The National Graduate School of Quality Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Missionen for The National Graduate School of Quality Management (NGS) er at give uddannelsesprogrammer som forhåndskendskab på området Quality Systems Management (QSM), for at lette en kodifikation af QSM "bedste praksis", og at skabe innovative modeller med betydelig , hele virksomheden eller national betydning og anvendelse. NGS programmer demonstrerer performance-baserede resultater af sin mission på hver grad niveau gennem graden "projekt", som skal vise konkrete resultater til NGS fakultetet og arbejdsgiveren eller sponsor. Vi har krævet, at de studerende demonstrere deres viden og anvendelsen af ​​denne viden i praktisk, arbejdsrelaterede projekter siden 1993.

National Graduate School of Quality Management (NGS) er en professionel praksis institution med et primært fokus:

At give arbejder voksne med højere niveau viden og forståelse af de begreber, principper og værktøjer for kvalitet-baserede systemer forvaltning for ydeevne excellence. At opgradere personer med adfærdsmæssige, analytisk, kundeservice, og lederegenskaber for at opnå håndgribelige og målbare resultater for organisationens præstationer topkvalitet. For at øge den samlede forståelse af kvalitets-baserede systemer ledelse i den offentlige og den private sektor på landsplan. At udvikle fortalere og pædagoger af kvalitetssystemer ledelse i stand til yderligere forståelse og anvendelse af de begreber, principper og værktøjer.

De pædagogiske mål for The National Graduate School of Quality Management programmer er:

At give de studerende, især arbejder voksne og andre ikke-traditionelle studerende, med en business-relaterede videregående uddannelse, der vil give dem mulighed for at foretage hurtige bidrag til for-profit og ikke-for-profit organisationer. At engagere eleverne i en streng, spændende, udfordrende, teoretisk og praktisk læring erfaring i et specialiseret læseplan, der er unikt centreret i både ledelse videnskaber og kvalitetssystemer videnskaber, bygger på en teamwork tilgang, og indarbejde en virksomhed projekt, der kræver målbare resultater. At give højt kvalificeret fakulteter, som er praktikere med professionelle arbejde erfaring samt passende uddannelsesmæssige legitimationsoplysninger. At give de studerende de nødvendige ressourcer til at interagere med andre klart og effektivt. At bibringe og vise eleverne justeret forholdet mellem ledelse ledelse og en kvalitet systemer tema til etisk adfærd. For at lette grad tilbud på et fremskyndet grundlag, i overensstemmelse med håndtering af levering pensum til kapacitet, der arbejder voksne. At fremlægge studerende med metoder til undersøgelse. At underkaste den viden kendt som kvalitetssystemer ledelse til en proces med løbende forbedringer stammer fra anvendelsen af ​​denne viden på arbejdspladsen, og reaktioner på forskning på området. At søge og spore resultater og evalueringer af respondent alumner og sponsorering arbejdsgiverne til at vurdere programmets levedygtighed.

Akkreditering

National Graduate School of Quality Management er akkrediteret af New England Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier, Inc. gennem sin Kommissionen om institutioner for videregående uddannelse. Akkreditering af en institution for videregående uddannelse ved New England Sammenslutningen angiver, at det opfylder eller overstiger kriterierne for vurdering af institutionel kvalitet periodisk påføres gennem en peer review-proces. Et akkrediteret kollegium eller universitet er en, der har rådighed over de nødvendige ressourcer til at nå sine erklærede formål gennem passende uddannelsesprogrammer, er væsentligt at gøre det, og giver rimelig dokumentation for, at den fortsat vil gøre det i den nærmeste fremtid. Institutionelle integritet er også løses gennem akkreditering. Akkreditering af New England Association er ikke delvis, men gælder for institutionen som helhed. Som sådan er det ikke en garanti for hvert kursus eller program, der tilbydes, eller kompetence enkelte kandidater. Tværtimod, det giver rimelig sikkerhed for kvaliteten af ​​muligheder til rådighed for studerende, der deltager i institutionen. Henvendelser vedrørende akkrediteringsstatus ved New England Sammenslutningen skal rettes til det administrative personale i institutionen.

SCHEV

National Graduate School er certificeret til at fungere af staten Rådet for videregående uddannelse for Virginia (SCHEV): Privat & Out-of-stat postsecondary uddannelse statsråd for videregående uddannelse for Virginia James Monroe Bygning 101 N. 14th Street, 9th Floor Richmond, VA 23219 (804) 225-2600

Placeringer

Falmouth

Address
186 Jones Road
MA 02540 Falmouth, Massachusetts, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig