Temple University School of Pharmacy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

TUSP, en af de ældste apoteksskoler i Pennsylvania, har rødder, der dateres tilbage til 1901. I dag er TUSP vokset til et dynamisk, indflydelsesrige navn inden for apotekets forskning og uddannelse.

I 2010 anerkendte Carnegie Foundation for Advancement of Teaching Temple som et af kun 99 offentlige og private universiteter, der fortjener en RU / H-klassifikation, hvilket indikerer høj forskningsaktivitet. Vores prisvindende forskning og fakultet hjælper med at forme vores arv og giver vores studerende noget at fejre og stræbe efter.

Tempelets studerende er trods alt centrum for vores indsats og succes. Vores Pharm.D., Graduate Degrees in the Pharmaceutical Sciences and Regulatory Affairs and Quality Assurance (RAQA) graduate program giver vores forskelligartede og talentfulde studerende med de muligheder, de har brug for for at hjælpe dem med at opfylde deres forskellige faglige og uddannelsesmæssige mål.

Som skole gør TUSP alt for at bidrage til Temple Universitys solide omdømme og fremme innovation og fremskridt inden for farmaceutisk videnskab og farmaceutisk praksis.

Hvert år kultiverer TUSP-kandidater, informerede, etiske praktikere og forskere ud i verden. Sidste år dimitterede vi stolt 98,6% af vores Pharm.D. professionel klasse, der styrker vores kandidatgrad i den øverste tredje percentil af amerikanske apoteksskoler.

Placeringer

Philadelphia

Address
North Broad Street,3307
19140 Philadelphia, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer