Texas A&M University Commerce College of Humanities, Social Sciences & Arts

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

KOLLEGE AF SUNDHEDER, SOCIALE VIDENSKABER OG KUNST ...

På vegne af studerende, personale og fakultet ved College of Humanities, Social Sciences and Arts, VELKOMMEN til vores startside! Vi er glade for, at du er interesseret i vores college og programmer.

Fra dine klasser i den akademiske grundlæggende læseplan til dit valgte store studieområde til fremragende bestræbelser både inden for og uden for den traditionelle klasselokaleindstilling, vil du finde dig selv unikt placeret i vores college. Afdelinger i kollegiet repræsenterer både traditionelle og nye videnområder, der ikke kun understøtter dine nuværende interesser, men også hjælper dig med at opdage og definere nye områder til berigelse.

Som studerende på vores college lærer du at kommunikere tydeligt og effektivt, forstå litterære, historiske, sociologiske og geopolitiske spørgsmål og værdsætte og deltage i den visuelle og scenekunst. Du får mulighed for at deltage i forskellige kulturelle og kunstneriske begivenheder og forestillinger og fordybe dig i stræben efter intellektuel ekspertise, der vil forme dine livslange oplevelser på tværs af personlige og professionelle veje.

Uanset hvad du nyder, er der en mulighed for dig at deltage i vores college!

Med venlig hilsen

William F. Kuracina, dekan

KOLLEGENS MISSION

Kollegiet er stedet for kreativ og liberal kunstuddannelse ved Texas A&M University-Commerce og stræber efter ekspertise og en global vision i dets bestræbelser.

Kollegiet giver studerende mulighed for at kommunikere tydeligt og effektivt, forstå litterære, historiske, sociologiske og geopolitiske spørgsmål og værdsætte og deltage i den visuelle og scenekunst.

Kollegiet tjener studerende, fakultet, personale, alumner og samfundet som helhed - regionalt, nationalt og internationalt - og stræber mod mangfoldighed i alle sine aktiviteter.

Placeringer

Commerce

Address
Campbell Street,2200
75428 Commerce, Texas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig