The Cooper Union

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Cooper Union for Advancement of Science and Art, etableret i 1859, er blandt landets ældste og fornemste institutioner for videregående uddannelse. Organisationen, arven fra Peter Cooper, indtager en særlig plads i den kulturelle struktur i amerikanske liv.

Grundlagt af industrimand, opfinder og filantrop Peter Cooper, Cooper Union huse skoler af kunst, arkitektur og teknik, samt en verdensklasse fakultet humaniora og samfundsvidenskab.

Mission og vision

Gennem fremragende akademiske programmer i arkitektur, kunst og teknik, og en Humanistiske Fakultet og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, The Cooper Union for Advancement of Science and Art forbereder talentfulde studerende til at foretage oplyste bidrag til samfundet.

Kollegiet indrømmer bachelorer udelukkende på fortjeneste og udmærkelser fulde stipendier til alle tilmeldte studerende. Institutionen giver tæt kontakt med en fornem, kreativ fakultet og fremmer stringent, humanistisk læring, der er forstærket af processen for design og augmented af bymiljøet. Grundlagt i 1859 af Peter Cooper, industrimand og filantrop, The Cooper Union tilbyder offentlige programmer for civile, kulturelle og praktisk berigelse af New York City.

Placeringer

New York

Address
Administrative Offices,
30 Cooper Square

NY 10003 New York, New York, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig