Tulane University School of Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Uddannelse, forskning og patientpleje: Vi helbreder lokalsamfund

Et af landets mest anerkendte centre for medicinsk uddannelse, Tulane University School of Medicine er et pulserende center for uddannelse, forskning og offentlig service. Tulane University School of Medicine er den næst ældste medicinske skole i Deep South og den 15. ældste medicinske skole i USA. Tulane School of Medicine er fuldt ud godkendt af forbindelsesudvalget for medicinsk uddannelse.

Mission

Vi forbedrer menneskers sundhed og fremmer sunde samfund gennem opdagelse og oversættelse af den bedste videnskab til klinisk praksis og uddannelse; at levere patientpleje af højeste kvalitet og forberede den næste generation af fremtrædende kliniske og videnskabelige ledere.

Vision

At være en markant, fremtrædende forskningsintensiv medicinsk skole, der transformerer sundhed gennem opdagelse, livslang læring og patientcentreret sundhedsvæsen.

Kerneværdier

Ansvarlighed

Medfølelse

Kvalitet

Samarbejde

Integritet

mangfoldighed

Kreativitet

Et af landets mest anerkendte centre for medicinsk uddannelse, Tulane University School of Medicine er et pulserende center for uddannelse, forskning og offentlig service. Tulane School of Medicine fejrer sit 175-års jubilæum i 2009 og er den næst ældste medicinske skole i Deep South og den 15. ældste medicinske skole i USA. Læs mere

Mål for uddannelsesprogrammet

Patientpleje

Viden til praksis

Praksisbaseret læring og forbedring

Interpersonelle og kommunikationsfærdigheder

Professionalisme

Systembaseret praksis

Interprofessionelt samarbejde

Personlig og faglig udvikling

Fællesskabsengagement og service

Begyndelsen

New Orleans, beliggende i et subtropisk klima og med en af de travleste internationale havne i verden, var sårbart over for alle typer virulente infektionssygdomme i 1834. Da Medical College i Louisiana offentliggjorde sit prospekt samme år, var nøglen blandt dens mål "at føre fremskridt inden for videnskab og rationel behandling af sygdomme." Læs mere

Opdagelse og oversættelse

Tulane School of Medicine udmærkede sig i opdagelse og oversættelse såvel som i uddannelse. I 1932 blev Dr. Michael E. DeBakey uddannet fra Tulane School of Medicine og begyndte en fremragende karriere inden for hjerte-kar-kirurgi. Som medicinstudent forskede han og designede rullepumpen, der blev en vigtig komponent i hjertelungemaskinen, der førte til åbenhjertekirurgi.

Placeringer

New Orleans

Address
Tulane Avenue,1430
70112 New Orleans, Louisiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: