design-projekter. Fra miniatyrteknologier til medicinsk udstyr til sprængning ud i ionosfæren eller passe på vores egen planet her hjemme, Temple-ingeniører er virkelig fremtidens arkitekter.

Bemærkelsesværdige ting foregår hver dag i og omkring vores bygning på Norris Street. Verden udenfor vil altid kræve flere ingeniører, og vi vil fortsat sikre, at vores ugler ikke kun kan træde ind i den verden, men føre den.

Jeg ser frem til at fortsætte med at tjene og styrke dette kollegium, når vi fortsætter på vores bane med store præstationer. Vi håber du vil være med.

Keya Sadeghipour

Dekan

Temple College of Engineering

121070_20141118_skyline_004_938x528.jpg

Akkreditering

Vi er en fremadrettet forskningsinstitution, der tilbyder uddannelse af høj kvalitet akkrediteret af ABET.

Den ingeniørvidenskabelige bachelor i naturvidenskabelige programmer (CE, EE, EE / Computer, ME) er akkrediteret af Engineering Accreditation Commission for ABET. Kollegiet er glade for at meddele, at bioingeniør- og ingeniøruddannelserne er blevet gennemgået og godkendt til ABET-akkreditering. Miljøteknologiprogrammet søger akkreditering under den næste gennemgang, efter at de første studerende fra programmet afsluttes.

Den ingeniørvidenskabelige bachelor i naturvidenskabelige programmer (CET, ET) er akkrediteret af Engineering Technology Accreditation Commission for ABET.

Studerende skal være stolte af at vælge et ABET-akkrediteret program. Akkreditering betyder, at din uddannelse opfylder den globale standard for teknisk uddannelse i dit erhverv. Uanset om du studerer anvendt videnskab, computing, teknik eller teknologi, er ABET-akkreditering en vigtig indikator for dit programs engagement i kvalitet og kan være en nøgle til din professionelle fremtid.

Placeringer

Philadelphia

Address
1947 N. 12TH STREET
Philadelphia, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig