Touro College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Touro

Hvad der skiller Touro fra hinanden er ikke kun vores top-notch-programmer, involverede fakultetets medlemmer eller erfaringsmæssige læringsmuligheder. Det er vores kultur og læreplan, der respekterer dine forpligtelser - til dit samfund, dine værdier og din fremtid.

Etableret i 1970 for at fokusere på videregående uddannelse for det jødiske samfund , er vi vokset til at tjene en meget forskelligartet befolkning på over 19.000 studerende på tværs af 30 skoler i 4 lande . Vi er unikt tilpasset betydningen af en uddannelse, der rummer studerende fra alle baggrunde og omstændigheder.

Fra liberal kunst til lov giver sundhedspolitikker til teknologi, erhvervsliv, jødiske studier, uddannelse og alt i mellem-Touro uddannelsesmuligheder og karriereveje til ikke kun de mest talentfulde og motiverede elever, men også de, der er blevet overset og underbevist, hvem har drevet og potentialet til at lykkes.

Vi har noget for enhver smag. Det eneste spørgsmål er: Til hvad søger du og hvad vil du opnå?117120_rsz_adobestock_125218431.jpg

Ved første øjekast

95.000 alumni. 19.200 studerende. 30 skoler. 4 lande. One Touro.

Touro College er Amerikas største private institution for højere og professionel uddannelse under jødisk regi. Hvert år vender tusindvis af studerende fra alle lande og samfundslag til os for at forfølge grader i medicin, uddannelse, jødiske studier, teknologi og alt imellem.

New York forbliver epicentret for Touro-netværket med programmer, der trives i Chicago, Californien, Nevada, Moskva, Israel, Berlin.

Vi trækker vores styrke ikke kun i vores tal, men fra vores fortsatte engagement i vores værdier, tro på social retfærdighed og respekt for anvendt viden og opdagelse. Fra vores dedikerede fakultet til vores overkommelighed til vores mangfoldige udvalg af studerende og programtilbud, behøver du ikke se langt for at se, hvad der sætter Touro fra hinanden.

Mission statement

Touro College er en uafhængig institution for videregående uddannelse under jødisk regi, der er etableret for at overføre og videreføre den jødiske arv, samt at tjene det generelle samfund i overensstemmelse med den historiske jødiske forpligtelse til intellektuel undersøgelse, overførsel af viden, social retfærdighed og service til samfundet.

Touro tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser i jødiske studier, liberale kunst og videnskab, og erhvervene herunder uddannelse, lov, medicin, apotek, sundhedsvidenskab, socialt arbejde og erhvervslivet. Disse programmer tjener forskellige dele af det jødiske samfund og det større samfund, især dem, der har været underbevist i fortiden. Touro er et kollegium, hvor personlig vækst, stipendium og forskning fremmes, og hvor mænd og kvinder er forberedt på produktive liv af værdighed, værdi og værdier.

Den jødiske arv omfatter to grundlæggende komponenter, det særlige og det universelle, som afspejlet i Hillels diktum i fædres etik: "Hvis jeg ikke er for mig selv, hvem vil være for mig? Og hvis jeg kun er bekymret over mig selv, hvad er det JEG?" Denne undervisning udgør kerneværdierne for kollegiet, som omfatter en forpligtelse til kvalitetsundervisning for alle, behandlingen, med integritet og respekt, af alle elever, fakulteter og medarbejdere, etikkens rolle i erhvervene og opbygningen af en lydhør og ansvarligt samfund.117119_rsz_1adobestock_143714649.jpg

Jødisk arv

Rooted i jødisk tradition, bygget på jødiske værdier.

Dr. Bernard Lander forestillede og etablerede Touro College at imødekomme et samfund af studerende, der ofte blev overset. På den måde skabte han et miljø, hvor jødiske elevernes kulturelle og åndelige behov kunne gå hånd i hånd med deres uddannelsesmæssige udfoldelser.

Touro rummer ikke kun jødiske traditioner, den støtter og opretholder dem. Collegeet er et af få i dette land, der bygger i tide for eleverne til at tilbede og studere, for at fejre og ære deres kulturer og overbevisninger.

Siden 1970 er skolen vokset eksponentielt, men vores værdier forbliver. Efterhånden som vi har udvidet, har vores fokus været på at betjene forskellige samfund, såvel som ortodokse befolkninger og catering til studerende, som simpelthen vil have en exceptionel uddannelse i et varmt, tolerant og intellektuelt stringent miljø.

På tværs af alle vores skoler og programmer fortaler og forventer vi alle elever at opføre sig med integritet og respekt. Vi tror på alles værdighed og stræber efter at bidrage til et samfund, der gør det også.

Vores jødiske værdier er universelle værdier.

Placeringer

New York

Address
500 Seventh Avenue New York, NY 10018
New York, New York, USA