The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oplev den legendariske Advantage ™ Notre Dame Business. Vi udfordrer dig til Spørg Mere of Business ™ som du udvikler dine talenter og forberede sig på at gøre en forskel. Du ønsker måske at styre et brand, en plante eller mennesker. Du ønsker måske at være en PartnerEn værdipapirhandler, En entreprenør eller CEO. Vi ønsker, at disse resultater for dig, også.

Men vi vil meget mere for dig og fra dig.

Fremtiden byder på store udfordringer. Og fremtiden afhænger af dig.

Uanset om vi er overvældet og mindsket af vores udfordringer, eller skabe værdiskabende løsninger for vores kollektive samfund - det er her du vil gøre en forskel. Ved Mendoza College of BusinessMener vi, at en uddannelse værdig dig og disse udfordringer skal lære dig at løse vanskelige problemer med integritet og stærke vaner i sindet.

I sidste ende, vi ønsker at blive ledere, der gør vores fremtid sammen bedre ved det privilegium af de holdninger, du vil holde, de beslutninger, du vil gøre, de ressourcer, du vil udvikle og anvende, og de mennesker, hvis liv du vil røre.

Det er visionen indlejret i grundlæggelsen af University of Notre Dame af Fader Edward Sorin, CSC i 1842 og en drøm, der i dag fortsætter med at fremkalde den kollektive lidenskab og energi af fakultetet og personale Mendoza College of Business. Den Mendoza College of Business er hjemsted for dedikerede lærere, forskere og mere end 2400 studerende, der er engageret i bachelor, kandidat og udøvende studier. Grader, der tilbydes på Mendoza College omfatter:

Bachelor of Business Administration Executive Master of Business Administration Master of Business Administration (MBA) Master of Science i Bogføring Master of Nonprofit Administration (MNA)

Mendoza tilbyder også en bred vifte af brugerdefinerede programmer for virksomheder og organisationer, samt certifikat programmer for ledere og nonprofit ledere og ledere. Disse programmer udbydes gennem Lederuddannelse og Nonprofit Faglig Udvikling.

Mission Statement At bygge en premier katolsk business school, der fremmer akademisk ekspertise, faglige effektivitet og personlig ansvarlighed i en sammenhæng, der stræber efter at være tro mod de idealer som fællesskab, menneskelig udvikling og den enkeltes integritet.

Om University of Notre Dame The University of Notre Dame er en uafhængig, national katolske universitet placeret i Notre Dame, Ind., Der støder op til byen South Bend og cirka 90 miles øst for Chicago.

Kilden af ​​universitetets akademiske styrke er dets fakultet. Notre Dame fakultet medlemmer har vundet 36 stipendier fra National Endowment for humaniora i de seneste ni år, mere end for nogen anden universitet i nationen.

Ved Notre Dame, er uddannelse altid været knyttet til værdier, blandt dem lever i samfundet og frivilligt arbejde i samfundstjeneste. Kollegium liv er både kendetegnende for Notre Dame erfaring og kilden til universitetets rige tradition. En yngre tradition, universitetets center for sociale hensyn fungerer som en katalysator for studerende frivillighed. Omkring 80 procent af Notre Dame studerende engagere sig i en form for frivillig samfundstjeneste i løbet af deres år på universitetet, og mindst 10 procent afsætte et år eller mere efter endt uddannelse til tjeneste i USA og rundt om i verden.

University of Notre Dame, som er en af ​​en håndfuld virkelig internationale universiteter, har en studerende på mere end 11.500 studerende trukket fra alle 50 stater og mere end 100 andre lande. Notre Dame alumnenetværk er den mest omfattende i de videregående uddannelser, med mere end 270 klubber, herunder mere end 40 internationale klubber.

Medonza Rankings Mendoza College of Business er anerkendt for kvalitet og sit engagement i sociale og miljømæssige ansvar som udvalgte placeringer indikerer:

1 blandt landets bedste bachelor business schools --Bloomberg Businessweek (2010 - 2014)

20 blandt de bedste amerikanske graduate business schools - Bloomberg BusinessWeek (2012)

15 blandt top Executive MBA programmer - Bloomberg BusinessWeek (2013), The Economist - Hvilken MBA? (2013) og digtere og quants for ledere (2014)

4 landsdækkende blandt de øverste bogføring kandidatuddannelser - Offentlig Bogføring Report (2013)

Mendoza College of Business er akkrediteret af AACSB International og er forpligtet til at overholde de principper for Responsible Management Education (PRME).

Placeringer

Notre Dame

Address
Mendoza College of Business, University of Notre Dame,
Notre Dame

46556-5646 Notre Dame, Indiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig