Texas A&M University at Galveston

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Texas A&M University i Galveston er kilden til alt ”havorienteret” på Texas A&M University. TAMUG tilbyder en unik blanding af marine og maritime programmer, herunder majors inden for videnskab, erhverv, teknik, liberal kunst og transport.

Texas A&M Galveston er en specialinstitution for videregående uddannelser til grunduddannelse og kandidatuddannelse i hav- og maritime studier inden for videnskab, ingeniørvidenskab og erhverv samt forskning og offentlig service relateret til det generelle felt af marine ressourcer. Institutionen er under ledelse og kontrol af bestyrelsesrådet for Texas A&M University System, med grader tilbydes under navnet og myndigheden af Texas A&M University på College Station.

Texas A&M University er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for at tildele baccalaureate, kandidatuddannelser og doktorgrader.

Havrejser, sejlads i Galveston Bay, eksperimenter ved stranden og uafhængig undersøgelse supplerer den strenge klasseværelsesoplevelse på vores øcampus.

Campusmiljøet ved havet supplerer de unikke tilbud på læseplanerne. Atmosfæren fremmes af fakultetet, personalet og studerende understreger det intime forhold mellem universitetet og havet.

Placeringer

Galveston

Address
Seawolf Parkway,200
77554 Galveston, Texas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig