The King's University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kongens University (TKU) er en akkrediteret, Spirit-beføjet evangeliske universitet med afdelingskontorer campusser og undervisning sites i flere amerikanske byer. TKU giver de studerende en komplet lærerig oplevelse ved at kombinere videregående uddannelse med praktisk ministerium erfaring indenfor dynamiske lokale kirker. Denne komplette uddannelsesmæssige erfaring forbereder og udstyrer de studerende til at tjene i den lokale kirke, markedspladsen og i hele verden.

Dr. Jack Hayford, grundlægger og kansler Kongens Universitet og pastor Robert Morris, stiftende Senior Pastor af Gateway Kirke, har dyrket et unikt partnerskab, idet Dr. Hayford tjener som en apostolsk ældste af Gateway Kirke, og pastor Robert øjeblikket tjener som formand for bestyrelsen for Kongens Universitet. Dr. Hayford og pastor Robert deler værdien af ​​ekspertise og professionalisme i deres vision at uddanne mænd og kvinder for arbejde af kongeriget, hvor Gud giver dem indflydelse. Denne fælles vision førte til oprettelsen af ​​en TKU campus på Gateway Kirke.

Med mere end 700 studerende universitet-dækkende, og 270 studerende på Southlake campus i DFW, TKU dynamiske læringsmiljø og Spirit-bemyndiget samfund give sine studerende til at lære, udvikle færdigheder og talenter, og vokse i relationer med medstuderende, undervisere og med Herren.

Placeringer

Southlake

Address
2121 E. Southlake Blvd
Southlake, TX 76092

Southlake, Texas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig