Towson University - College of Business & Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Premier

Den College of Business and Economics, Beliggende i historiske Stephens Hall, er akkrediteret af AACSB International - Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business - Både i sine regnskabs- og business administration programmer.

Denne betegnelse placerer kollegiet i den øverste procent af business schools over hele verden, og de 10 procent i USA. Tilbyder både bachelor-og kandidatuddannelser, kollegiet giver en omfattende business uddannelse solidt forankret i liberale kunst.

Anvendt

Mens du tjener en grad er afgørende for at komme ind i erhvervslivet, at de nødvendige færdigheder få succes i enhver karriere kan ikke alle blive undervist i klasseværelset. Ved College of Business and Economics, filosofi anvendt læring er kernen i alle vores programmer.

Forståelse af værdien og nødvendigheden af ​​hands-on erfaring, kollegiet tilbyder one-of-a-kind Business Excellence program designet til at forberede eleverne til at indtaste deres karriere. Gennem dette program, får de studerende viden, færdigheder og holdninger (KSAs) i klasseværelset for at lære det grundlæggende i faglig udvikling, såsom at give kraftfulde præsentationer, kommunikere ideer effektivt og arbejde i teams. Vores studerende derefter engagere sig i kvalitet praktik oplevelser i professionelle indstillinger. Gennem denne tilgang anvendte færdigheder og viden, som alle vores studerende graduate have allerede taget de første skridt i deres valgte karriereforløb.

Sammen med praktik program, de studerende også gælde lederskab og teamwork til at engagere sig med campus samfund og videre gennem skolens 18 studenterorganisationer.

Omfattende

Om de studerende forfølger en generel karriere i erhvervslivet eller har deres øjne på mere specifikke stier, kollegiet giver den grundlæggende viden til at få succes i dagens erhvervsliv, samtidig med at de studerende til at udforske i dybden for deres specifikke områder af interesse.

Med fire bachelor store selskaber, seks kombinerede majors, to mindreårige, samt talrige koncentrationer, kollegiet giver en omfattende mangfoldighed spektrum af akademiske programmer. Med støtte fra støtte fra vores fornemme fakultet, kan eleverne kortlægge deres uddannelsesmæssige rute, der vil føre dem til at opfylde deres mål.

Vision, Mission & værdier

Vision

For at blive anerkendt som den handelsskole valg for studerende, undervisere og organisationer i vores region.

Mission Statement

College of Business og økonomi udvikler høj kvalitet og innovative programmer og ressourcer, forbinder teori til praksis i læseplaner, fritidsaktiviteter og forskningsaktiviteter, og omdanner studerende, som vil have en positiv indvirkning i Maryland og videre.

KERNEVÆRDIER

Vi omfavne en kultur af stræben efter det optimale, læring, etisk adfærd, høflighed, mangfoldighed, inklusion, kreativitet og engagement.

Profil af en kandidat som en førende skole af anvendt business læring, College of Business and Economics forbereder sine kandidater til at opnå ekspertise i deres professionelle karriere. College of Business and Economics 'kombination af strenge akademiske studier og hands-on erfaring fra erhvervslivet, alle underlagt strenge foranstaltninger af resultatafhængig udvikler sig følgende viden, færdigheder og holdninger (KSAs), der er grundlaget for professionel succes:

Akkrediteret Forretning Viden

Kender, anvende og integrere indholdet af ens store

kommunikation

Skriv artikulere, overbevisende og indflydelsesrige rapporter, forslag, breve Foretag artikulere, overbevisende og indflydelsesrige mundtlige præsentationer Udvikle grafisk, regneark og business analyse til at understøtte holdning Kast dig ud i aktiv lytning i individuelle og gruppe indstillinger

Tænker: Kritisk og kreativ

Identificere problemer og / eller muligheder ved hjælp af disciplinære begreber Generere og evaluere mulige alternativer Udvikle omfattende, begrundede konklusioner og anbefalinger på kvalitative og / eller kvantitative værktøjer

Teknologi

Brug generelt og disciplin-specifikke software state-of-the-praksis forretningsapplikationer

Ledelse og Teamwork

Fokus på målopfyldelse Guide hold mod opnåelsen af ​​fælles mål Vedligehold gruppe samhørighed, follower tilfredshed, og effektiv drift

Etik og Værdier

Vise etisk adfærd og ære-systemet adfærd Anvend etik i erhvervslivet beslutningsprocessen, overvejer konsekvenserne for flere interessenter

Attitude og Praktisk Excellence

Vær opmærksom, proaktiv og klar til at lære Mød forpligtelser og udføre opgaver i henhold til tildelte krav Behandl andre med respekt; vise følsomhed over for deres synspunkter, værdier og skikke

Omsættelighed

Viser tegn på en kvalitet, mentor, reflekterende erhvervserfaring Demonstrere effektiv jobsøgning: karriere portefølje, genoptage og interview færdigheder Påtage sig ansvaret for ens egen karriere ledelse og opstilling af mål

Placeringer

Towson

Address
8000 York Road
21252 Towson, Maryland, USA

Akkrediteringer

AACSB Accredited