Trine University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det er nemt at tale om ekspertise. Men det er en anden ting helt lige forpligte dig til det hver eneste dag. At leve det. At inspirere det i alt omkring dig. Hos Trine University, har denne forpligtelse til excellence dannede grundlaget for vores erfaringer i langt over et århundrede. Du vil se det, og du vil føle det, det andet du træder på vores smukke, 450-acre campus i Angola, Indiana.

Få skoler kan sige de har været at få det gjort på et så højt niveau i næsten 130 år. Vi kan.

En forpligtelse til kvalitet

Fra vores programmer, at vores fakultet, til vores faciliteter, at den positive effekt vores arbejde har på lokalsamfund overalt, vi sat vores standarder på Trine bare lidt højere. Vi kan ikke gøre for det. Det er, hvem vi er. Det er derfor, US News & World Report og Princeton Review konsekvent rangerer os blandt Midtvesten bedste universiteter, og det er derfor mere end 1.900 virksomheder over hele verden opsøge vores kandidater.

En Uovertruffen Campus

Alene det sidste årti har vi brugt mere end 75 millioner dollars om renovering og nye faciliteter på tværs af vores campus. Uanset om det er tilføjelsen af ​​en ny, state-of-the-art biomedicinsk teknik bygning; et fodboldstadion, der ville gøre enhver privat skole i landet stolt; enestående lejlighed-stil campus boliger; eller renoveringer til scenekunst, erhvervslivet, uddannelse, og snesevis af andre faciliteter; Den Trine campus er, i et ord, usædvanlig.

An Innovative Spirit

Innovation er i vores DNA ved Trine. Det altid har været. Faktisk var det moderne golfbold patenteret af en Trine kandidat. Vores studerende nyde en aktiv og engagerende lærerig oplevelse, at vinde nationale priser for hands-on arbejde, de udrette. Vi har investeret mere end $ 8 millioner i afdelingen for Innovation og Teknologi. Og vi for nylig afslørede en ny, højteknologisk projekt baseret Learning Center for Excellence.

Placeringer

Angola

Trine University

Address
Trine University
One University Avenue

IN 46703 Angola, Indiana, USA
Telefonnummer
+1 800-347-4878

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig