Læs den officielle beskrivelse

122096_rsz_adobestock_57558261.jpg

Uanset om du vil bruge video og podcasts til at dokumentere den livlige, historiske by Philadelphia; udnytte Twitter-kraften til at skabe social forandring; undersøge arten af politisk og overbevisende kommunikation; eller rejser til udlandet for at rapportere fra lande rundt om i verden, Klein College for Media and Communication har et program, der passer dig. Vores fleksible, men alligevel strenge læseplaner kombinerer de nyeste innovationer inden for digitale medier med ekspertisen fra erfarne, anerkendte fakultetsmedlemmer og lærde.

Klein College ligger i landets fjerde største mediemarked og tilbyder et væld af akademiske og professionelle muligheder for studerende til reklame, tv-spredning, journalistik, medieproduktion, strategisk kommunikation og mere. Som Klein College-studerende har du adgang til en overflod af ressourcer og en støttestruktur, der fokuserer på praktisk læring, erfaring i den virkelige verden og en blanding af analytisk og teoretisk viden med fokus på vores dynamiske bymiljø.

Templets Klein College for Media and Communication har en rig historie og en udvikling, der afspejler den inden for kommunikationsområdet. Siden starten i 1927 har Klein College opnået en løbende anerkendelse som en af de bedste skoler af sin art i USA ved at tilbyde den rigtige blanding af teoretisk læring og praktiske muligheder, giver Klein College førende akademikere, forskning og støtte, mens de forbereder de studerende til lykkes i en stadigt skiftende branche.

122097_rsz_adobestock_281404232.jpg

Livet ved templet

Du keder dig aldrig ved templet. På daglig basis kan du vælge mellem en eklektisk række kulturelle, atletiske og sociale aktiviteter, såsom studentstyrede klubber, samfundstjenesteprojekter, atletiske begivenheder og musikpræstation.

Disse aktiviteter er ikke blot tidsfyldere. De er også muligheder for at møde medstuderende og udvide dine personlige og professionelle netværk.

Kunst og kultur

Kunst og kultur lever i templet. Næsten hver dag bringer teater- og danseforestillinger, koncerter, kunstudstillinger og besøgende undervisere. Og det er bare på campus. Takket være vores beliggenhed i Philadelphia har du også nem adgang til byens museer i verdensklasse, kunstgallerier og scenekunststeder.

Klubber og organisationer

Temple er hjemsted for hundreder af studerende-drevne klubber og organisationer, der dækker en lang række personlige og professionelle interesser. Hver giver dig chancen for at blive involveret i campuslivet og komme i kontakt med studerende, der har lignende interesser.

Boliger og spisning

"Variety" er det bedste ord til at beskrive de boliger og spisemuligheder, der er tilgængelige i Temple. Vi tilbyder ni opholdshaller, forskellige opholdsarrangementer og adskillige spisemuligheder og måltidsplaner at vælge imellem.

Sundhed og velvære

Din college-oplevelse inkluderer mere end blot akademikere. Når du ikke er i klassen eller rammer bøgerne, skal du sørge for at drage fordel af vores imponerende udvalg af sundheds-, fitness- og rekreationsmuligheder, herunder fitnesscentre i verdensklasse og et omfattende studenterhelsecenter.

Byliv

Når du kommer til templet, kommer du også til Philadelphia - en af landets mest forskellige og livlige byer. Her finder du et arnested for natteliv, kultur, underholdning og køkken, kun få minutter fra campus.

Bæredygtighed og sikkerhed

Beskyttelsen af vores studerende og vores miljø er af største betydning for Temple. Derfor lægger vi en sådan vægt på studerendes sikkerhed og mindsker universitetets indflydelse på det samfund, vi lever i.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Temple University Klein College of Media and Communication

Master of Journalism (MJ) er et et-årigt, 30-kredit-program, der bruger Philadelphia som et laboratorium. Kursusarbejde og rapportering og redigering af projekter fokuser ... [+]

Master of Journalism (MJ) er et et-årigt, 30-kredit-program, der bruger Philadelphia som et laboratorium. Kursusarbejde og rapportering og redigering af projekter fokuserer på problemerne og mulighederne i bylivet. Hands-on multimedia arbejde kombineres med studiet af journalistikens udviklende roller og praksis. Studerende lærer ved at opleve, hvordan det er at arbejde i nutidens stadigt skiftende mediemiljø. Som anerkendelse af den spændende udvikling, der er i gang i nyhedsbranchen, er programmet designet til at hjælpe nuværende og håbefulde journalister med at udvikle sig til engagerede og innovative fagfolk.

Temple University's placering i USAs fjerde største mediemarked giver studerende adgang til en by, der er moden af innovation. Philadelphia er fuld af journalistiske eksperimenter, herunder nystartede virksomheder og nonprofitorganisationer, der genovervejer storbyer, niche og etniske medier. Byens daglige aviser ejes af en almennyttig organisation, et eksperiment, som mange håber vil repræsentere en vej til bæredygtighed for nyhedsorganisationer rundt om i landet. Studerende interagerer med disse organisationers journalister og innovatører. Der kan være muligheder for at arbejde for dem gennem praktikophold eller efter eksamen.... [-]

USA Philadelphia
August 2020
Engelsk
Fuldtid
11 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MA

Temple University Klein College of Media and Communication

Master of Arts i mediestudier og produktion er et 36-kredit-program, der integrerer konceptuel og praktisk undersøgelse for at forberede de studerende til en karriere ind ... [+]

Master of Arts i mediestudier og produktion er et 36-kredit-program, der integrerer konceptuel og praktisk undersøgelse for at forberede de studerende til en karriere inden for medieanalyse, skabelse og ledelse eller videre akademisk undersøgelse. Vores studerende er aktivister, medieproducenter og forskere, der beskæftiger sig med medier gennem forskellige linser - kulturelle, økonomiske, historiske, juridiske, psykologiske og teknologiske.

Vores alumner arbejder som succesrige konsulenter, ledere, medieindholdsproducenter, forskere og forfattere over hele verden.

Temple University's Master of Arts i mediestudier og produktion er et fleksibelt program, der er tilgængeligt for studerende på deltid og heltid, der ønsker at forfølge praktisk læring og kritisk engagement med medier ved en af landets førende forskningsinstitutioner. Studerende kan gennemføre praktikpladser, gennemføre professionel medieuddannelse eller gå videre til et ph.d.-program.... [-]

USA Philadelphia
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Temple University Klein College of Media and Communication

Temple University's Master of Science i kommunikation for udvikling og social forandring er et af kun to sådanne kandidatprogrammer i USA Som fuldtidsstuderende i kommuni ... [+]

Dette program bygger på en lang historie og omfattende forskning i praksis med udviklingskommunikation og er designet til at imødekomme det 21. århundredes udfordringer inden for områder som fødevaresikkerhed, menneskerettigheder, ligestilling mellem kønnene, fred og konflikt, folkesundhed og bæredygtighed. Vores kandidatuddannelse fokuserer på at undervise de studerende i, hvordan man bruger digital og traditionel kommunikation til at fremme sociale ændringer med vægt på kommunikation til udvikling, deltagende forskningsmetoder og strategisk kommunikation.

Der er et presserende behov for eksperter i udviklingskommunikation - specialister i kommunikation i lokale samfund og regeringer og ikke-statslige og civilsamfundsorganisationer. Der kræves mange specifikke færdigheder, men det centrale og fælles mål er praktisk orienteret social og adfærdsændring. Specialister i udviklingskommunikation kan hjælpe med at skabe konsensus, skabe offentlig forståelse og skabe forandring ved effektivt at bruge de forskellige tilgængelige kommunikationsalternativer, hvad enten det er ved at lette dialog eller producere mediekampagner.... [-]

USA Philadelphia
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Temple University Klein College of Media and Communication

Udvikle stærke brandkampagner, der skaber publikum og driver forretning med Master of Science i strategisk reklame og marketing, en fælles kandidatgrad, der tilbydes af F ... [+]

Udvikle stærke brandkampagner, der skaber publikum og driver forretning med Master of Science i strategisk reklame og marketing , en fælles kandidatgrad, der tilbydes af Fox School of Business og Klein College of Media and Communication på Temple University. Erhverv de nødvendige færdigheder til at flette markedsundersøgelser, forbrugeradfærdsanalyse og kreative historiefortællingsteknikker til vellykkede kommunikationsstrategier.

Dette tværfaglige kandidatprogram kombinerer analytisk-orienterede marketingskurser fra Fox og strategiorienterede reklamekurser fra Klein, hvilket resulterer i en unik blanding af kvantitative og kvalitative indsigter. Med en balance mellem teoretiske principper og praktisk anvendelse, forbereder programmets studieplan de studerende til arbejde inden for adskillige områder inden for markedsføring og reklame, herunder... [-]

USA Philadelphia
Januar 2020
Engelsk
Deltid
5 semestre
på universitet
Læs mere på dansk