Læs den officielle beskrivelse

Den Catholic University of America, Grundlagt i 1887 af de amerikanske katolske biskopper med støtte fra pave Leo XIII, er den nationale universitet i den katolske kirke i USA. Etableret som en kandidat forskningscenter, University begyndte at tilbyde bachelor uddannelse i 1904 og i dag er hjemsted for 12 skoler og 21 forskningsfaciliteter. Katolske Universitet er den eneste amerikanske universitet med kirkelige fakulteter yde kanoniske grader i tre discipliner. Universitetets grønne 180-acre campus, som ligger lige nord for Capitol Hill, Giver eleverne mulighed for let adgang til den brede vifte af uddannelsesmæssige, kulturelle og politiske muligheder, Washington, DC har at tilbyde.

Mission Statement Da den nationale universitet i den katolske kirke i USA, grundlagt og sponsoreret af biskopperne i det land, med godkendelse af pavestolen, er det katolske universitet i Amerika forpligtet til at være en omfattende katolske og amerikansk institution for videregående uddannelse, trofaste til Jesu Kristi lærdomme, som udleveres på af kirken. Dedikeret til at fremme dialogen mellem tro og fornuft, det katolske universitet i USA søger at opdage og formidle sandheden gennem ekspertise i undervisning og forskning, alle i tjeneste for Kirken, nationen og verden.

Målsætningerne for universitetet Det katolske universitet i Amerika er et fællesskab af lærde, både fakultetet og de studerende, indsat for at opdage, bevare og formidle sandheden i alle dens former, med særlig henvisning til de behov og muligheder for nationen. Som et universitet, er det hovedsagelig et frit og selvstændigt center for undersøgelse og et agentur tjener behovene hos det menneskelige samfund. Det glæder sig over samarbejdet med alle lærde af god vilje, der gennem processen med undersøgelse og refleksion, bidrager til disse mål i en atmosfære af faglighed, hvor frihed fremmes, og hvor den eneste begrænsning på sandhed er sandheden selv.

Som en katolsk universitet, den ønsker at dyrke og formidle en forståelse af den kristne tro inden for rammerne af alle former for menneskelig undersøgelse og værdier. Det søger at sikre, i en institutionel måde, den rette intellektuelle og akademiske vidne til Christian inspiration i individer og i samfundet, og for at skabe et sted for fortsat refleksion, i lyset af den kristne tro, på den voksende skat af menneskelig viden.

Som et medlem af den amerikanske akademiske samfund, accepterer de standarder og procedurer for amerikanske institutioner og søger at opnå skelnen inden for den akademiske verden.

Tro mod det kristne budskab, som det kommer gennem Kirken og tro mod sine egne nationale traditioner, det katolske universitet i Amerika har unikke ansvar for at være til tjeneste for kristen tænkning og undervisning i den katolske samfund såvel som at tjene nationen og verden .

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

The Catholic University of America

Integral økonomisk udvikling er en tilgang til udvikling, der søger at styrke de civile og sociale institutioner, der er nødvendige for en bæredygtig udvikling; en, der t ... [+]

MA i Integral Policy Økonomisk Udvikling To års program på fuld tid, med deltids-mulighed. Pionerer gennemførelse af en integreret tilgang til økonomisk udvikling politik. Underviser anvendte politik og økonomiske teknikker i en integreret ramme for udvikling. Hvad er en integreret tilgang

Integral økonomisk udvikling er en tilgang til udvikling, der søger at styrke de civile og sociale institutioner, der er nødvendige for en bæredygtig udvikling; en, der tager en integreret billede af personens rolle i samfundet. Det er en tilgang, som udviklings enheder i stigende grad efterspørger. Integral økonomisk udvikling, set fra perspektivet af hele mennesket, og hele den menneskelige samfund, er kernen i vores programmer og missionen af ​​det katolske universitet i Amerika.... [-]

USA Washington
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Catholic University of America

... [+]

Disse innovative programmer gælder for forskellige aspekter af udviklingen på det private eller offentlige niveau, herunder tekniske aspekter af samspillet mellem politik og udvikling økonomisk politik, økonomisk udvikling og global sundhed, fødevarer og ernæring, energi og miljø, uddannelse i udviklingslandene, og samfundsudvikling.

Tilmelding i IEDM eller IEDP program giver dig mulighed for at lære og opleve på første hånd en bred vifte af udvikling praksis i både den offentlige og den private sektor gennem interaktion med højt profilerede personer engageret i vellykkede udviklingsinitiativer, som udgør vores International Advisory Board, vores fakultet og føre vores ledere i Udvikling Seminarer.... [-]

USA Washington
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Integral Economic Development

IEDM one year or two full of international experience

The Catholic University of America
Address
The Catholic University of America, 620 Michigan Ave., N.E.
DC 20064 Washington, District of Columbia, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 202-319-4289