The Catholic University of America

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det katolske universitet i Amerika , der blev grundlagt i 1887 af de amerikanske katolske biskoper med støtte fra pave Leo XIII, er det nationale universitet for den katolske kirke i USA. Universitetet blev oprettet som et forskningscenter og begyndte at tilbyde grunduddannelse i 1904 og er i dag hjemsted for 12 skoler og 21 forskningsfaciliteter. Det katolske universitet er det eneste amerikanske universitet med kirkelige fakulteter, der tildeler kanoniske grader inden for tre discipliner . Universitetets frodige 180 hektar store campus, der ligger lige nord for Capitol Hill , giver studerende nem adgang til den brede vifte af uddannelsesmæssige, kulturelle og politiske muligheder, som Washington, DC har at tilbyde.

Mission statement

Som det nationale universitet i den katolske kirke i USA, grundlagt og sponsoreret af landets biskoper med godkendelse af Holy Holy, er The Catholic University of America forpligtet til at være en omfattende katolsk og amerikansk institution for højere læring, trofast til Jesu Kristi lære som overdraget af Kirken. The Catholic University of America er dedikeret til at fremme dialogen mellem tro og fornuft og forsøger at opdage og formidle sandheden gennem fremragende undervisning og forskning, alt sammen i tjeneste for kirken, nationen og verden.

Mål for universitetet

The Catholic University of America er et samfund af lærde, både fakultet og studerende, der er afsat til at opdage, bevare og formidle sandheden i alle dens former, med særlig henvisning til nationens behov og muligheder. Som universitet er det i det væsentlige et gratis og autonomt studiecenter og et agentur, der tjener menneskets samfunds behov. Det glæder sig over samarbejde med alle lærde med god vilje, der gennem studiet og refleksionsprocessen bidrager til disse mål i en atmosfære af akademisk kompetence, hvor frihed fremmes, og hvor den eneste begrænsning for sandheden er sandheden i sig selv. Som et katolsk universitet ønsker det at dyrke og formidle en forståelse af den kristne tro inden for rammerne af alle former for menneskelig undersøgelse og værdier. Den søger på institutionel måde at sikre det rette intellektuelle og akademiske vidne til kristen inspiration hos enkeltpersoner og i samfundet og at give et sted til fortsat refleksion i lyset af kristen tro over den voksende skatkammer af menneskelig viden. Som medlem af det amerikanske akademiske samfund accepterer det standarderne og procedurerne for amerikanske institutioner og forsøger at opnå forskel inden for den akademiske verden. Trofast mod det kristne budskab, når det kommer gennem kirken og tro mod sine egne nationale traditioner, har The Catholic University of America unikke opgaver for at være til tjeneste for kristen tanke og uddannelse i det katolske samfund såvel som for at tjene nationen og verdenen .

CUA 3

134733_ChristianinJamaica.png

Christian Domaas, alun, nu hos Chemonics International Development Consulting Firm, W., DC: "Færdigheder, der kan anvendes virkelig overalt. Det anvendte forskningsprojekt er en virkelig unik og fantastisk mulighed for at arbejde på et projekt, for at se udviklingen ske først - hånd og arbejde med evalueringer ".

Placeringer

Washington

The Catholic University of America

Address
The Catholic University of America,
620 Michigan Ave., N.E.

DC 20064 Washington, District of Columbia, USA
Telefonnummer
+1 202-319-4289

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig