Texas Christian University Neeley School of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til TCU Neeley School of Business. Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig for at komme videre på måder der er rigtige for vores studerende, fakultet, personale, alumner og interessenter.

Mens ethvert punkt i TCUs historie giver en spændende mulighed for at være en del af dette samfund, gør dynamikken i den videregående uddannelse i dag dette øjeblik og årene fremover særligt vigtige, når vi bygger på det momentum, der genereres ved at leve Neeley-løftet “til at løsne menneskets potentiale med lederskab i kernen og innovation i vores ånd. ”

Tunge doser af både lederskab og innovation er kritiske for at opretholde og udvide vores førende med at give verdensklasses, værdiecentreret uddannelse til de etiske ledere, vi har brug for i morgen, her i Texas og videre.

Vi samarbejder med alle vores vigtige interessenter for at engagere sig i vores fremskridt. Fremragende studerende vælger TCU Neeley frem for andre handelsskoler. Enestående fakultet vælger at begynde eller udvide deres karriere her. Verdens mest ambitiøse arbejdsgivere (inklusive dem lige her i Fort Worth) tørster efter muligheden for at ansætte vores studerende og kandidater. Ledere ud over vores klasseværelser og korridorer er vores fortalere, når vi udvider vores service til samfundet i alle dets dimensioner.

Placeringer

Fort Worth

Address
76109 Fort Worth, Texas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig