The Language Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

TLA - The Language Academy "Akademiet er en førende engelsk for internationale studerende og ledere negocios.La personlig opmærksomhed og kvalitet i undervisningen er vores første prioridad.Sabemos og forstår, hvor vigtigt det er for engelsk sprogindlæring Ud.el . derfor et engelsk kursus på vores akademi, er en komplet oplevelse, både fagligt og i de sociale og kulturelle aspekter af livet i USA, og omvendinger repræsenterer en stikkontakt i din fremtid.

Den metode, som TLA er dybest set orienteret og centreret estudiante.Nuestros lærere fokusere på dine behov, interesser og mål.

Du er studerende opfordres til at deltage aktivt i kulturelle aktiviteter og feltarbejde udenfor Akademiet. Således tager fuld fordel af sin status i USA.

Vores lærere og rådgivere og overvåge deres akademiske fremskridt gennem kurset og sikre, at læring er effektiv.

Gennem en grundig evaluering og nogle indledende akademiske tests, er den studerende placeres i den relevante engelske niveau. Forløbet af den enkelte elev overvåges regelmæssigt af lærerne i løbet af undersøgelserne. En ugentlig gennemgang af det materiale, dikteret travez en test til at vurdere din fremskridt. Direktøren for Studies er tilgængelig dagligt at mødes med de studerende, der ønsker det, og dermed besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer om pensum. De lærere og administrativt personale er til rådighed for de studerende i deres tilstand til at give dem praktisk hjælp.

Du er studerende opfordres til at deltage aktivt i kulturelle aktiviteter og udflugter arrangeret af The Language Academy i den "virkelige verden". Så gavne mest ud af dit ophold i USA.

Placeringer

Lauderdalefortet

Address
The Language Academy - 200 South Andrews Avenue, Suite 401
FL 33301 Lauderdalefortet, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: