The University of Texas Permian Basin, College of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores mission og historie

Hvor vi er kommet fra, hvor vi skal hen

Vores mission

Som en regional, omfattende institution serverer University of Texas Permian Basin et mangfoldigt samfund af studerende fra regionen, staten og videre. Gennem ekspertise inden for studerendes centreret undervisning, læring, forskning og offentlig service dyrker universitetet engagerede borgere og påvirker liv, mens de fremmer teknologien og de offentlige interesser i West Texas.

Historien om UT Permian Basin

Vi begyndte som et eksperiment. I 1969 besluttede Texas-lovgivningen at oprette et ”øverste niveau” -universitet i Odessa - dvs. et universitet, der kun accepterede juniorer, seniorer og kandidatstuderende.

Men inden byggeriet på den nye skole kunne komme i gang, afbrød en retssag ting. Sagsøgeren anfægtede gyldigheden af universitetets ejendomsgoder. Arbejdet blev standset.

Til sidst greb Texas højesteret ind og dømte til universitetets fordel. Bulldozerne fyrede op igen, og i april 1972 brød UT Permian Basins nye campus jorden.

Lidt mere end et år senere - den 4. september 1973 - åbnede universitetet for klasser. Byggeriet var dog ikke afsluttet, så de 1.112 studerende i den første klasse studerede i midlertidige bygninger og trailere. Det skulle tage næsten endnu et år, før UT Permian Basins permanente faciliteter var komplette.

Spol frem 18 år: Texas-lovgivningen besluttede endnu en gang at ændre UTPBs bane ved at vedtage en regning, der gjorde skolen til en fireårig institution. Den første nybegynderklasse - kendt på campusloreen som Pioneer Freshmen - kom med i efteråret 1991.

Fra vores ydmyge, eksperimentelle begyndelse er UT Permian Basin vokset i næsten alle retninger.

Ingen skole er som UT Permian Basin. Måske er det derfor, at ingen skole har en historie, der ligner vores.

Sammen er vi Falcons.

136964_pexels-photo-2422293.jpeg

Om Permian Bassin

Hvor den gamle vest møder det nye århundrede

Der er ikke noget sted helt som det permiske bassin - en vild, uberørt skønhed spredt med lommer til moderne udvikling. Robust mødes West Texas chic.

Vi elsker vores uendelige blå himmel, men vi ved, at West Texas er så meget mere end en billed perfekt solnedgang. Permian Basin er hjemsted for venlige, hårdtarbejdende, optimistiske mennesker, der aldrig har mødt en fremmed.

Hvis du søger at skabe din egen fremtid, er det her du hører hjemme.

Om bassinet

Et "bassin" er en simpel geologisk betegnelse for en dukkert eller fordybning i jordoverfladen - normalt forårsaget af erosion over jorden og jordskælv dybt nedenunder.

Permian Basin strækker sig fra det østlige New Mexico og dækker det meste af Vest-Texas (Lubbock mod nord, Rio Grande-dalen mod syd) og er faktisk en samling af mindre bassiner. Men alt i alt dækker det permiske bassin 75.000 kvadrat miles - hvilket gør det til et af de større bassiner i Nordamerika.

Men det er geologi. Set fra lægmandens perspektiv er Permian Basin faktisk et fantastisk stykke amerikansk land med en helt unik skønhed. Du har lyst til, at du faktisk kan se jorden møde himlen i det fjerne.

Permian Bassin har noget for enhver smag.

Odessa & Midland: Urban Country

I generationer har mennesker fra hele verden fundet deres vej til West Texas og søgt frihed, eventyr og formue i oliefelterne. Byerne, de byggede, er vokset opad og udad og skabte moderne bycentre, der er spredt over det permiske bassin - inklusive de to, som UTPB kalder hjem.

Hjem til UT Permian Basins hovedcampus er Odessa en af de største byer i Vest-Texas. En mangfoldig by med en rig historie, der går tilbage til 1880'erne, har Odessa gennemgået store transformationer i de sidste to årtier. For ikke længe siden rangerede Forbes Magazine Odessa som en af de hurtigst voksende små byer i USA.

Og kun 15 minutter ned I-20 sidder Midland. UTPBs Midland-campus huser vores musik- og ingeniørskoler og Center for energi og økonomisk diversificering. Som hjemsted for den tidligere præsident George HW Bush og større globale virksomheder - som Chevron og Concho - tilbyder Odessa en dybde af prestige og muligheder, som få byer som det kan matche.

Hver dag vokser kulturen i disse specielle byer dybere.

Sitter på toppen af energiens fremtid

I begyndelsen af det 21. århundrede syntes Permian-bassinet - der engang havde været kilden til store olieforsyninger - at falme i betydning.

Men nye teknologier afslørede netop det modsatte: Der var mere petroleum fanget i jorden under det permiske bassin, end nogen kunne have gætt. Takket være fremskridt inden for energiudforskning blev Permian-bassinet hurtigt udnævnt til den største oliereserve på planeten. Vores baghave forventes at brænde de amerikanske og globale økonomier i mindst de næste to årtier.

Med denne opdagelse har skoven i skoven set en eksplosion i økonomisk aktivitet. Fordi, når mere og mere energi er hentet, har andre industrier dukket op ved siden af det - herunder erhverv og finans, sundhedsydelser, uddannelse, byggeri, digital teknologi, transport og offentlige job.

Med andre ord, den seneste "olieboom" har ansporet til en større "økonomisk boom", der allerede betaler stort udbytte til de studerende og fagfolk, der griber denne mulighed en gang i generationen.

Det akademiske hjerte i Vest-Texas

Vi praler ikke, når vi kalder UT Permian Basin "det akademiske hjerte i Vest-Texas." Men vi er helt sikkert stolte af det arbejde, vi får udført hver dag.

Fordi vi hver dag hjælper nogle af verdens fineste studerende med at udnytte deres lidenskaber og planlægge deres lukrative karrierer. Vi får leveret en moderne uddannelse til en overkommelig pris. Og vi kommer til innovative måder at levere den mest komplette, forskelligartede og ligefremme sjove collegeoplevelse overalt.

Vi håber, du bliver med.

136965_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkrediteringer og Rankings

Din grad er legit.

University of Texas Permian Basin er akkrediteret af Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools til at tildele baccalaureate og kandidatgrader. Hvis du har spørgsmål om UT Permian Basins akkreditering, skal du kontakte Kommissionen for colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgien 300333-4097 eller ringe 404-679-4500.

Programmer overalt på universitetet er akkrediteret af specialiserede akkrediteringsorganisationer som vist nedenfor.

College of Arts and Sciences

 • Atletisk træning - Kommissionen for godkendelse af undervisning i atletisk træning (CAATE)
 • Musik - National Association of Schools of Music (NASM)
 • Socialt arbejde - Council on Social Work Education (CSWE)
 • Visuel kunst - National Association of Schools of Art and Design (NASAD)

College of Business

 • Erhvervsadministration - Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

College of Engineering

 • Mekanisk konstruktion - Akkrediteringsudvalg for teknik og teknologi (ABET)
 • Petroleum Engineering - Akkreditering Board for Engineering and Technology (ABET)

College of Education

 • Uddannelsescertificering - Rådet for akkreditering af forberedelse af underviser (CAEP)
 • Texas Education Agency - Ansvarlighedssystem til forberedelse af undervisere (TEA)

136966_pexels-photo-1438072.jpeg

College of Business

Vores vision

Selvom vi aldrig mister synet af det faktum, at vores primære fokus er at betjene Permian Basin-regionen, søger vi at fremme vores baccalaureat og kandidatuddannelser gennem kontinuerlig forbedring til et niveau, som studerende uden for regionen vil se os som en levedygtig uddannelsesmulighed.

Vores mission

Missionen for College of Business ved University of Texas of the Permian Basin er at tilbyde både studenteruddannelser og kandidatuddannelsesprogrammer, der er af høj kvalitet og udvikler sig med vores stadigt skiftende økonomi; at fremme vores studerendes succes i deres professionelle karriere; at fremme vores samfund af videnskabers ekspertise inden for undervisning, intellektuelle bidrag og service; og fremme økonomisk, energi og teknologisk udvikling i vores region.

Akkreditering

College of Business er akkrediteret af disse agenturer:

 1. SACS (Southern Association of Colleges and Schools). Dette er universitetets regionale akkrediteringsorgan.
 2. AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Dette er erhvervsprogrammets godkendelsesorgan. Det gælder regnskabs-, finans-, ledelses-, marketing- og forretningsuddannelsesprogrammer. Det betragtes som det førende akkrediteringsbureau.

College of Business har et aktivt kapitel i Beta Gamma Sigma, International Honor Society. En studerende skal være i top 10% af junior-, senior- eller kandidatklasser for at være kvalificeret til induktion. Støtteberettigede studerende indføres i Beta Gamma Sigma i foråret hvert studieår.

Placeringer

Odessa

Address
College of Business,
University of Texas of the Permian Basin,
4901 East University

79762 Odessa, Texas, USA