The University of Alabama

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Som statens flagskibsuniversitet har The University of Alabama familien altid fokuseret på at være den bedste. Det er her legender fremstilles.

Grundlagt i 1831 som statens første offentlige college, The University of Alabama er dedikeret til fremragende inden for undervisning, forskning og service. Vi leverer et kreativt, nærende campusmiljø, hvor vores studerende kan blive de bedst mulige enkeltpersoner, lære af det bedste og lyseste fakultet og gøre en positiv forskel i samfundet, staten og verden. Du kan lide det, du finder her. Bliv en del af The University of Alabama familien.

Vores mission

The University of Alabama vil fremme den intellektuelle og sociale tilstand for befolkningen i staten, nationen og verden gennem skabelse, oversættelse og formidling af viden med vægt på kvalitetsprogrammer inden for undervisning, forskning og service.

Vores vision

The University of Alabama vil være kendt som det valgte universitet for de bedste og lyseste studerende i Alabama, og alle studerende, der søger ekstraordinære uddannelsesmuligheder. The University of Alabama vil være et studentcentreret forskningsuniversitet og et akademisk samfund, der er forenet i sin forpligtelse til at forbedre livskvaliteten for alle Alabamians og borgerne i nationen og verdenen.

Vores kerneværdier

The University of Alabama er forpligtet til:

  • Grunduddannelse, der producerer socialt bevidste, etiske og afrundede ledere, der er forankrede i deres emne og er i stand til at kontrollere deres egne skæbner.
  • Kandidatuddannelse, der er dybt bundet i fagets viden, fagligt indhold, forskningsevner og kreativ aktivitet.
  • Offentligt opsøgende arbejde og service, der holdes højst i betragtning og fremmer påvirkningsfuldt offentligt engagement for at forbedre livskvaliteten for borgere i Alabama, nationen og verdenen.
  • Campusliv, der udgør et samarbejde, kollegialitet, respekt og en kultur for inklusivitet.

Vores strategiske mål

  • Tilvejebringe en førende kandidat- og kandidatuddannelse, der tilbyder et globalt perspektiv og er kendetegnet ved fremragende undervisning, stipendium af høj kvalitet og karakteristiske læseplaner og samkursulære programmer.
  • Forøg universitetets produktivitet og innovation inden for forskning, stipendium og kreative aktiviteter, der påvirker økonomisk og samfundsudvikling.
  • Berig vores lærings- og arbejdsmiljø ved at tilvejebringe et accepterende, inkluderende samfund, der tiltrækker og støtter et forskelligartet fakultet, personale og studerende.
  • Giv muligheder og ressourcer, der letter balancen mellem arbejdsliv og forbedrer rekruttering og fastholdelse af enestående fakultet og personale.

Placeringer

Tuscaloosa

Address
35487 Tuscaloosa, Alabama, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig