The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

George Washington University's Elliott School of International Affairs er en af verdens førende skoler for internationale anliggender. Beliggende i hjertet af Washington, DC, er dens mission at uddanne den næste generation af internationale ledere, udføre forskning, der fremmer forståelsen af vigtige globale spørgsmål og engagere det politiske samfund i USA og rundt om i verden.

Skolens unikke placering - kun få skridt fra Det Hvide Hus, Verdensbanken, Den Internationale Valutafond, det amerikanske udenrigsministerium og snesevis af andre amerikanske og internationale organisationer - beriger sin undervisning og forskning og giver studerende og lærde uante muligheder for at engagere sig i Amerikanske og internationale politiske samfund.

Elliott-skolen, udpeget til ære for den tidligere GW-præsident Lloyd H. Elliott og hans kone Evelyn, tilbyder innovative, tværfaglige undervisningsprogrammer, der giver studerende den uddannelse og uddannelse, de har brug for for at få succes på den internationale arena. Mere end 700 studerende drager fordel af et af Elliott skolens 12 kandidater.

Skolen tilbyder Master of Arts-programmer inden for global kommunikation, internationale anliggender, international udvikling, international handels- og investeringspolitik, international videnskab og teknologipolitik og sikkerhedspolitik samt Asien, Europa og Eurasia, Latinamerika og Mellemøsten . Elliott-skolen tilbyder også en kandidatgrad til fagfolk i midten af karrieren og en mastergrad i internationale studier sammen med sine 19 internationale partneruniversiteter. Mere end 2.100 kandidater forfølger en afrundet læseplan for liberal kunst med et særligt fokus på internationale anliggender eller med et regionalt fokus på Asien, Mellemøsten eller Latinamerika og halvkuglen. Elliott-skolens 20.000 alumner findes i lederpositioner i den offentlige, private og non-profit sektor over hele verden.

121744_44827954204_568590683a_o.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Elliott-skolen sponsorerer ni forskningsinstitutter:

 • Center for International Videnskab og Teknologi
 • Institut for europæiske, russiske og eurasiske studier
 • Institut for Globale og Internationale Studier
 • Institut for International Økonomisk Politik
 • Institut for Mellemøsten Studier
 • Institut for Offentlig Diplomati og Global Kommunikation (co-sponsoreret med GW's School of Media og Public Affairs)
 • Institut for Sikkerheds- og Konfliktstudier
 • Sigur Center for Asiatiske Studier
 • Space Policy Institute

Disse dynamiske intellektuelle centre giver steder for lærde og beslutningstagere at mødes for at udvikle, teste og formidle nye ideer. Fakultetsmedlemmer arbejder individuelt og samarbejde på tværs af discipliner for at skærpe intellektuelle debatter og uddybe faglige og politiske diskussioner om internationale anliggender. Elliott-skolens forskning bidrager til det ekspanderende organ af viden, der hjælper lærde, beslutningstagere og borgere med bedre at forstå verden.

121745_34060935083_bc4ef09e9a_o.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Mission

George Washington University har længe anerkendt værdien af en uddannelse i international anliggender. Siden universitetets start i 1821 har vi forberedt studerende på at stå over for vigtige globale spørgsmål og gøre en forskel i verden. Elliott School of International Affairs repræsenterer en kulmination af de innovative ideer og friske perspektiver genereret af dens forløbere på The George Washington University:

 • Comparative Jurisprudence and Diplomacy School (1898 - 1905)
 • Institut for Politik og Diplomati (1905 - 1907)
 • College of the Political Sciences (1907 - 1913)
 • International lov og diplomati i Columbian College (1913 - 1928)
 • Regeringsskolen (1928 - 1960)
 • Skolen for regeringen, erhvervslivet og internationale anliggender (1960-1966)
 • Skolen for Internationale Anliggender (1987 - 1988)
 • Skolen for offentlige og internationale anliggender (1966-1987)
 • Elliott School of International Affairs (1988 - i dag)

På Elliott School of International Affairs er vores mission:

 • At uddanne den næste generation af internationale ledere
 • At gennemføre forskning og producere stipendium, der fremmer forståelse af vigtige globale spørgsmål
 • At engagere offentligheden og det politiske samfund i USA og rundt om i verden og derved fremme internationale dialog og udformning af politiske løsninger

Vores mission er at skabe viden, dele visdom og inspirere til handling for at gøre vores verden til et bedre sted.

Elliott skole ved numrene

134753_ElliottSchoolbytheNumbers.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Om Elliott-skolen

George Washington University har uddannet generationer af internationale ledere og fremmet forståelsen af vigtige globale spørgsmål siden 1821.

Elliott School of International Affairs, udpeget til ære for den tidligere GW-præsident Lloyd H. Elliott og hans kone Evelyn, er dedikeret til denne mission. Vi uddanner vores studerende i teori og praksis for internationale anliggender og tilbyder dem en dybdegående analyse af internationale økonomiske, politiske, videnskabelige og kulturelle spørgsmål. Skolens læseplan er tværfaglig; de fleste Elliott School fuldtids fakultet udnævnes samlet i GW-afdelinger.

Vores bredt respekterede fakultet forbereder studerende på Elliott School til globale karrierer i den offentlige, private og non-profit sektor. Kandidater fra Elliott School er konsekvent efterspurgt efter udfordrende globale karrierer. Hvad mere er, vores placering i Washington, DC giver os mulighed for at danne stærke forhold til offentlige, private og almennyttige organisationer, der regelmæssigt beskæftiger studerende og alumner på Elliott School.

Placeringer

Washington

Elliott School of International Affairs

Address
Elliott School of International Affairs
1957 E Street, NW

20052 Washington, District of Columbia, USA
Telefonnummer
+1 202-994-6240

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig