Tulane University - Biomedical Sciences Graduate Program (School of Medicine)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

BIOMEDICAL SCIENCES (BMS) GRADUATE PROGRAM

Graduate Programmet i Biomedicinsk Videnskab (BMS) er en del af Tulane School of Medicine. Det er organiseret som et tværfagligt, interdepartmentalt og intercampus-program, der består af fakultet aktivt engageret i biomedicinsk forskning. Målet med programmet er at uddanne forskere i et samarbejde videnskabeligt samfund drevet af kreativitet og innovation. Tulanes graduate program i biomedicinsk viden bringer sammen nogle af verdens mest talentfulde unge med nationalt og internationalt anerkendte lærere og forskere: alt sammen i en levende by fylder mulighederne både ind og ud af laboratoriet og klasseværelset.

BMS består af kandidatuddannelser i anatomi (strukturel og cellulær biologi), biokemi og molekylærbiologi, medicinsk genetik og genomforskning, mikrobiologi og immunologi, patologi (molekylær medicin), farmakologi og fysiologi. De etårige MS-programmer er designet til at berige og forbedre akademiske legitimationsoplysninger for undergraduates og styrke deres akademiske grundlag for yderligere intellektuel udvikling, herunder adgang til medicinsk skole, tandskole eller andre sundhedsrelaterede programmer eller ph.d.-forskningsprogrammer. En ekstremt høj procentdel af Tulane MS kandidater opnår deres mål om efteruddannelse.

BMS-programmet indeholder også et ph.d.-program i biomedicinsk videnskab med en specialisering inden for et af de ovennævnte kandidatfag. Ph.d.-uddannelsen giver eleverne mulighed for at vælge deres speciale mentorer fra cirka 90 fakultetets medlemmer i grundvidenskab og kliniske afdelinger ved Medicinalforeningen og Tulane National Primate Research Center.


TULANE SCHOOL OF MEDICINE

En af landets mest anerkendte centre for medicinsk uddannelse, Tulane University School of Medicine er et levende center for uddannelse, forskning og offentlig service. Celane sin 175 års jubilæum i 2009, Tulane School of Medicine er den ældste lægeskole i Deep South og den 15. ældste medicinske skole i USA.

Tulane School of Medicine rekrutterer topfakultet, forskere og studerende fra hele verden og skubber medicinens grænser med banebrydende medicinsk forskning og kirurgiske fremskridt. Fra opfindelsen af ​​det binokulære mikroskop til robotoperationer forbliver Tulane School of Medicine i spidsen for moderne medicinsk innovation. Tulane School of Medicine udstyre den næste generation af medicinske fagfolk med værktøjerne til at lykkes i en verden i hastig forandring og forme fremtiden for sundhedspleje. På daglig basis stræber vi efter at opfylde vores mission om "Uddannelse, Forskning og Patient Care: Vi helbreder Fællesskaber."

Tulane School of Medicine er fuldt akkrediteret af Liaison Committee on Medical Education.

Begyndelsen

New Orleans, der ligger i et subtropisk klima og med en af ​​de travleste internationale havne i verden, var sårbar for alle former for virulente infektionssygdomme i 1834. Da Louisiana Medical College offentliggjorde sit prospekt samme år, var nøglen blandt sine mål "at lede fremskridt inden for videnskab og rationel behandling af sygdom."

I 1845 anerkendte statslovgiver institutionens værdi og godkendte et fuldt udbygget universitet i New Orleans. Det medicinske kompleks blev hurtigt anerkendt som en af ​​de største medicinske skoler i landet. I 1860 var tilmeldingen steget til mere end 400 studerende og placerede den som det fjerde største program for medicinsk uddannelse i landet.

I 1882 donerede Paul Tulane omfattende fast ejendom i New Orleans til støtte for uddannelse. Bestyrelsen for Tulane Educational Fund besluttede at støtte universitetet i Louisiana, og i 1883 vedtog lovgiveren i Louisiana en lovforslag, der skabte Tulane University of Louisiana, et privat, ikke-sekretært universitet. Som en del af Tulane University fortsatte den medicinske skole til at trives og udbygge sig, idet den flyttede ind i det 20. århundrede som den førende medicinske skole i syd og en af ​​de bedste i landet.


Opdagelse og oversættelse

Tulane School of Medicine udmærker sig i opdagelse og oversættelse såvel som i uddannelse. I 1932 sluttede Dr. Michael E. DeBakey fra Tulane School of Medicine og begyndte en fremtrædende karriere inden for kardiovaskulær kirurgi. Som lægeundersøgelse undersøgte han og designet rullepumpen, som blev en væsentlig komponent i hjertelungemaskinen, der fører til åbent hjerteoperation.

Andre Tulane-fakultetsmedlemmer, der har gjort vedvarende fremskridt inden for medicin i løbet af det sidste århundrede, er Dr. Robert Heath i psykofarmakologi, Dr. George E. Burch i fysiologi, Dr. Andrew V. Schally i endokrinologi og Dr. Louis J. Ignarro i farmakologi, de sidste to vinder nobelpræmier for deres arbejde på Tulane.


Orkanen katrina

I slutningen af ​​august 2005 med Tulane School of Medicine på grund af den store programmatiske ekspansion forårsagede den værste naturkatastrofe i USAs historie utrolige ødelæggelser for byen New Orleans, dets folk og institutioner, herunder Tulane University.

Tulane-lægerne blev hos deres patienter hos Tulane Hospital, Charity Hospital og New Orleans VA hospitalet, indtil de blev tvunget til at evakuere. Disse læger, studerende og beboere ville snart vende tilbage til byen, etablere klinikker på nye steder og genoprette adgangen til både lægehjælp og medicinsk uddannelse.

I efterdybningen af ​​stormen evakuerede Tulane School of Medicine til Baylor College of Medicine i Texas, hvor medicinske studerende genoptog deres studier. Tulane Medical School administratorer koordinerede skolens tilbagevenden til New Orleans, som startede i november 2005 og indkvarterede de 98,5% af Tulane's medicinske studerende, der forblev med Tulane efter orkanen Katrina. I løbet af det følgende år blev det dedikerede og engagerede fakultet rekonstitueret kraftige forsknings- og undervisningsprogrammer som rum beboelig.


Bevæger sig fremad

Tulane School of Medicine har etableret sig som en vital komponent i fornyelsen af ​​en af ​​Amerikas største byer. Vi træner de mest kvalificerede studerende til at være i stand til, medfølende læger, der vil levere højkvalitets primær- eller specialpleje lokalt, nationalt og globalt.

Placeringer

New Orleans

Address
1430 Tulane Avenue
70112 New Orleans, Louisiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig