Læs den officielle beskrivelse

Cooper Union for Advancement of Science and Art, etableret i 1859, er blandt landets ældste og fornemste institutioner for videregående uddannelse. Organisationen, arven fra Peter Cooper, indtager en særlig plads i den kulturelle struktur i amerikanske liv.

Grundlagt af industrimand, opfinder og filantrop Peter Cooper, Cooper Union huse skoler af kunst, arkitektur og teknik, samt en verdensklasse fakultet humaniora og samfundsvidenskab.

Mission og vision

Gennem fremragende akademiske programmer i arkitektur, kunst og teknik, og en Humanistiske Fakultet og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, The Cooper Union for Advancement of Science and Art forbereder talentfulde studerende til at foretage oplyste bidrag til samfundet.

Kollegiet indrømmer bachelorer udelukkende på fortjeneste og udmærkelser fulde stipendier til alle tilmeldte studerende. Institutionen giver tæt kontakt med en fornem, kreativ fakultet og fremmer stringent, humanistisk læring, der er forstærket af processen for design og augmented af bymiljøet. Grundlagt i 1859 af Peter Cooper, industrimand og filantrop, The Cooper Union tilbyder offentlige programmer for civile, kulturelle og praktisk berigelse af New York City.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

The Cooper Union

The Master of Architecture II post-professionel grad program blev lanceret i 2009 for at udvide den vision og intellektuel stringens af bacheloruddannelse. ... [+]

Master of Architecture II

DET Master of Architecture II-programmet vil vokse til to studier FOR 2013-2014 skoleår.

Ud over den eksisterende læseplanen for Advanced Design Studio arbejde, der kulminerer i en design-forskning Speciale projektet, Kritik, Historie og Teori Koncentrationen vil tilbyde en intensiv etårig fordybelse i den kritik, historie og teori om arkitektur. Der lægges vægt på metoder til arkitektonisk analyse og historie, rolle og nutidige relevans af teori og forholdet mellem teori og design. Seminarer vil tilbyde forberedelse studerende til en karriere i journalistik, undervisning og eventuelle ph.d.-studier med en bred forståelse af de kulturelle betingelser for arkitektonisk produktion og en koncentration på kvalitet skriftligt. Analyse studios giver en dyb indsigt i den formelle og programmatisk mangfoldighed af historisk og moderne arkitektur, processen med design, og potentielle muligheder for nye tilgange til teori og praksis. En nødvendig vægt på Urbanism eller teknologier af repræsentation giver mulighed for dybere efterforskning i specifikke områder af historisk eller moderne arkitektonisk teori. ... [-]

USA New York
September 2019
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
The Cooper Union

... [+]

[-]
USA New York
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk