The Catholic University of America

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Catholic University of America, Grundlagt i 1887 af de amerikanske katolske biskopper med støtte fra pave Leo XIII, er den nationale universitet i den katolske kirke i USA. Etableret som en kandidat forskningscenter, University begyndte at tilbyde bachelor uddannelse i 1904 og i dag er hjemsted for 12 skoler og 21 forskningsfaciliteter. Katolske Universitet er den eneste amerikanske universitet med kirkelige fakulteter yde kanoniske grader i tre discipliner. Universitetets grønne 180-acre campus, som ligger lige nord for Capitol Hill, Giver eleverne mulighed for let adgang til den brede vifte af uddannelsesmæssige, kulturelle og politiske muligheder, Washington, DC har at tilbyde.

Mission Statement Da den nationale universitet i den katolske kirke i USA, grundlagt og sponsoreret af biskopperne i det land, med godkendelse af pavestolen, er det katolske universitet i Amerika forpligtet til at være en omfattende katolske og amerikansk institution for videregående uddannelse, trofaste til Jesu Kristi lærdomme, som udleveres på af kirken. Dedikeret til at fremme dialogen mellem tro og fornuft, det katolske universitet i USA søger at opdage og formidle sandheden gennem ekspertise i undervisning og forskning, alle i tjeneste for Kirken, nationen og verden.

Målsætningerne for universitetet Det katolske universitet i Amerika er et fællesskab af lærde, både fakultetet og de studerende, indsat for at opdage, bevare og formidle sandheden i alle dens former, med særlig henvisning til de behov og muligheder for nationen. Som et universitet, er det hovedsagelig et frit og selvstændigt center for undersøgelse og et agentur tjener behovene hos det menneskelige samfund. Det glæder sig over samarbejdet med alle lærde af god vilje, der gennem processen med undersøgelse og refleksion, bidrager til disse mål i en atmosfære af faglighed, hvor frihed fremmes, og hvor den eneste begrænsning på sandhed er sandheden selv.

Som en katolsk universitet, den ønsker at dyrke og formidle en forståelse af den kristne tro inden for rammerne af alle former for menneskelig undersøgelse og værdier. Det søger at sikre, i en institutionel måde, den rette intellektuelle og akademiske vidne til Christian inspiration i individer og i samfundet, og for at skabe et sted for fortsat refleksion, i lyset af den kristne tro, på den voksende skat af menneskelig viden.

Som et medlem af den amerikanske akademiske samfund, accepterer de standarder og procedurer for amerikanske institutioner og søger at opnå skelnen inden for den akademiske verden.

Tro mod det kristne budskab, som det kommer gennem Kirken og tro mod sine egne nationale traditioner, det katolske universitet i Amerika har unikke ansvar for at være til tjeneste for kristen tænkning og undervisning i den katolske samfund såvel som at tjene nationen og verden .

Placeringer

Washington

The Catholic University of America

Address
The Catholic University of America,
620 Michigan Ave., N.E.

DC 20064 Washington, District of Columbia, USA
Telefonnummer
+1 202-319-4289