Temple University College of Liberal Arts

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Temple University's College of Liberal Arts forbereder de studerende til at blive innovatorer inden for alle områder, på tværs af alle brancher. Vi er borgerlige, globalt bevidste kreative tænkere, gerere og risikotagere. Vi er hjemsted for mere end 5.500 studerende på tværs af 28 afdelinger og programmer, der tilbyder en fokuseret liberal arts college-oplevelse inden for et førende byforskningsuniversitet.

Erklæring om mangfoldighed, egenkapital og inklusion

College of Liberal Arts eksemplificerer Temple Universitys kerneværdier for mangfoldighed og inklusion: at skabe og opretholde et undervisnings-, lærings- og forskersamfund, der ikke kun inkluderer men glæder sig over og værdsætter forskelle baseret på religion, race, etnicitet, nationalitet, køn, kønsidentitet, seksuel orientering, handicap, veteranstatus, alder og familie / civilstand.

Dette er vores livs arbejde

Vi mener, at en grad i liberal arts forbereder dig på mere end bare et job. Vi lærer dig, hvordan du tænker kreativt og kritisk, løser problemer og dyrker social intelligens. Vores studerende lærer i seminar-stil klasser, forsker med prisbelønnet fakultet og får erfaring fra den virkelige verden gennem praktikophold, studier i udlandet programmer og samfundstjenester muligheder.

Du vil mestre vigtige discipliner og komme ind i arbejdsstyrken med evnen til at skrive, resonnere, analysere, dreje og dristigt engagere sig i verden omkring dig. Derfor har vores kandidater de væsentlige færdigheder og talenter, som arbejdsgivere værdsætter: kritisk tænkning, kreativitet og selvtillid.

Afgiv din erklæring i en større by

Vi tilbyder 35 hovedfag, 36 mindreårige, 15 kandidatgrad, 13 ph.d.-programmer og uendelige Philadelphia-muligheder.

Temple University er i centrum for handlingen.

Du har den enestående mulighed for at gøre Philadelphia til dit klasseværelse, mens du får en verdensklasse uddannelse. Der er intet, som broderlig kærlighed by ikke tilbyder. Udforsk Barnes Museum og Philadelphia Museum of Art. Se et show i Kimmel Center. Fang et Eagles-spil på Linc. Nyd utrolig mad - fra cheesesteaks til donuts til dekadent lokalt og etnisk køkken.

Placeringer

Philadelphia

Address
West Berks Street,1114
19122 Philadelphia, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig