Texas A&M University Central Texas College of Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Texas A&M University-Central Texas blev etableret i 2009 som medlem af The Texas A&M University System, et af de største videregående uddannelsessystemer i landet. A & M-Central Texas er en institution på øverste niveau, fuldt tilpasset regionale samfundskollegier og tilbyder kvalitetsbachelor- og kandidatgrad med vægt på adgang og overkommelig pris.

Mission

Texas A&M University-Central Texas er et offentligt universitet på øverste niveau, der tilbyder studentereksamen og kandidatgrad, der er vigtige for regionen og staten. Det er forpligtet til strenge og innovative uddannelsesprogrammer af høj kvalitet, der leveres i en række instruktionsformer til en forskelligartet studentpopulation gennem enestående undervisning, service og anvendt stipendium. Med vægt på samfundsengagement anvender universitetet ny teknologi til at forbedre studerendes læring og til at pleje sine partnerskaber med regionale samfundskollegier, den militære tilstedeværelse i sin region og samfundet som helhed.

Vision

Texas A&M University-Central Texas vil opnå national anerkendelse som et højere niveau universitet, der tilbyder høj kvalitet og overkommelige bachelor- og kandidatuddannelsesprogrammer for at imødekomme regionale og statlige behov.

Kerneværdier

Excellence og præstation

Vi bestræber os på løbende at forbedre, innovere og overgå forventningerne.

Medfølelse

Vi holder af andres følelser. Når andre lider, føler vi medfølelse og tilbyder hjælp.

Integritet

Vi opfører os på en etisk og respektfuld måde.

Viden

Vi leverer uddannelsesmæssige oplevelser for at tilskynde til livslang læring og intellektuel nysgerrighed.

mangfoldighed

Vi respekterer og værdsætter både forskelle og ligheder hos vores studerende, kolleger og andre interessenter.

Initiativ

Vi tilskynder til involvering og bidrag fra hver medarbejder. Vi skaber en arbejdsplads, hvor enhver medarbejder kan dele en følelse af ejerskab.

Samarbejde

Vi udvikler og opretholder partnerskaber for at imødekomme behovene hos vores studerende, fakultet, personale og eksterne interessenter.

Placeringer

Killeen

Address
Leadership Place,1001
76549 Killeen, Texas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig