Tulane University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tulane University School of Architecture er forpligtet til at skubbe på ekspertise uden forbehold inden for områderne arkitektur, bevarelse og bæredygtig ejendomsudvikling.

Vi er beliggende i hjertet af Golfkysten, hvor alle udfordringerne med menneskelig befolkning på planeten står på spil. Her har vi muligheden for at definere arkitekturens rolle foran klimaforandringer, kyst- og flodkrise, urbaniseringsprocessen under disse omstændigheder og udfordringerne for social og miljømæssig retfærdighed.

Vi mener, at dette er et historisk øjeblik på det bedst mulige sted på jorden at være arkitekt og underviser.

Tulane University diskriminerer ikke på grundlag af race, køn, farve, religion, national oprindelse, statsborgerskab, ægteskabelig status, seksuel orientering, alder, handicap, militær, veteranstatus eller anden beskyttet status eller klassificering i henhold til føderal, statlig eller lokal lovgivning i sine programmer og aktiviteter.

architecture, blueprint, floor plan3844328 / Pixabay

Tulane School of Architecture giver en uddannelse i verdensklasse inden for arkitektur, konservering og bæredygtig udvikling af fast ejendom. Disse programmer, fra bachelor til kandidatniveau, udstyrer fremtidige kandidater med de grundlæggende intellektuelle, kulturelle og tekniske færdigheder, der er nødvendige for at være relevante for at vende sociale uligheder og økologiske forstyrrelser.

Skolens undervisning og forskning fremmer felterne inden for de mest relevante emner i dag, såsom klimaændringer, kyst- og flodkrise, urbaniseringsprocessen under disse omstændigheder og udfordringerne for social og miljømæssig retfærdighed.

På Arkitektskolen finder uddannelse sted i klasselokalet og i samfundet. Virkningen af vores studerende, fakultet og kandidater kan ses over hele kloden og lige her i New Orleans i Albert og Tina Small Center for Collaborative Design og URBANbuild.

Grad programmer:

  • Bachelor of Architecture
  • Bachelor of Science i Arkitektur
  • Master i Arkitektur I
  • Master of Architecture II
  • Master of Preservation Studies
  • Master i bæredygtig ejendomsudvikling

Opsøgende programmer:

  • Albert og Tina Lille Center for Samarbejdsdesign
  • URBANbuild
  • Tulane Regional Urban Design Center
  • Karriereundersøgelser inden for arkitektur (sommer-pre-college-programmet)

girl, drawing, natureuslikajme / Pixabay

Forskning

Tulane University er det eneste topforskningsuniversitet beliggende i en region, der håndterer de mest presserende sociale, miljømæssige, økonomiske udfordringer. Løsning af disse presserende problemer - boliger af mennesker, arbejde med samfund for at bringe dem tilbage, udvikle nye scenarier til at bebo vores floder og deltas - er dybt forankret i Tulanes identitet. Vores universitet er forpligtet til arbejde, der bringer innovation ved at krydse disciplinære grænser.

Tulane School of Architecture har en lang historie med engagement i at tackle reelle problemer og generere ny viden, især efter orkanen Katrina og vores ledelse i at hjælpe vores samfund med at genopbygge. Og som arkitekter, der er uddannet til at lede komplekse teams til at tackle komplekse spørgsmål, er vores arbejde grundlæggende tværfagligt og opfindsomt.

Forskning og innovation på Tulane School of Architecture er fokuseret på to hovedområder: 1) Empowerment of Communities gennem Arkitektur og 2) River og Delta Urbanism, som opnås gennem professionel designekspertise og lederskab inden for designuddannelse.

Skolens Albert og Tina Small Center for Collaborative Design og URBANbuild er to nationalt og internationalt anerkendte programmer, der giver studerende og fakultetet muligheden for at arbejde på lokale samfundsbaserede projekter gennem praktikpladser, studie- og klasseprojekter og design-build muligheder. Yamuna River-projektet er et tværfagligt forskningsprogram, hvis mål er at genoplive økologien i Yamuna-floden i New Delhi og dermed forbinde Indiens hovedstad tilbage til vandet.

Placeringer

New Orleans

Address
Saint Charles Avenue,6823
70118 New Orleans, Louisiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig